Здравейте, искам тук в тази тема всеки да напише какво означава за него думата пич, защото много хора смятат че "Пич" е човек който пие пуши, жените ги сменя като носни кърпички, някакъв фешан, и боен, но са много далеч от истината.Всеки има различна представа за тази дума.
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Бате,пич е некъв печен такъв...Некъв игpач,сешсе?
Пич е някъф дет те кефи с държание... Например някои е напраил нещу хубаво за деб и ти му казваш "ти си ебати пича"... Аз така си го обяснявам , но има още много обяснения![]()
Ebi , EbAvAi , PreEbAvAi,n0 ZarAd PyTkA , PytkA nE StAvAi !!!
Аз определям човек (да, и двата пола) като пич, когато го харесам като характер.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И моето обяснение е таковаПървоначално написано от BeeN.To0.LonG~
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Веднъж в училище казах за един приятел:"Еееее,ти си голям пич!",защото според мен тази дума описва човек с добър характер,държащ на приятелите си-въобще много точен човек! А после,в отговор на това мое изявление за приятеля,една съученичка казва: "Ти знаеш ли какво е ПИЧ?"ама го казва разсмяно. И изръсва,че пич означава Публично Изнасилен Човек
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И моетоПървоначално написано от jghgh
![]()
И аз си мисля че означава тва!Първоначално написано от blood-and-ink
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
и аз такааааПървоначално написано от Wrathchild
както се казваше в един филм : Тя е ПиЧ
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
на същото мнение сам,готин човек пеканПървоначално написано от miss_asi
![]()
подкрепям виПървоначално написано от jghgh
![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
казвам на някой че е пич когато ме е изкефил с нещо
Да.Първоначално написано от haterkata
Пич е готЯн човек.![]()
Аз съм чувал,че значението и не е точно такова,по скоро....
Думата пич, казват речникарите, идва от турската pic, която пък идва от персийски. На турски тази дума означава филиз. Ама и филиз е турска дума, значи - издънка. Стеблено разклонение, ама нали казваме издънка и в други случаи. Например, когато някой министър се провали - "тоя е голяма издънка, май ще играе брадвата, кво ли мисли горският по въпроса..." И така нататък.
Речникът по тоя въпрос е безмилостен - като първо значение на пич дава "незаконородено дете, копеле". После има ботанически термин - пич означава нещо като издънка, която тръгва направо от корена. Трето - "развален човек, уличник"!
И чак най-последното значение на думата пич злите речникари го обясняват като "мъжествен мъж" .....![]()
Ти си пич!Първоначално написано от Timbaland
![]()
За мен лично 'пич' е човек, който е печен, пуска разни лафове на място, държи се готино..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
scion също е "филиз", "издънка".
=>
scion = пич![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
и аз така си го обяснявам ;dПървоначално написано от -4arovnata-
E po taq logiga pi4 si zna4i piqnde deto smenq jenite za denПървоначално написано от Timbaland
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
a pri nas osven tova zna4enie pri nas sa6to nqkoi go smqtat za psihi4esko izostanal 4ovek![]()