.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би риза, хубава вратовръзка, часовник.... Не знам какви са интересите на 32-годишните.....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    Може би риза, хубава вратовръзка, часовник.... Не знам какви са интересите на 32-годишните.....
    да, много ми се иска да му взема часовник... но той не носи... е не носеше и гривни, но откато му я подарих не я сваля...
    мислех си и за електронен бележник, защото му е необходим, но нз... не ми се струва, че е много добра идея

Подари му почивка за двама на морето или някой курорт. И двамата ще си прекарате страхотно Може да го заведеш и на SPA, ако имаш достатъчно средства все ще измислиш нещо

Цитирай Първоначално написано от stelenceto1
    Подари му почивка за двама на морето или някой курорт. И двамата ще си прекарате страхотно Може да го заведеш и на SPA, ако имаш достатъчно средства все ще измислиш нещо
    хубаваи идеи, но плановете за море са ни други... той ще ми подари такава почивка

Аз на моя му подарих пърфюм и дезодорант (не си спомням на коя марка) и беше доволен..но все пак той е на 16 а твоя на 32..Мисля че часовника не е мн добра идея защото така му напомняш колко бързо лети времето..Но в крайна сметка не е чак толкова важно какво ще му подариш,но трябва да е от сърце Може да му подариш ваша снимка в рамка или нещо подобно но да е романтично,мисля че ще е оригинално ако вземеш и бутилка отлежало вино заедно с подаръка
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

благодаря на тези, които дадоха идеи...
    реших вече какво да му подаря

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Аа..,че бебето си е хубав подаръкк..Като се има в предвид факта,че човека е на 32 години..Време му е за семейство..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Луноход.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си