- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли любов от пръв поглед?
Определено"ДА!".Моята любов от пръв поглед се оказа ходещо разочарование, но ...какво да е прави?![]()
1 момче ми каза че веднага щом ме е видял се е влюбил в мен..и като видя че няма да му пусна още на другия ден си хвана друга..и кво стана с любовта му към мен??Не вярвам в тия простотии![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Ами може и да има знае ли сеАз не съм я усещала точно от пръв поглед ,а може би от първа среща
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Да,съществува.
Това лято се обедих.
Много де радвам,че съществува и че най-накрая го раэбрах.
[size=7][b][u]fosse cos
има, но не точно любов, а привличане ли и аз нз, даже на мен ми се е случвало. в момента, в който видях въпросното момче разбарх, че в бъдеще ще има голяма любови имаше...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
вярвам ,че има силно привличане от пръв поглед, но любов не ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Страшно привличане и невероятна химия - да получава се. Обаче любовта не идва за 1 ден, 1 седмица пък камо ли за 1 минута.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
съгласна съм с предния пост
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от delina
тфа не е вярно има любов от пръв поглед иживявала съм го неповторимо е ама после...
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
привли4ане-да,но/не/и/лубовлубовта/е/и/привърЗаност,и/спомени,...
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Не ми се е случвало,но мисля,че няма такава вероятност .Или ,ако има тя е най- много 2%.