.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Мисля, че съм влюбена в най-добрия си приятел

Tolkova mnogo sum oburkana ot 4uvstavata si!Mislq'4e zapo4nah da se vliobvam v nai-dobriq si priqtel,moje bi zaradi tova'4e sme mnogo blizki prosto neznam!! Neznam kak da mu spodelq 4uvstavata si,moje bi prosto me e stah ,4e ako mu kaja 6te go zagubq kato priqtel !!Aaa az mnogo durja na nego!
    Strannoto e,4e predi mesec i ne6to se durje6e mnogo stranno ,v smisal gu6ka6e me,durje6e me za ruka i po cql den be6e s men!4udq se tova s pregru6taneto i s hva6tenaeto na rukata normalno li e za priqteli!!???
    No skoro doide lqtoto po cql den sme zaedno s nego i kompaniqta ni,no az zabelqzah,4e toi nee su6tiq durji se stranno!!Naskoro toi ob4a6e edna...(nqma da kazvam kakva)...tq go zaeba!!I sega idva pri men!?imam 4uvstvoto,4e idva samo kogato ima nujda ot men!!
    Sega prosto sum mnogo oburkana!I naistina ot polovin godina zaebavm drugite mom4eta samo i samo s nadejdata' moje bi moje da stane ne6to mejdu nas!!
    No se 4udq kak da mu kaja,bez da go zagubq ?Molq vi daidte mi savet
    Редактирано от Цвети
    7-ма точка
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Дълбините на канала :D
    миии кажи му:6те ти призная с риск да проваля приятелството ни 4е имам 4увства към теб.......както казах в една друга,подобна тема-веднъж появили ли са се тези 4увства от едната страна,вси4ко се променя

Град
    V MoQtA StAq
    1. пиши по- четливо
    2. сподели му чувствата си ... той ти е приятел ще те разбере (рискувай)
    3. нормално е за приятели да те прегръща. И аз прегръщам постоянно най-добрия си приятел по простата причина, че го възприемам като брат
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Виж сега, границата между приятелствата и любовта е много тънка.
    Всичко започна от споделянето на общи възгледи и интереси, в последствие прераства в желанието на всеки един от вас двама ви да споделя мигове с другия, защото именно тези моменти го ощастливяват, карат го да се чувства добре (:
    До тук всичко е прекрасно, но има едно голямо НО, след като въпросния човек те прави истински щастлив изниква мисълта-"дали пък не може отношенията ни да се задълбочат и да променят естеството си, дали започнатото приятелство не може да се превърне в една красива връзка, след като виждам сродна душа в този човек" и всички тези колебания, цялата тази несигурност те объркват и ти не можеш да вземеш решение, не знаеш каква точно е близостта по между ви.
    Моя съвет е да говориш открито с най-добрия си приятел, защото не си заслужава да се терзаеш още/половин годинана не е никак кратък период от време/.Може би и той самият няма смелостта да ти признае някои неща за това престраши се и намери спокойствие.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    Лондон
    Поговори си с него и му обясни как се чувстваш и какво си мислиш ,че си объркана и т.н .И ако наистина сте си добри приятели и си имате доверие ,дори и след като му кажеш ,че имаш чувства или ще тръгнете или всичко ще си продължи като преди даже може и по-добре,просто рискувай иначе после ще те е яд .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    миии кажи му:6те ти призная с риск да проваля приятелството ни 4е имам 4увства към теб.......както казах в една друга,подобна тема-веднъж появили ли са се тези 4увства от едната страна,вси4ко се променя

ЙЕА

Аз на твое място бих си мълчала
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от Mortisha`Adams
    най-тъпото не6то,което може да направи

Имала съм приятели момчета и знаеш ли колко пъти съм си мислила 4е съм се влюбила в тях ...и за да не загубя приятелството решавам да премълча и после осъзнавам че просто съм била в заблуда..и нормално се пак сближаваш се с някой..привързваш се...според мен изчакай малко може всичко да е само симпатия и привързаност,а няма смисъл да губиш приятел както най-4есто става..и то само заради едната обърканост ...Ако оба4е наистина има намесени 4уства...винаги съм казвала 4е приятелството е мн по скъпо от лапе6кото ходене за 2 месеца..ти си прецени .. а относно мом4ето ..според мен и той се е объркал по същия начин,но е решил да запази приятелството и за тва се е отдръпнал от теб...един вид да те забрави .но после е осъзнал 4е 4уства няма и пак се е върнал както преди (не 4е те използва,когато има нужда)..е все пак тва е мое мнение ..поне така е ставало с мен мн пъти
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

Мега фен
    възможно е и само да се заблуждаваш, че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към него. мн често се случва тва. ако е така, по-добре да не му казваш. ако обаче си сигурна, че е нещо повече-кажи му, обаче внимавай да не го кажеш така, че да излезе, че е любовта на живота ти ,защото това ще го стресне и ако не изпитва същото към теб, ще го отдалечиш от себе си
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от Mortisha`Adams
    най-тъпото не6то,което може да направи
    Всеки си има мнение,така ,че спри да се заяждаш.Като му каже и той не я харесва нали ще си развалят приятелството!!!
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Кажи му !А ако мислиш да не му казваш....прави му намеци, дръж се с него по-добре от колкото с другите момчета.Обръщай му повече внимание, но не се отказвай и не прави глупости, дори да започнеш да си мислиш, че няма смисъл, може да дойде денят в който той ще ти каже нещо.Да нормално е да си държи така с теб.И с мен гаджето ми се държеше така, време преди да тръгнем.А относно това, че те търси само когато има нужда - за това са приятелите.Той е бил с момиче и може да не е искал тя да се съмнява в него, когато излиза с теб, незнам, не съм сигурна.Успех, но ако не те е срам му кажи.Ако държи на теб и така нататък...едва ли ще ти каже..."разкарай се" или нещо такова, предполагам де, не съм сигурна.
    A.D.I.D.A.S.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си