- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам да отслабна
здравейте днес е 31 аз на 2 заминавам на море и се връщам на 12 днес запознах упражнения . . . просто искам да взема някакви мерки . . . тежа 50 кг. но съм нисичка ... моля ви кажете нчкакви упрайнения та след морето да съм във друга форма ...упражнения или диети...![]()
не искам голяма диета просто от какви храни да се лиша![]()
не се лишавай много избягвай пържени и печени храни наблягай на вареното
варено пилешно,варени картофи и особенно пловове
упражнения коремни преси бяганя ,... дедазнам![]()
И сладко избягвай да ядеш, газирани напитки и алкохол също .. повече плодове и зеленчуци
Прави упражнения в къщи, бягай, ходи на фитнес .. такива работи
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Ako си навита може за повечко информация да прочетеш ,,Диета само за тийнеиджъри'' Става дума за какво можеш да ядеш какво не, хранителни заблуди, ала-бала...не е дълга , а е много интересна![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Днес е 31 викаш и си започнала упражнения, ама на втори заминаваш на море. Е браво - сетила си се навреме. Най-добре да беше почнала на 1 вечерта.
Grumpy old madman
не е нужно да се лишшаваш от нищо..важното е да ядеш по малко отвсичко ; )) е сега може би не трябва да ядеш много шоколад чипсове и сякфи глуспоти .. Баща ми е диетолог и до сега има ефект от това което ми е казал,, ям по малко от всичк0![]()
![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
За 3 дена ако мислиш,
че ще направиш нещо..
Ама все пак виж тва:
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p185.html
Иначе успех
и приятно изкарване!
искам след морето да съм във фопма и по слаба нееее до морето моля ппитайте се да разберетеее![]()
Има бол от такива теми + http://www.teenproblem.net/f/viewtop...116872&start=0![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Зависи колко кг искаш да свалиш...с една салатка дневно може и диня за 2 -3дни,ще свалиш 2 кг,от собствен опит го знам. Oт вторник до днеска свалих 2 кг,защото съм само на салатки и диня,главно.И ако можеш прави коремни преси,почни с 3 серии по 20,като след всеки 20 бройки почиваш 5 минутки.Е ....ако моеш повече прави,но не се пренатоварвай.А като се върнеш от морето можеш и тренировки в някой фитнес да почнеш,ако си тренирала и преди можеш по-доста време да седиш,ама ако не си ,почни първо по час,после увеличи след известно време до 2 часа...и от там нататък ,ако искаш и повече ги прави.Аз ти казвам,план по ,койтои много хора действат.И аз така действах от началото.Също яж кисело мляко,ако го обичаш,от него се отслабва.Но да не е повече от 2.30% даже и то е доста.Аз лично ям най-много от 2%. Спри -всичко газирано,сладко и други сладкиши,пържено ,чипсове,семки,снаксове и други такива боклуци.
А...забравих,и хляб спри,поне ,до като не си свалиш желаните килограми.Можеш и да си купиш, (EL-карнетин) ,той се купува от фитнес залите обикновенно,или от някакви такива магазини,но си го купуват,обикновенно,хора,к ито имат да свалят над 10кг.Но както прецениш.Пояснение за (EL-карнетина) - Пие се по 1,може и 2хапчета,половин час преди тренировка,в залата тренирай с шушляков панталон и шушляково яке закопчано до горе,иначе никъ'в ефект няма,защото ако тренираш както ти казвам ще гориш по-бързо.Мойта програма като отида във фитнеса е следната: 50 минути тичане на тренажора,то даже е по-добре на него,от колкото на пътечките,след това-първите 100 коремни преси загрявка,и след това почвам и други неща.Е,моят рекорд в/у тренажора е 170 минути,но тогава вече наистина се бях побъркала ,на тема фитнес,а то не е хубаво повече от 2 часа да се тренира.Та,ако не си (на 'ти' ) с фитнеса,ти препоръчвам да бягаш първо по -половин час,и след време ги увеличи на 50 минути,после ,вече ,ако искаш и на повече.Едно от главните неща,е да вярваш,че ще отслабнеш,защатото без вяра,нищо не става.
Е ,....за сега това се сещам.
Ако се сетя друго,ще допълвам.
Дано съм ти помогнала,поне малко.
