- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хип-хоп и Рап
Не знам дали е имало такава тема преди,но до колкото видях в "Търсачката"не намерих като моята.Значи темата е за това коя Хип-хоп,рап Група/Изпълнител харесвате и коя Група/Изпълнител не ви харесват и защо.Можете да ползвате следния шаблон.
Аз ще съм първи.....
Любим изпълнител:T.I.,Ludacris,Swizz Beatz,Juvenile,Lupe Fiasco,Chamillionaire
Любима Група Хип-хоп/Рап:Three 6 Mafia,Onyx,The Perceptionist
Мразен изпълнител:Lil Wayne,50 Cent,The Game,Tony Yayo
Мразени Групи Хип-хоп/Рап:East Side Boyz,G-Unit
Защо:Харесвам доста от изпълнителите от Dirty South,но най-харесвания ми изпълнител е T.I. ,защото ми харесва неговото творчесто,смислените песни и защото е голям пич в живота.Не харесвам тези изпълнители,защото мисля,че те мислят само за себе си и парите си.Lil Wayne ме дразни заради гласа му , а 50 cent се превърна във Поп изпълнител с неговите дуети с Никол и Ейкън.И той вече за мен не е никакъв Рапър,особенно с последният му албум "Curtis".
Само да помоля без Хейтърски коментари и изказвания
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Не ми допада рапа като музика,но като стил на обличане да-фен съм на широките дрехи![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
Любим изпълнител: 2pac,Jadakiss,Ice Cube,DMX,LL Cool J,Redman,Young Joc,Methodman,Nas,P.Pablo,Joe Budden,Notorious B.I.G![]()
Любима група:Cherish,B.O.B
Мразен изпълнител:Freeway,Lil Wayne,Nelly
Мразени Групи:Jurassic 5
Любим изпълнител: Lil Jon, Lil Wayne , Bow Wow , Akon, Trina , Chyna White, TQ, Ludacris , DaDdy YankEe, LuMiDeE, Speedy, LL Cool J, Busta Rhymes , Nelly , Ciara, Missy Elliot, Will Smith, Ice Cube.
Любима Група Хип-хоп/Рап:Three 6 Mafia, Raptile
Мразен изпълнител: Sean Paul
Мразени Групи Хип-хоп/Рап: .....
Защо: По принцип харесвам почти всякакъв хип-хоп & рап, дразнят ме разни рапърчета но са неизвестни такива, които за съжаление не си правя труда да ги помняХаресвам най-вече LIl Jon, защото ме кефи бруталността му
Ludacris пък си ми е любимец от много време насам, ( с години) още от оня хит Act A Fool
Не са за изхвърляне и Lil Wayne (Има страшен як глас ), LumiDee & Speedy , Daddy QnkeE, който му свалям шапка.. Както и на Busta Rhymes и да не забравя че яко ме кефи и Missy Elliot
В общи линии тия изпълнители ме кефят, другите по-малко или ги мразя, не защото са гадни нещо не могат да пеят или нещо подобно, а защото не ме кефи стила им. Също ме дразни един дебелак много го мразя, дето се опитва да рапира нещо и все го пускат по телевизията и незнам как още го слушат ...
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
не че ще кажа нещо за другите...ама Шон Пол какво общо има с рапа?
Любим изпълнител:Тъй - 2pac , Eminem , Snoop dogg , Nas , Busta Rhymes , Juelz Santana , Dr Dre , DMX , Missy Elliott , Xzibit , Immortal Technique и мнооого други![]()
Любима Група Хип-хоп/Рап: Wu tang clan ест , Bone thugs-n-harmony , 3-6 mafia , D12 , Qwan
Мразен изпълнител: Lil wayne , 50 Cent , Soulja boy , Plies
Мразени Групи Хип-хоп/Рап: Gay Unit![]()
Защо:Защо харесвам рапа?От всички стилове , които слушам той ме кара до пълна полуда.Няма смисъл да казвам защо харесвам 2 пак , Снуп , Дре или който и да е - просто си е ясно че , те са най-добрите , но за съжаление вече хип-хопа не е какъвто е бил през 80-те и 90-те.Сега всички "пеят" и "рапират" за това колко пари имат в джобовете си , а по клиповете им се развива едно и също действие - те си "рапират" , на заден план са им наредени 34783-те мерцедеса и Ферарита , а до тях съвсем леко облечени мацки се кълчат , все едно работят в стрийптийз барНадявам се разбрахте и , защо мразя повечето от днешния "рап".
![]()
Хепи?![]()
Харесвани изпълнители: Yarah Bravo, Chamillionaire, 2 pac, Snoop. Missy Elliott,
Харесвани групи: One Self, Jedi Mind Tricks, Three 6 Mafia
Нехресвани изпълнители: 50 cent, Lil Wayne, T.I. (не знам защо, просто много ме дразни), Soulja Boy and other
Напълно подкрепям мацката с предишното мнение.
mindscan
Първоначално написано от Jamalska
Ами защото не моvаh да се сетя за името на някой рапър от тия дето ме дразнятSorry
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00