- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заминава... ;(
Приятелят ми заминава.За Дания...ще учи там. 3 дена преди да замине правим 6 месеца. И двамата сме решили да останем заедно,но аз не мисля,че ще издържа. Все пак той ще се прибира през 4 месеца...и само лятото ще сме заедно. Не искам да се разделяме. Какво да направя,за да запазя връзката си?
Връзките от разтояние са много трудни за двойките, но всяка любов минава през едно или друго изпитание .
Ако наистина се обичате ще издържите на разтоянието и времето .
Все пак има скайп и телефон и можете да говорите с часове макар и да не е същотопак е някаква утеха . Успех !![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не е чак толкова зле,нали и двамата сте живи и здрави и се обичате,ще се виждате освен това и има скайп и телефони,проблема не е много голям!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Както казаха вече - телефони, скайп... Ще ви е много трудно така, но няма как.. Ако се обичате и си вярвате ще успеете да запазите връзката си и дори да я засилите!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ами ако отвикнем един от друг...сега се познаваме много добре.Аз знам как той ще реагира в дадена ситуация,той знае.Знам му навиците...всичко.Ами ако просто се забравим,без да го искаме.Все пак,очи които не се виждат,се забравят...
моята връзка е такава трудно е но ако го обичаш ще траешмн е гадно но какво да се прави телефони и тва е...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ще видиш дали наистина толкова много се обичате, ако издържиш така, евала ти казвамНо на твое място не бих искала да имам такава връзка.
Memento moriendum esse!
Здравей.
Гаждето на най-добрата ми приятелка е студент в Англия, тоест нейната ситуация е сходна на твоята.Заедно са повече от година и въпреки стотиците километри, които ги делят, съумяват да съхранят връзката си, защото любовта им е по-силна от обстоятелствата.
Нейното момче също си идва на около 3-4 месаца, както и през ваканциите и в тези седмици, няма по-щастливи на земята от тях двамата.Обичат се, имат си доверие един на друг и се борят в името на тяхната очарователна приказка.Толкова е красиво всичко...![]()
Разказах ти това, с вярата, че ще ти вдъхне кураж поне да опиташ.
Ако пък наистина не можеш да издържиш и ако поддържането на подобна връзка ти дава повече отрицателно, отколкото положително...мисля, че извода е ясен![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз съм сигурна,че ако издържа,после ще ние много добре заедно,защото мисля да ходя и аз след това да уча в Дания.И след като той вече ще е там от 3 години,ще ми бъде доста по-лесно,а и ще ни е мн хубаво заедно,след като знаем,че сме преминали през много,защото това показва само колко се обичаме...
Ако ви е писано да сте заедно, ще издържите, ако ли не.....
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Така е! УспехПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!