.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Дали...???????

Дали...???????

ЗДравейте !!! Знам че има много такива теми но вече съм на ръба на нервна криза....Значи спах с едно момче и го направихме без презерватив, но той не е свършвал в мен...но вече ми закъснява с 10 дена и просто ще полудея от притеснение и незнам какво да правя...не съм си правила тест, защото съм чела че се прави 14 дни след половия акт..моля ви кажете ми...дайте ми някакав савет защото просто.........

Re: Дали...???????

Цитирай Първоначално написано от love_kiss_sex
    ЗДравейте !!! Знам че има много такива теми но вече съм на ръба на нервна криза....Значи спах с едно момче и го направихме без презерватив, но той не е свършвал в мен...но вече ми закъснява с 10 дена и просто ще полудея от притеснение и незнам какво да правя...не съм си правила тест, защото съм чела че се прави 14 дни след половия акт..моля ви кажете ми...дайте ми някакав савет защото просто.........
    Pravi testa i vij kvo stava tam doly
    Обичам Андриан

Град
    tam!!! (love) ~>

защото просто.........
    ...нямаш грам ъкъл в главата...за кога да ти даваме съвети,като ти вече си го направила?!Не бил свършил в тебе,той ли ти каза?На колко си години,че ще го правиш без презерватив,а и за контрацепция не си ли чувала?!Не мога да ти помогна съжелявам...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Да закъснее с един, два дни - нормално, но с 10 .. По-добре веднага си направи тест или посети гинеколог.

Сигурно се повтарям за около 15 път .. За какво според теб са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ?! ................. Няма значение "имаме си довериееее" .. "ама ние сме зедно от 2 годинииии" .. "ама той е почти сигурен, че не е свършил в меееен" .... Щом не пиеш противозачатъчни презервативите са задължителни!! .. То веднъж става гафа ....

Вече много малко хора от форума обръщат внимание на този вид теми, просто защото ни омръзна да слушаме едни и същи лигни на необразовани пикли!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

знам че съм голяма тапанарка да го права без презерватив но....сажелявам...знам че е касно че вече е станало но....Но съм сигурна че не е свършил в мен..но много ме е страх...вазможно ли е да е от други неща да ми закъснява...от промените във времето..неправилно хранене...стрес...де да знам

Napravi si test.Kakvo o6te 4aka6 ne mi e qsno???

Град
    знам че съм голяма тапанарка да го права без презерватив но....сажелявам...знам че е касно че вече е станало но....Но съм сигурна че не е свършил в мен..но много ме е страх...вазможно ли е да е от други неща да ми закъснява...от промените във времето..неправилно хранене...стрес...де да знам
    Може от времето, стрес, диети, може и от самото притеснение .. Но този вид закъснения са по няколко дни, а не 10 .. Тест и/или гинеколог!

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Napravi si test.Kakvo o6te 4aka6 ne mi e qsno???
    Ми така като гледам да стане 14 дена ("защото съм чела че се прави 14 дни след половия акт..")
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

да чакам ли да се минат 14 дни да си направя теста защото са се минали само 10

Град
    да чакам ли да се минат 14 дни да си направя теста защото са се минали само 10
    Да, но теста отчита правилно 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла ..
    И все пак - гинеколога е най-доброто решение в случая!! .. Ако пък се окаже, че нищо ти няма (както се надявам), може би лекаря ще ти каже, че имаш някаква инфекция или нещо подобно .. която е причина за закъснението. Защото 10 дни закъснение не е нормално.

Голям фен
    Град
    по морето
    бе винаги съм се чудила на такива момичета, вие приятелка/и нямате ли си да се посъветвате с нея/тях да пообсъдите темата и да направиш нещо по въпроса?.. вярно е че форума е за проблемите на тийновете , ама чак пък толкова
    всеки ден по 418 пъти се пускат такива теми

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Защо не си пила хапче веднага?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

хем ти закъснява с 10 дена хем си го правила преди 10 дена нещо не загрях отивай на гинеколог !!

Град
    between the stars ,,
    на колко си години? на мен един път не ми дойде с 20 дена закъснение .... редовен ли ти е попринцип ?а и може още да не се е регулирал както трябва това е нормално първите 1-2 години след като ти дойде

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Може от времето, стрес, диети, може и от самото притеснение .. Но този вид закъснения са по няколко дни, а не 10 .. Тест и/или гинеколог!

Аз съм имала случаи и 20 дни да ми закъснее...,от смяна на климата...Така че не винаги страничните фактори,траят по-малко от 10 дни.

Към авторката,направи си тест,за да си по-спокойна...,мисля че ще ти отчете правилен резултат...,а най-добре върви на гинеколог...

Град
    in my world!
    Да закъснее с един, два дни - нормално, но с 10 .. По-добре веднага си направи тест или посети гинеколог.

Сигурно се повтарям за около 15 път .. За какво според теб са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ?! ................. Няма значение "имаме си довериееее" .. "ама ние сме зедно от 2 годинииии" .. "ама той е почти сигурен, че не е свършил в меееен" .... Щом не пиеш противозачатъчни презервативите са задължителни!! .. То веднъж става гафа ....

Вече много малко хора от форума обръщат внимание на този вид теми, просто защото ни омръзна да слушаме едни и същи лигни на необразовани пикли!!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Теста се прави след 14 дена или на първия ден от закъснението на цикъла, така че върви да си вземеш тест или направо на гинеколог....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Благоевград

..че какъв съвет очакваш.. освен да ти кажа, че вероятноста да си бременна е "само" 50% .. това ще те успокои ли
    Най-добрия съвет от мен.. следващия път с презерватив

Така:

1во - Детска количка
    2ро - Кошарка
    3то - памперси (Препоръчвам ти на BABY )

Иначе мога да ти препоръчам и клиника за аборт , ама първото щи излезе по евтино ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

napravi si test beb4e za da nqma iznenadi i
    NaEbI Me I Me ZaEbI

Леле момиче нямаш ни най-малка сексуална култура каде си тръгнала да правиш секс?
    Как ще си бременна след като не са свършили ф теб ставаш за смях само нищо повече.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Леле момиче нямаш ни най-малка сексуална култура каде си тръгнала да правиш секс?
    Как ще си бременна след като не са свършили ф теб ставаш за смях само нищо повече.

може,,да си чувал за предяекулационна течност(мисля че правилно го написах)? вярно че шанса е малък,ама го има нали?

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Свършил, не свършил при възбуда от удоволствието (от страна на мъжа) се отделя предеякулационна течност, в която също се съдържат сперматозоиди, готови да създадат живот. Отивай при гинеколог както казват всички.

Може би не е тук мястото, но как може да се се предотврати това. С аборт ли? Каква му е цената? и доколкото знам, не е възможно жената да ражда след аборт, но ако Е ме светнете. И има ли други варианти?

Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH

може,,да си чувал за предяекулационна течност(мисля че правилно го написах)? вярно че шанса е малък,ама го има нали?
    Чел съм за това и шанса ти е 1 на 10000 но вярно е има пак шанс дори и малък.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

надрусан, помисли пак дали шанса е малък?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си