- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да преодолея срама?
Здравейте! Аз имам един проблем. 8 клас съм ходих на олимпиада по бълг. език с един мой приятел бяхме в една стая с 9 клас там аз видях едно момиче . Гледахме се през цялото време, следващата седмица тя ме намери във Facebook и така се запознахме. Говорихме си опознахме се, тя е 9 аз съм 8 клас и се опасявам, че се влюбих в нея. Тя идваше в стаята ми говорехме си и така. Там е въпросът, че като я видя си гълтам езика и акъла :Д. Подарих и мартеничка на другия ден тя ми върна жеста . Моя основен проблем е че съм доста срамежлив и притеснителен !!! Аз имам чувството че не е безразлична към мен дано да е така. Проблемът е че не знам какво да правя а тя ми харесва. Ще съм много благодарен ако някой ми даде полезен съвет.Моля за помощ!! Благодаря предварително!!
Благодаря ви за съветите,само искам да уточня че аз си се харесвам и не се срамувам от себе си.Само това.А иначе много мерси на всички.
Просто работата е там,че съм отличничка ( и дори повече щото тая година просто обиколих всички състезания и олимпиади които имаше),а то нали ,,ЗУБЪРЧЕТАТА" не са много на почит и затова май така се получава.Абе..нз вече.Постигнах си уважение в класа единствено с БОЙ колкото и странно да ви звучи,защото просто ми омръзна да ме обиждат и да ми подхвърлят нещата из цялата стая.Просто тая година трябваше да набия всички момичета и половината момчета...и така всичко спря.Не че се гордея с това,но просто ми олекна чесно казано.
А липсата на самочувствие ми идва не защото се мисля за грозна напротив аз мн си се харесвам,но нали момчетата все харесват онея наконтени,разголени и надути двойкаджийки и аз като не съм такава как да си мисля,че ще им привлека вниманието?
Срамът трудно се лекува, но докато още го има, можеш успешно да го прикриваш с леко надута походка, вдигната глава и без да отправяш нито поглед към тях, все едно си момиче със самочувствие и те не те интересуват. Повярвай ми, мъжете харесват жени със самочувствие, които не се дават лесно и си знаят цената.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Може да си супер грозен и тъп , но ако имаш самочувствие , печелиш уважението на всички простоо ей така ... не трябва да ти пука кво казват другите , поооне малко надутичка бъди :d и няма от кво да се притесняваш ..
By myself but not alone ...
А... къде бил проблема.
Според мен не е чак толкова трудно, колкото ти се вижда на теб.
Преди да търсиш начини да привлечеш вниманието на "онези" момчета, се замисли дали наистина това ти е необходимо!По-добре се постарай да направиш добро впечатление пред хора, които наистина ще те оценят такава каквато си, такива които търсят у едно момиче, именно качествата, които ти притежаваш (:
Дистанцирай различните от теб и се грижи за себе си и за това да се чувстваш ти добре, защото няма кой да го направи вместо теб.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mi spored menne trqbva mn mn da ti puka k'vo mislqt dr-te se pak vseki jivee za sebe si p1k otnosno tva koeto sa kazali za drehite i pri4eskata ti dane ti puka vinagi se namirat tapnari
taka4e spok p1k za mom4etata
kato te gledat samo gi pogledni zaka4livo i prodaljavay po patq si
![]()
няма причина да се притесняваш от момчетата успокой се като започнеш да се срамуваш просто си кажи - няма смисъл!!знам какво е СРАМ и ако ти самата не го преодолееш - никой не може да ти помогне...
кажи си - Няма да се притеснявам и точка
Малее на мен като ми подсвиркват се дразня,егати простащината...а по темата,недей да се притесняваш няма за какво...изглеждаш добре,умна си ,уважаваш роднините си...няма смисъл да ти спада самочуствието заради някакви комплексари от класа!Като начало вдигни глава,малко по-малко ще се отпуснеш и ще видиш,че няма от какво да се срамуваш...![]()
+1Първоначално написано от Vikitooo
![]()
ич да ти не е зор от чуждото мнение.. който не те харесва му миришат чорапите, кефи се на себе си и тва е.. успех душко![]()
Еми не знам за срам.Но нещо,което ще ти помогне е спорта.И по-скоро екстремен.Например пробвай един скок с бънджи от мост и да видим дали ще си спомниш момчето от което си се срамувала напримерПървоначално написано от zelenooko_kote
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ako ti ne povqrva6 v sebe si -nqma koi...zatova kato vidi6 grupa mom4eta izpravq6 glavata i gordo i bavno gi minava6.....da ne bi te da sa ne6to pove4e..napravi taka 4e te da se zasramqt![]()
![]()
![]()
и аз имах същия проблем и сега до някъде също,но не се притеснявай толкова и когато се разминаваш с някое момче също го оглеждай няма нищо лошо в това а за подсвиркването и аз мн се дразня,но не им обръщай внимание
IzOb6tO nQma Da Se PrItEsNqvA66,smIsAl Te Ne Sa Ne6tO poVe4e Ot TeBee![]()
Az bQx V sA6tOtO pOlOjEnIee aBsOlUtNo Sa6ToTo ,dAjE nE iZlIzAx NiKaDe Ot SraM pReZ vAKaNcIqTa
![]()
![]()
![]()
ObA4E eDiN dEn Se OsAzNaX iiiii PrEsTaNaX dA sE sRaMuVaM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VsI4Ko 6tE sE oPrAvIi
DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....
Като ти свирнати свирни им и ти ве.Ще видиш те са свикнали да се възмущават и ще гледат като насрани![]()
Лелееее умирам за скромни момичета...
♠ The Nuts! ♥
Мила,преди да излезнеш се обличаш,както си се харесваш правиш си и прическа.Теглиш майната на другите гледаш на теб да ти е яко.Не излизай сама вземи приятел с теб.:P
Успех мацка.
![]()
Еееееее как пък не се уреди бе?Първоначално написано от zelenooko_kote
ммм кофти е др път успех \/
![]()
![]()