.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Ела и провери ;)

Летище..проблеми... ;))

Въпросчето ми е следното:Заминавам след 3 седмици на почивка в чужбина и ще пътувам със самолет.И понеже искам да си взема цигари от България се чудя дали на летището ще имам някакъв проблем,ако са ми в куфара?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не мисля, че ще имаш поблеми ако ти са в куфара, а не в ръчният багаш.

P.С Недей да слагаш никакви парфюми, храни в ръчният багаш, защото ти ги взимат.
    ♥ ♥ ♥

Град
    Ела и провери ;)
    Охх, много се надявам да нямам проблеми, защото ще съм с нашите, а баща ми не знае, че пуша. Самият куфар не минава ли през няк'ви скенери..или де да знам нещо подобно, с което може да се засече?А к'во мислиш ..Дали е умесно да се обадя до летището и да питам?

Град
    Here
    Аз лично съм изнасяла алкохол от БГ за Америка- Никакъв Проблем! Но помня, че един приятел на баща ми изнесе сумати цигари от БГ пак без никакъв проблем.
    Знаеш ли какво , за да ти спестя притесненията ще питам лично баща ми, той работеше на летището и би трябвало да знае, но това ще стане утре, защото сега го няма. ОК?
    ♥ ♥ ♥

Град
    Ела и провери ;)
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Аз лично съм изнасяла алкохол от БГ за Америка- Никакъв Проблем! Но помня, че един приятел на баща ми изнесе сумати цигари от БГ пак без никакъв проблем.
    Знаеш ли какво , за да ти спестя притесненията ще питам лично баща ми, той работеше на летището и би трябвало да знае, но това ще стане утре, защото сега го няма. ОК?
    Да,няма проблем.Мерси супер много

Град
    Here
    Няма да забравя да знаеш. Утре ще ти пиша пак
    ♥ ♥ ♥

Zdravei i ot men!
    I spored men ne bi trqbvalo da ima6 problemi.Na men na nqkolko pyti mi se e slu4valo da nosq po 1 stek s cigari za na6ite.Nikakyv poroblem ne sa mi pravili.Daje i ne razbraha Samo vnimavai da ne ti stane mn tejyk kufara i da ti se naloji da maha6 bagaj....Iny4e spx kufara ne minava prez nikakvi skeneri.
    Kazvam ti tova ot li4en opit , no za po-sigurno iz4akai i otgovora na Vikitooo.Vse pak neiniqt ba6ta e rabotil na leti6teto i nqma na4in da ne znae kak stoqt ne6tata!
    BB ot men!I uspeh4e ! I priqtno izkarvane zad granica

еми мисля,че имаше право на 2 стека цигари общо в куфара.Те тука могат да е ти направят проблем ама където ще ходиш могат да те проверят.
    А между другото като носиш цигари по принцип пакетите се разпръскват между дрехите

Цитирай Първоначално написано от acleverboy
    А между другото като носиш цигари по принцип пакетите се разпръскват между дрехите
    +1

Град
    Here
    Здравей и от мен
    Аз говорех днес с баща ми за това и той каза, че няма никакъв проблем да изнасяаш цигари стига да са в чекираният багаш( в куфара).

Пак ти казвам, недей да слагаш парфюми в ръчния багаж, защото аз минала година като си пътувах до БГ изгорях много яко така!
    ♥ ♥ ♥

Град
    Ела и провери ;)
    Еее..екстра Много мерси на отзовалите се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си