.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Несигурна съм ..

Здравейте.. дойде и моя ред да се "изповядам".
    Ходя с едно момче отскоро и честно казано връзката ни е само на физическо ниво,почти нямаме теми за разговор.Той е голям женкар и ми е пределно ясно,че сигурно ходи с куп други момичета едновременно,но въпреки това се чувствам толкова сигурна в прегръдките му ..Както и да е.Преди това се бях запознала с едно момче,с което си станахме много близки,обичам си го почти като брат.Той знае за повечето ми проблеми,съветва ме когато имам нужда .. абе,насреща е.
    Та,вчера 'брат ми' се заобяснява,че бил влюбен в някакво момиче и аз го посъветвах да действа,щом го чувства.. оказа се,че момичето съм аз. Сърце не ми даде да му откажа,много е чувствителен и ме е страх да не направи някоя глупост .. Снощи мислих и премислях и реших,че няма смисъл да се лъжем,затова сега му казах каквото ми е на сърце .. добре,вече съм "чиста" отвътре и знам,че постъпих както трябва.
    Накратко - изтървах питомното за да гоня дивото.Yeah.Нямам нужда от съвети,просто исках да споделя.Благодаря на тези,които го прочетат!
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Terra incognita!
    Добре прочетох го,ти си решаваш,щом не искаш мнение.
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Хубаво е, че си признала на приятеля си... Но защо още си с другото момче при положение, че знаеш, че само те използва? Аз лично не бих допуснала такова нещо. Все пак не е единственото момче, което може да ти предложи сигурност.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Хубаво е, че си признала на приятеля си... Но защо още си с другото момче при положение, че знаеш, че само те използва? Аз лично не бих допуснала такова нещо. Все пак не е единственото момче, което може да ти предложи сигурност.
    Честно казано,нямам идея.Ядосвам се на себе си,че търпя това отношение,но нали любовта е сляпа .. само дето това наш'то е минало покрай любов .. абе,дълга и объркана история.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    Честно казано,нямам идея.Ядосвам се на себе си,че търпя това отношение,но нали любовта е сляпа .. само дето това наш'то е минало покрай любов .. абе,дълга и объркана история.
    "Да се ядосваш означава да се наказваш за грешките на другите"! Няма смисъл да се ядосваш! Сама виждаш, че това не е най-доброто за теб! Просто кажи "Край"! Пък и както сама каза - това вашето не е любов, а само физическо привличане.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

"Да се ядосваш означава да се наказваш за грешките на другите"! Няма смисъл да се ядосваш! Сама виждаш, че това не е най-доброто за теб! Просто кажи "Край"! Пък и както сама каза - това вашето не е любов, а само физическо привличане.
    Благодаря ти за съвета,но щом аз съм несигурна в себе си никакви съвети не ми помагат .. иначе го оценявам Ще се оправя .. някак си .. някога
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    с0фия
    ми щом си решила че така е по добре начи така треа да е подкрепям те
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Темата ми хареса Човек винаги иска това, което не може да има.
    ♥ ♥ ♥

Аз ще те посъветвам да кажеш :"КРАЙ!" на връзката си със сегашния си приятел, щом те използва и т.н, знам как се чувстваш, защото и аз като теб бях използвана, беше потъпквано самочувствието ми - от НЕГО! И като сложих край и ми оллекна сега съм много щастлива

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Аз ще те посъветвам да кажеш :"КРАЙ!" на връзката си със сегашния си приятел, щом те използва и т.н, знам как се чувстваш, защото и аз като теб бях използвана, беше потъпквано самочувствието ми - от НЕГО! И като сложих край и ми оллекна сега съм много щастлива
    Да,мислила съм да го отрежа,но .. не искам Той се държи много добре с мен,всичко е почти нормално,като изключим това,че сигурно в момента се задява с още мноого други .. не знам защо,но не искам да го режа .. добре ми е с него Въобще .. май съм болна. Vikitoo,права си..

Memento mori! ,така и така сме тръгнали по темата,изкажи се :}
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    somewhere over the rainbow
    М да,и аз на мъжо го казвах това преди да тръгнем,щото той изтърва всичко питомно ,за да ходи да гони мене- дивото.

От това да не искаш и да нямаш смелост има голяма разлика Помисли

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    От това да не искаш и да нямаш смелост има голяма разлика Помисли
    Мислила съм Смелост не ми липсва,просто .. не искам.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    айде стига с тея теми "нямам нужда от съвет, а само да споделя". дразнят и губят време
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Познавам едно такова момче като бившето ти гадже.Нз наистина как си търпяла да е с други освен с тебе но наистина от любов всичко сме готови да изтърпим.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Дълбините на канала :D
    няма да давам съвети...само 6те кажа,че според мен си постъпила правилно

Ммм аз нямаше да постъпя като теб, но решението си е твое все пак... само дано да е правилно...

Благодаря на всички писали за подкрепата :} blood-and-ink,аз за себе си съм сигурна че е правилно,но ми стана интересно как би постъпила ти :}
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Re: Несигурна съм ..

Той е голям женкар и ми е пределно ясно,че сигурно ходи с куп други момичета едновременно
    Хах ако аз бях сигурна, че ходи с куп други жени докато аз съм с него ,веднага ще го разкарам... не понасям такива хора + това предпочетам да имам и теми за разговор и мразя женкарите... ноо разбира се всеки е резличен и с различно мнение и характер
    Тааа щом мислиш, че си постъпила правилно, значи явно си постъпила правилно... успех с момчето

Re: Несигурна съм ..

Цитирай Първоначално написано от blood-and-ink
    Той е голям женкар и ми е пределно ясно,че сигурно ходи с куп други момичета едновременно
    Хах ако аз бях сигурна, че ходи с куп други жени докато аз съм с него ,веднага ще го разкарам... не понасям такива хора + това предпочетам да имам и теми за разговор и мразя женкарите... ноо разбира се всеки е резличен и с различно мнение и характер
    Тааа щом мислиш, че си постъпила правилно, значи явно си постъпила правилно... успех с момчето
    Упс,май съм те разбрала погрешно..:} Иначе за сегашния ми приятел.. поела съм риска,каквото стане..Благодаря за успеха :}
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си