- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- bulgarian fashion
ФЕШЪН ИМА ДВЕ ЗНАЧЕНИЯ.Първоначално написано от Emo Doll
И ПОВЕЧЕТО САМО ЕДНОТО УПОТРЕБЯВАТЕ ХАХА
ЕТО.. ОБАДИ СЕ ЧОВЕК, КОЙТО ДОРИ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ДА СИ "ЧАЛГАДЖИЙКА"Първоначално написано от Vikitooo
ЯВНО НЯКОЙ НЕ ГЛЕДА ДОСТАТЪЧНО ПЛАНЕТА ТИВИ, ЗА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ТАМ СА ОБЛЕЧЕНИ ЕДИНСТВЕНО С ВСЯКАКЪВ ВИД РОКЛИ И ТЕМ ПОДОБНИ + ВСИЧКИ РАЗНОВИДНОСТИ НА АКСЕСОАРИТЕ.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
НЯКОЙ АКО НЕ ЗНАЕ КАКВА РОКЛЯ ИСКА ЗА АБИТУРИЕНТСКАТА СИ, СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ВКЛЮЧИ ПЛАНЕТА И ОТ ТАМ ДА СИ ХАРЕСА МОДЕЛ. ХАХА.
ТАМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ КАКВИ ДРЕХИ СА МОДЕРНИ, ЗАЩОТО ПО КЛИПОВЕ, УЧАСТИЯ И МЕРОПРИЯТИЯ РЯДКО ЩЕ ВИДИШ ФОЛКПЕВИЦА С ДЪНКИ ОТ НАЙ-НОВА МОДА И ТАКА.
НЯКОЙ АКО СЕ ИНТЕРЕСУВА - РЯДКО ГИ ДАВАТ ТАКИВА И ДАЖЕ МОГА ДА ВИ КАЖА В КОЛКО ЧАСА ДА СИ ПУСНЕТЕ ПЛАНЕТА, ЗА ДА ГИ ГЛЕДАТЕ ХАХАХА
А СЕГА ПО ТЕМАТА:
НЯКОЙ СПОМЕНА ЗА КЪСИТЕ ГАЩИ С ВИСОКИ ТОКЧЕТА - ЕЙ ТВА НАИСТИНА Е МОДЕРНО СЕГА.
ЛИЛАВОТО, ЖЪЛТОТО И ЗЕЛЕНОТО ВЕЧЕ МАЛКО ИМ ПООТИХНА МОДИЧКАТА, ПОНЕЖЕ КРАЯ НА ЛЯТОТО НАБЛИЖАВА.
НО КАТО ЦЯЛО МОДЕРНО ЗА СЕГА Е КОМБИНАЦИЯТА ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД ЦВЕТОВЕ (БЕЗ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ КАТО ГИ ГЛЕДАМ ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ СВЕТЛООТРАЗИТЕЛИ).
СЪЩО И ЛЪСКАВИТЕ ОБЛЕКЛА СА МОДЕРНИ. И ТАМ РАЗНИ БЛУЗКИ С РАЗНИ ЛИЦА ПО ТЯХ.
ОТНОСНО ОБУВКИТЕ - ЛЪСКАВИ НА МЕСТА, С КАМЪЧЕТА ТИП ДИАМАНТИ И ТЕЗИ ОБУВКИ С ПОМЕКИ ЦВЕТОВЕ.![]()
ЗА СЯ САМО ЗА ТВА СА СЕЩАМ
Ето ти няколко клипчета у бокса:
http://www.vbox7.com/play:834cca53
http://www.vbox7.com/play:b3570850
http://www.vbox7.com/play:59a05e60![]()
Добре "надута фукличка"...........Първоначално написано от naduta_fukli4ka
cherinka 'хуу'/хубаво/,ама вземи прочети правилата за писане във форума........
Бе за това не знам,но определено е модерно да се виждат гащите/прашките.Тъй че дори и да пробваш,едва ли някой от 'фешъните' ще го сметне за анормално.Първоначално написано от exploitedteen
Все пак на тях ако им кажат,че е модерно да си носиш кучешки лайна на главата,то те ще носят/нищо лично/.
Първоначално написано от nailana
Не пазарувам оттам ако това намекваш и не съм фешънка просто когато се регвах го направих на базик и не мислех, че ще се зарибя за пиша редовно![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ХАХАХА.Първоначално написано от nailana
Я МЕ ОПРЕТНИ КОЙ Е НАЛОЖИЛ ТАЗИ МОДА...
ХАХАХАХАХХАХХААХХАХАХАХАХ ХА!
МНОГО МЕ РАДВАТЕ С ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ.![]()
ПРАВИЛА ЗА ПИСАНЕ ВЪВ ФОРУМА НЯМА!Първоначално написано от nailana
ИМА ПРАВИЛА НА ФОРУМА
Оф, станах разногледа.. толкова шривтове има в поста ми, че вече нема на къде братО
Първоначално написано от cherinka
ПРАВИЛА НА ФОРУМА!
II.Задължения на потребителите
6.Да НЕ прекаляват с използването на главни букви, цветен текст, емоций и
пунктуации(!!!, ????? или .......)
Има и други относно писането.Можеш да ги прочетеш,ако го счетеш за важно.
Лека вечер!
cherinka![]()
mersiiiiiiiiiiiiii ;]
p.p ne jiveq v sofiq 4e da hodq do vitoshkaii teranova sushto nqma tuk no za mangoto shte proverq zaduljitelno
mersi pak ;]
YeAh,I'm a GiRL...
Както каза черинка , за вас фешъните са тези , които и хал хабер си нямат от мода.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да ви сера на фешънските разбирания и парцалки!
Ти вече направо се осра....Първоначално написано от Emo Doll
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Eee, вчера ядох кисели джанки, и още не ми е минало.Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Първоначално написано от Emo Doll
Е,мерси че ни сподели,нямаше нужда.Ти вече вярно,че на всяка тема 'сереш'.
П.С. момиче ли си?
I az zabelqzahПървоначално написано от nailana
![]()
![]()