- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятели от чужбина
Контактувате ли с някого от чужбина по скайп , по поща или по друг начин??Как се запознахте???
Аз много бих искала да се запозная с някого ,но честно казано ме е страх на какъв човек ще поппадна-дали този отсреща не ме лъже.
аз имам приятели от: Румъния (2 момчета),Англия ( 3 момичета) и имам едно момиче от Испания.Със всички съм се запознал по игри. Tribalwars.net и WoW![]()
Понякога закъсвам с английския ама са разбираме
А тебе да не та е страх все пак са от чужбина ако не си допаднете Delete >![]()
Аз пък имам приятели ,които живеят в чужбина. Американец,Сръбкиня,Италян ци....колкото щеш.....е те са си чисти българи де...но от малки живеят там. Аааа само сръбкинята не е наполовина българка.....май ,че и италянката....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз веднага щом си пуснах нета започнах да си ланкам с разни. Аз писах на един от Египет (да ме пита човек защо), но отказах да му дам телефона си и "приятелството" ни приключи... Писала съм си с италиянци, французи, мароканци, американци, с 1 от ЮАР, винаги те ми се включваха (все пак никът ми беше "Beautiful_gerry"), но беше забавно - упражнявах си английския. Вече не си говоря с никой непознат, писнало ми е да си раздавам снимките на куцо и сакато. Повечето, които ми пишеха говореха някаква тяхна си интерпретация на английски (стил Валентина Хасан) и ходи ги разбирай. Не мога да говаря за приятелсъво, никога не съм сигурна кой стои от другата страна.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Познавам по този начин доста хора, защото най-вече съм в международни интернет галерии![]()
Иначе с едно момиче от Англия и с едно от Холандия се разбираме доста добре, имаме доста сходни интересиНо ние си говорим за разни неща, не са ни нужни снимки, телефони и други глупости за да си се разбираме
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Пробвала съм да си пиша с доста непознати, но никой нито от чужбина, нито от Бългория не успя да ми задържи вниманието за повече от 2 седмици. Иначе имам приятелки, които са си писали с мъже от чужбина, които заедно с нормалните снимки, пращаха снимки на "специфични места от мъжката анатомия"и други, които са ги подлагали на кръстосан разпит за странни теми...
ПП Никой, който познавам от скайпа, не бих нарекла приятел, просто хора, с които се убива време.
Don't worry, be happy!