.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    abe i az da pitam : kosata mi e svetlo kestenqva...ama iskam cherna...ako si kupq takova neshto she se poluchi li mersi predvaritelno...puk ako i mi preporuchate nqkoq dobra marka mn she vi obicham

Град
    София най-голямото село в БГ
    predi okolo 2 meseca ako ne i 3 se boqdisah sas shampoan ocvetitel.. samo vremenno zashtoto sam se boqdisala s boq no iskah malko promqna..
    poneje sega 4akam da izrastne i sled tova da reja bavno .. bavno i shte se mahne...
    e ta pri men ne beshe na petna.. no o6te cveta ot ocvetitelq ne e padnal do krai..
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от dars*
    abe i az da pitam : kosata mi e svetlo kestenqva...ama iskam cherna...ako si kupq takova neshto she se poluchi li mersi predvaritelno...puk ako i mi preporuchate nqkoq dobra marka mn she vi obicham
    da shte stane londa colour - shamoan ocvetitelq
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Град
    SoFiA
    а аз искам да попитам дали ще мога да си направя руси кичури като съм със светлокестенява коса
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Цитирай Първоначално написано от dars*
    da shte stane londa colour - shamoan ocvetitelq
    Как изглежда тоя шампоан?
    Косата ми сега е черна и искам да си я поддържам такава дали ще стане с такъв шампоан?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от fuklu
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Много добр решение - вземи си на Престиж, другите не са толкова добри. Мойта коса е светло кафява и се получава и черното и червеното. (:
    A rusoto ???
    Не съм виждала рус. има един сребрист, но като сложих от него първият пия стоеше синьо, а вторият лилаво.

Черната кана не хваща добре,а и тея шампоани са ужасни.Бях си взела за червена коса преди време,но станах оранжева и после доста трудно го отмих.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    ujasni sa ne bih si slojila takova neshto na kosata
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Ами да ти кажа аз съм си правила косата с червен оцветител на Престиж цвета е "бордо" (естествения ми цвят е тъмно кестеняв) и на опаковката пишеше да се държи най-много 30 минути ама аз го държах 1 час. Косата ми стана доста червена ама беше готина и адски мека, но понеже го държах повече време мина вече 1 месец и още не се е отмил. Много се кефя

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    ,,хора, започвам и аз да се чудя дали да не пробвам с тези шампоани оцветители,,,като гледам май има повече оптрицателни мнения, но все пак ми хвана окото идеята,,майка ми е до някаква степен съгласна и с боя да си изруся още повече косата, но истината е че искам да знам как ще ми седи,,,или още по-руса от моята или черна, тааа въпроса ми е, кои шампоани/балсами препоръчвате, за да пробвам цвета,,,да ви кажа, навита съм и нескопосани цветове да нося на главата си,,,и в крайна сметка на мен ми стоят шапки,, ,,таа да отплесвам се отново от темата, може ли да ми препоръчате някаква марка??? :P
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Тези шампоани са пълни боклуци ..Нищо няма да стане.

Ами не знам за тези шампоани аз лично вчера пробвах с оцветителите на палете които са в едно пакетче розово и бяло мисля, че беше. Но понеже имам дълга коса и не стигна и се наложи да го разредя с вода и все пак нормално да не стане черно защото го разредих но се получи много добър цвят следващия път две пакетчета..

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Аз съм със светло кестенява коса и съм се правила 2 пъти
    1вия път въобще не се забелязвашеее!!!!
    2рия малко ми биеше бритона на оранжево
    НО въпреки това пак искам да си взема (щот съм тъпа сигурно) ама не искам все още да се боядисвам със боя ,защото мисля че достатъчно си третирам косата с лак за коса,преса,сешоар и то почти всеки ден и мн ше ми дойде тфа с боята...

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mar7inaaa
    Аз съм със светло кестенява коса и съм се правила 2 пъти
    1вия път въобще не се забелязвашеее!!!!
    2рия малко ми биеше бритона на оранжево
    НО въпреки това пак искам да си взема (щот съм тъпа сигурно) ама не искам все още да се боядисвам със боя ,защото мисля че достатъчно си третирам косата с лак за коса,преса,сешоар и то почти всеки ден и мн ше ми дойде тфа с боята...

тва се едно аз го казах

изобщо,ама изобщо не ме хвана мен.
    дори и малко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си