.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    DreamLand =)

photoshop и руси кичури

znachi zdraveite ;]] taa iskam da si napravq rusi kichuri..no kosata mi e dosta tumno kestenqva.. i nz dali shte mi e hybavo..i a3 da popitam moje li da vi dam moq snimka i vie tam da mi napravite rusi kichuri s photoshop ili tam nz s kakvo za da vidq dali shte mi otivat rusi kichuri.. blagodarq predvaritelno
    a eto moi snimki
    http://www.album.bg/nesi/images/5592698/
    http://www.album.bg/nesi/images/4328717/
    http://www.album.bg/nesi/images/4166314/

т.7
    krem4et0
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

ми на една фр косата и беше така тъмна ама си направи руси кичури и стана перфектно ..зависи от косата де щото има коси с много твърд косъм който не дават да се боядисват особено русо -хваша от 3-4 път боядисване ...

suglasna sam s Whisskas

Град
    DreamLand =)
    ok togava nqma da si pravq zashtoto moqta kosa e ot tezi tvurdite i s debeliq kosum blagodarq za mneniqta
    Първо Едуард бе вампир.
    жадуваше за кръвта ми.

Napravi si ki4uri prez lqtoto sa mn aktualni moqta kosa samata e mn tymna no sedqt mn qko ...i ne se pritesnqvai 4e ti e tvryda kosata....friziora si znae rabotata ...a i mislq 4e s perhidrol nqma da ima problem edinstveniq minus e 4e kosata ti moje da se izto6ti ako ne se podhranva s maski i ala bala ...no se pak ti si precenqvash
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

Не е задължително като си с тъмна коса, да не ти седят добре, т`ва са глупости.. аз съм с тъмна и ми харесва как се получиха на времето... прави си смело то с тях косата ти придобива по-светъл оттенък така, че няма да има някъв силен контраст както някои си мислят. Ако ти харесва, давай смело ;}

Град
    Там, където е сърцето...
    Много ти е тъмна косата и ако си направиш вместо руси ще са рижави, което е страшно грозно / лично за мене /. Така че по-добре недей си прави!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Не не не.. Какъв перхидрол бе? Ше си съсипе косата за 3-4 години напред а икато ти се покажат корените трябва или да повториш кичурите или да ходиш като циганка, я по- добре не си прави...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Много ти е тъмна косата и ако си направиш вместо руси ще са рижави, което е страшно грозно / лично за мене /. Така че по-добре недей си прави!
    Pylna glupost! Kakto i tova, che nqma da i otivat kichuri. Na vseki mu otivat, prosto vsichki imame razlichen vkus. Sestra mi e s tymna i ima rusi kichuri i i stoi super. Az sym tymna s kosa kato katran i se izrusqvam. I kakvo...ne mi otiva li? Strannoto e, che se haresvam i horata okolo men sashto me haresvat.
    Tipichen primer e Alisiq, beshe s rymna kosa, sega se izrusi, a kolko mnogo i otiva, 100 pyti po-dobre i e. Davam tozi primer, zashtoto ne mojah da se setq za izvestna lichnost s kichuri, za da pokaja.

Супер фен
    Град
    Своге
    i az sum s takava kato tvoita kosa tumna i si napravih "vutre6ni ki4uri" i sa si super.Tui 4e probvai s tqh

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това, че на Алисия и отива повече със светла коса е, защото и визията и сега е много по-добре от преди години, когато приличаше на дама от стриптийз клуб.
    А по темата-Не ме кефят руси кичури на тъмна коса.Преди години си правих и не беше никак естетично, но ти си решаваш в край на сметка
    (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Moqta kosa e na ki4uri napraveni s perhidrol...i povqrvai mi nito mi e sysipana za 3/4 godini nito izglejdam kato ciganka Vqrno e 4e s perhidrol se izgarq poe4e kosata otkolkoto s boq no pyk boqta moje da ne hvane sled kato ti e tvyrda kosata! A i kakto kazah ako si poddyrjash kosata s maski i ala bala vsi4ko 6te e 6+..Davai smelo s ki4urite i posle pokaji rezultata
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

Град
    Okinawa
    Имам същите секции
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Повече от фен
    По-добре ще и стоят бели не руси кичури

Вероятно ще ти отивам кичури, но на тази тъмна коса, доакто добият нюанса, който би ти ходил, ще си скапеш косата. Друг вариант е ако изсветлиш цялостно косата си, и след това нарпавиш кичури. Но и това е свързанос излишно боядисване. И все пак ти преценяш, де. Но на мен този ти цвят ми харесва много и ти отива много.

Град
    DreamLand =)
    ami nz mislq da ne si pravq za sega..zashtoto kosata si mi e zdrava i ne iskam da si q susipvam s boi i perhidrol..blagodarq inache za mneniqta mng
    Първо Едуард бе вампир.
    жадуваше за кръвта ми.

не си прави

Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    По-добре ще и стоят бели не руси кичури

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове