Здравей Моят съвет към теб е да се държиш на ниво и когато пак някоя надута фльорца започне да ти се прави на "дръж ми шапката" да отвърнеш на удара с достойнство и смело да й дадеш да разбере, че не може да се е**ва с теб. Помни, че никой не може да те обиди без твоето съгласие! Още повече някви глупачки дето не виждат по- далеч от носа си
За срама ти от момчетата, не се притеснявай това си е нормално. Ще го преодолееш. Може би, когато си намериш приятел, който държи на теб нещата ще се променят
Здравейте! Аз имам един проблем. 8 клас съм ходих на олимпиада по бълг. език с един мой приятел бяхме в една стая с 9 клас там аз видях едно момиче . Гледахме се през цялото време, следващата седмица тя ме намери във Facebook и така се запознахме. Говорихме си опознахме се, тя е 9 аз съм 8 клас и се опасявам, че се влюбих в нея. Тя идваше в стаята ми говорехме си и така. Там е въпросът, че като я видя си гълтам езика и акъла :Д. Подарих и мартеничка на другия ден тя ми върна жеста . Моя основен проблем е че съм доста срамежлив и притеснителен !!! Аз имам чувството че не е безразлична към мен дано да е така. Проблемът е че не знам какво да правя а тя ми харесва. Ще съм много благодарен ако някой ми даде полезен съвет.Моля за помощ!! Благодаря предварително!!