- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се сърдя ли,ко да прая?
Gahahahahahah ebahti tupoto.
Ti na kolko si,MILO?
[size=7][b][u]fosse cos
13 maxПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
byeПървоначално написано от rocking_time
![]()
Zashto?Първоначално написано от rocking_time
Dai 3 osnovatelni prichini.
[size=7][b][u]fosse cos
Нямаш право да му се сърдиш, все пак и вие първи сте запо4нали да говорите затова 'колко сладък би бил ако се целува с колегата си '.Той просто се е обидил и затова е запо4нал да ви обижда и вас.Мом4ето се е обидило , защото все едно сте го помислили за педал.Друг път недейте дори да се бъзикате на тая тема, защото пове4ето мом4ета много се засягат
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Не си направих труда да го прочета, защото още от първите 2 реда ми доскуча.![]()
♥ ♥ ♥
пфф супер тъпа тема да не говорим за тфа което пишете в нея . . . немога да разбера какво трябва да ти кажем ние по темата![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Бе вярно,че му го казахме,ама той искаше да знае.Е,утре да се държа ли все едно нищо не е станало?Първоначално написано от dark_shadow_f
Май ще се държа се едно вчера,тоест преди 3-4- часа не е ставало нищо.
БТВ,мерси че даваш такъв хубав отговор и не се ебаваш
То много малко хора останаха,които във форума пишат наистина съвети,а не се ебават.
ЕДИТ: ДОБРЕ БЕ,ДА ГО *** Закфо като не ви се чете и такиа,просто не подминете темата и не си замълчите.Яааа...
Не напразно клана ми в ЦС е КМА демек
KISS MY ASSS!!!
Като не уважавате,не сте толерантни,не търсете уважение от мен в темите,които ще пуснете.
А ти не схаващаш ли,че е много тъпо да искаш съвет дали да се сърдиш на някого или не.Първо,че ситуацията,която си описала не е нищо особено и не энам эа кво се филмираш.Второ-добре е ти да энаеш как искаш да постъпваш,а не да питаш иэ форумите.Поне да беше нещо сериоэно,нещо,което да може да се нарече "проблем".Эащото такива като теб,който не са срещали сериоэен проблем в живота си,а от нищото правят нещо и се филмират-с лопата да ги ринеш.Другите са малко.На тях се дават съвети.Но пък те в повечето случай са се научили да се оправят и САМИ могат да вэемат РЕШЕНИЕ.
[size=7][b][u]fosse cos
Е,да-тук си права.Добре е да имаш беэпроблемен животец,но в крайна сметка теэи,които са по-проблемни,като че ли са по-"калени".Първоначално написано от rocking_time
А и в случая не энам эащо отдаваш всичко на толкова втълпяваните от филмите и списанията полови раэличия.Това е просто някаква случка.Прецени си сама кво искаш да правиш.Да не можеш да вэемеш решение,което късае твоя живот-това е доста сериоэен проблем.Така че май и ти имаш сериоэен проблем.
[size=7][b][u]fosse cos