- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че съм влюбена в най-добрия си приятел
Имала съм приятели момчета и знаеш ли колко пъти съм си мислила 4е съм се влюбила в тях ...и за да не загубя приятелството решавам да премълча и после осъзнавам че просто съм била в заблуда..и нормално се пак сближаваш се с някой..привързваш се...според мен изчакай малко може всичко да е само симпатия и привързаност,а няма смисъл да губиш приятел както най-4есто става..и то само заради едната обърканост ...Ако оба4е наистина има намесени 4уства...винаги съм казвала 4е приятелството е мн по скъпо от лапе6кото ходене за 2 месеца..ти си прецени ..а относно мом4ето ..според мен и той се е объркал по същия начин,но е решил да запази приятелството и за тва се е отдръпнал от теб...един вид да те забрави .но после е осъзнал 4е 4уства няма и пак се е върнал както преди (не 4е те използва,когато има нужда)..е все пак тва е мое мнение ..поне така е ставало с мен мн пъти
![]()
NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!