Сетих се и друго,секи ден като станеш,пий преварена гореща вода с изтискам лимон,е ако не обичаш с лимон може и чиста,но е много полезна,защото прочиства организма от токсините.Пий поне по една чаша дневно,а можеш и през деня,то не е казоано само сутрин.Ако пиеш кафе и чай,пий ги с мед и двете ,аз преди няколко дни пих кафе с мед,и мога да кажа,че е мед е също толко готино ,като това с захар.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
егати глупостите-170 мин,2 часа тренировка,ядеш диня и тия 2 кг са ти вода,която си изхвърлила,шушляци(ефекта на найлона)-пак вода,не мазнинаЗависи колко кг искаш да свалиш...с една салатка дневно може и диня за 2 -3дни,ще свалиш 2 кг,от собствен опит го знам. Oт вторник до днеска свалих 2 кг,защото съм само на салатки и диня,главно.И ако можеш прави коремни преси,почни с 3 серии по 20,като след всеки 20 бройки почиваш 5 минутки.Е ....ако моеш повече прави,но не се пренатоварвай.А като се върнеш от морето можеш и тренировки в някой фитнес да почнеш,ако си тренирала и преди можеш по-доста време да седиш,ама ако не си ,почни първо по час,после увеличи след известно време до 2 часа...и от там нататък ,ако искаш и повече ги прави.Аз ти казвам,план по ,койтои много хора действат.И аз така действах от началото.Също яж кисело мляко,ако го обичаш,от него се отслабва.Но да не е повече от 2.30% даже и то е доста.Аз лично ям най-много от 2%. Спри -всичко газирано,сладко и други сладкиши,пържено ,чипсове,семки,снаксове и други такива боклуци.
А...забравих,и хляб спри,поне ,до като не си свалиш желаните килограми.Можеш и да си купиш, (EL-карнетин) ,той се купува от фитнес залите обикновенно,или от някакви такива магазини,но си го купуват,обикновенно,хора,к ито имат да свалят над 10кг.Но както прецениш.Пояснение за (EL-карнетина) - Пие се по 1,може и 2хапчета,половин час преди тренировка,в залата тренирай с шушляков панталон и шушляково яке закопчано до горе,иначе никъ'в ефект няма,защото ако тренираш както ти казвам ще гориш по-бързо.Мойта програма като отида във фитнеса е следната: 50 минути тичане на тренажора,то даже е по-добре на него,от колкото на пътечките,след това-първите 100 коремни преси загрявка,и след това почвам и други неща.Е,моят рекорд в/у тренажора е 170 минути ,но тогава вече наистина се бях побъркала ,на тема фитнес,а то не е хубаво повече от 2 часа да се тренира.Та,ако не си (на 'ти' ) с фитнеса,ти препоръчвам да бягаш първо по -половин час,и след време ги увеличи на 50 минути,после ,вече ,ако искаш и на повече.Едно от главните неща,е да вярваш,че ще отслабнеш,защатото без вяра,нищо не става.
Е ,....за сега това се сещам.
Ако се сетя друго,ще допълвам.
Дано съм ти помогнала,поне малко.
Сетих се и друго,секи ден като станеш,пий преварена гореща вода с изтискам лимон,е ако не обичаш с лимон може и чиста,но е много полезна,защото прочиства организма от токсините.Пий поне по една чаша дневно,а можеш и през деня,то не е казоано само сутрин.Ако пиеш кафе и чай,пий ги с мед и двете ,аз преди няколко дни пих кафе с мед,и мога да кажа,че е мед е също толко готино ,като това с захар.
тва са пълни глупости дето правиш и казваш
^^ Абе хич не са глупости...как мислиш,че свалих 20кгПървоначално написано от machine
,със седене,бездействане и тъпчене ли??
![]()
може да си ги свалила,но като хранене не е много правилно,а за тренировките-да не говорим.Но успех занапред и продължавай,но ти казвам че като го погледнеш така мн неща не са правилни
^^ ми може,но при мен действа.![]()
qj plodove,zelen4uci,salatki i pile6ko. puk i na moreto ima6 vuzmojnost da sportuva6 pove4e. predlagam ti da pluva6 kolkoto se moje pove4e. s pluvaneto razdvijva6 vsqka 4ast ot tqloto
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^^ да ,но с плуването ще развеш огромен гръб...
Покажи ми някой непрофесионален плувец, който е с огромен гръб. Аз бая професионални плувци познавам - не са с огромни гърбове.Първоначално написано от SeXyL[!
Grumpy old madman
даа бе за 10 дена със сигурност ще развие огромен гръбПървоначално написано от SeXyL[!
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
принципно от плувнето не се натоварва толкова гърба,колкото задното рамо
Първоначално написано от sladur4etyYy
ц-ц-ц мале отчаях се от живота с теб,,,
p.s za SeXyL[!]Nk@ se otnasq![]()
стягаш приятеля ти и край на проблемитеее :P Не бе ограничавай се аз така отслабнах ама все едно са се изпарили ей така килограмите![]()