- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несигурна съм ..
Здравейте.. дойде и моя ред да се "изповядам".
Ходя с едно момче отскоро и честно казано връзката ни е само на физическо ниво,почти нямаме теми за разговор.Той е голям женкар и ми е пределно ясно,че сигурно ходи с куп други момичета едновременно,но въпреки това се чувствам толкова сигурна в прегръдките му ..Както и да е.Преди това се бях запознала с едно момче,с което си станахме много близки,обичам си го почти като брат.Той знае за повечето ми проблеми,съветва ме когато имам нужда .. абе,насреща е.
Та,вчера 'брат ми' се заобяснява,че бил влюбен в някакво момиче и аз го посъветвах да действа,щом го чувства.. оказа се,че момичето съм аз. Сърце не ми даде да му откажа,много е чувствителен и ме е страх да не направи някоя глупост .. Снощи мислих и премислях и реших,че няма смисъл да се лъжем,затова сега му казах каквото ми е на сърце .. добре,вече съм "чиста" отвътре и знам,че постъпих както трябва.
Накратко - изтървах питомното за да гоня дивото.Yeah.Нямам нужда от съвети,просто исках да споделя.Благодаря на тези,които го прочетат!
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Добре прочетох го,ти си решаваш,щом не искаш мнение.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Хубаво е, че си признала на приятеля си... Но защо още си с другото момче при положение, че знаеш, че само те използва? Аз лично не бих допуснала такова нещо. Все пак не е единственото момче, което може да ти предложи сигурност.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Честно казано,нямам идея.Ядосвам се на себе си,че търпя това отношение,но нали любовта е сляпа .. само дето това наш'то е минало покрай любов .. абе,дълга и объркана история.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
"Да се ядосваш означава да се наказваш за грешките на другите"! Няма смисъл да се ядосваш! Сама виждаш, че това не е най-доброто за теб! Просто кажи "Край"! Пък и както сама каза - това вашето не е любов, а само физическо привличане.Първоначално написано от buttertoast
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Благодаря ти за съвета,но щом аз съм несигурна в себе си никакви съвети не ми помагат .. иначе го оценявамПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ще се оправя .. някак си .. някога
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ми щом си решила че така е по добре начи така треа да еподкрепям те
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Темата ми харесаЧовек винаги иска това, което не може да има.
♥ ♥ ♥
Аз ще те посъветвам да кажеш :"КРАЙ!" на връзката си със сегашния си приятел, щом те използва и т.н, знам как се чувстваш, защото и аз като теб бях използвана, беше потъпквано самочувствието ми - от НЕГО! И като сложих край и ми оллекна сега съм много щастлива![]()
Да,мислила съм да го отрежа,но .. не искамПървоначално написано от zaraaa
Той се държи много добре с мен,всичко е почти нормално,като изключим това,че сигурно в момента се задява с още мноого други .. не знам защо,но не искам да го режа .. добре ми е с него
Въобще .. май съм болна. Vikitoo,права си..
Memento mori! ,така и така сме тръгнали по темата,изкажи се :}
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
М да,и аз на мъжо го казвах това преди да тръгнем,щото той изтърва всичко питомно ,за да ходи да гони мене- дивото.![]()
От това да не искаш и да нямаш смелост има голяма разликаПомисли
![]()
Мислила съмПървоначално написано от zaraaa
Смелост не ми липсва,просто .. не искам.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
айде стига с тея теми "нямам нужда от съвет, а само да споделя". дразнят и губят време![]()
Първоначално написано от Riot
Познавам едно такова момче като бившето ти гадже.Нз наистина как си търпяла да е с други освен с тебе но наистина от любов всичко сме готови да изтърпим.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
няма да давам съвети...само 6те кажа,че според мен си постъпила правилно
Ммм аз нямаше да постъпя като теб, но решението си е твое все пак... само дано да е правилно...
Благодаря на всички писали за подкрепата :} blood-and-ink,аз за себе си съм сигурна че е правилно,но ми стана интересно как би постъпила ти :}
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Хах ако аз бях сигурна, че ходи с куп други жени докато аз съм с него ,веднага ще го разкарам... не понасям такива хораПървоначално написано от buttertoast
+ това предпочетам да имам и теми за разговор и мразя женкарите... ноо разбира се всеки е резличен и с различно мнение и характер
Тааа щом мислиш, че си постъпила правилно, значи явно си постъпила правилно... успех с момчето![]()
Упс,май съм те разбрала погрешно..:} Иначе за сегашния ми приятел.. поела съм риска,каквото стане..Благодаря за успеха :}Първоначално написано от blood-and-ink
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]