- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали...???????
ЗДравейте !!! Знам че има много такива теми но вече съм на ръба на нервна криза....Значи спах с едно момче и го направихме без презерватив, но той не е свършвал в мен...но вече ми закъснява с 10 дена и просто ще полудея от притеснение и незнам какво да правя...не съм си правила тест, защото съм чела че се прави 14 дни след половия акт..моля ви кажете ми...дайте ми някакав савет защото просто.........
Pravi testa i vij kvo stava tam dolyПървоначално написано от love_kiss_sex
Обичам Андриан
...нямаш грам ъкъл в главата...за кога да ти даваме съвети,като ти вече си го направила?!Не бил свършил в тебе,той ли ти каза?На колко си години,че ще го правиш без презерватив,а и за контрацепция не си ли чувала?!Не мога да ти помогна съжелявам...Първоначално написано от love_kiss_sex
![]()
Да закъснее с един, два дни - нормално, но с 10 .. По-добре веднага си направи тест или посети гинеколог.
Сигурно се повтарям за около 15 път .. За какво според теб са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ?! ................. Няма значение "имаме си довериееее" .. "ама ние сме зедно от 2 годинииии" .. "ама той е почти сигурен, че не е свършил в меееен" .... Щом не пиеш противозачатъчни презервативите са задължителни!! .. То веднъж става гафа ....
Вече много малко хора от форума обръщат внимание на този вид теми, просто защото ни омръзна да слушаме едни и същи лигни на необразовани пикли!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
знам че съм голяма тапанарка да го права без презерватив но....сажелявам...знам че е касно че вече е станало но....Но съм сигурна че не е свършил в мен..но много ме е страх...вазможно ли е да е от други неща да ми закъснява...от промените във времето..неправилно хранене...стрес...де да знам
Може от времето, стрес, диети, може и от самото притеснение .. Но този вид закъснения са по няколко дни, а не 10 .. Тест и/или гинеколог!Първоначално написано от love_kiss_sex
Ми така като гледам да стане 14 денаПървоначално написано от sexy_baby11
("защото съм чела че се прави 14 дни след половия акт..")
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
да чакам ли да се минат 14 дни да си направя теста защото са се минали само 10
Да, но теста отчита правилно 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла ..Първоначално написано от love_kiss_sex
И все пак - гинеколога е най-доброто решение в случая!! .. Ако пък се окаже, че нищо ти няма (както се надявам), може би лекаря ще ти каже, че имаш някаква инфекция или нещо подобно .. която е причина за закъснението. Защото 10 дни закъснение не е нормално.
бе винаги съм се чудила на такива момичета, вие приятелка/и нямате ли си да се посъветвате с нея/тях да пообсъдите темата и да направиш нещо по въпроса?.. вярно е че форума е за проблемите на тийновете , ама чак пък толкова![]()
всеки ден по 418 пъти се пускат такива теми![]()
![]()
![]()
хем ти закъснява с 10 дена хем си го правила преди 10 денанещо не загрях отивай на гинеколог !!
![]()
на колко си години? на мен един път не ми дойде с 20 дена закъснение .... редовен ли ти е попринцип ?а и може още да не се е регулирал както трябва това е нормално първите 1-2 години след като ти дойде
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Аз съм имала случаи и 20 дни да ми закъснее...,от смяна на климата...Така че не винаги страничните фактори,траят по-малко от 10 дни.
Към авторката,направи си тест,за да си по-спокойна...,мисля че ще ти отчете правилен резултат...,а най-добре върви на гинеколог...
Да закъснее с един, два дни - нормално, но с 10 .. По-добре веднага си направи тест или посети гинеколог.
Сигурно се повтарям за около 15 път .. За какво според теб са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ?! ................. Няма значение "имаме си довериееее" .. "ама ние сме зедно от 2 годинииии" .. "ама той е почти сигурен, че не е свършил в меееен" .... Щом не пиеш противозачатъчни презервативите са задължителни!! .. То веднъж става гафа ....
Вече много малко хора от форума обръщат внимание на този вид теми, просто защото ни омръзна да слушаме едни и същи лигни на необразовани пикли!!![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Теста се прави след 14 дена или на първия ден от закъснението на цикъла, така че върви да си вземеш тест или направо на гинеколог....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
..че какъв съвет очакваш.. освен да ти кажа, че вероятноста да си бременна е "само" 50% .. това ще те успокои лиПървоначално написано от love_kiss_sex
![]()
Най-добрия съвет от мен.. следващия път с презерватив![]()
Така:
1во - Детска количка
2ро - Кошарка
3то - памперси (Препоръчвам ти на BABY )
Иначе мога да ти препоръчам и клиника за аборт , ама първото щи излезе по евтино ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
napravi si test beb4e za da nqma iznenadi i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NaEbI Me I Me ZaEbI
Леле момиче нямаш ни най-малка сексуална култура каде си тръгнала да правиш секс?![]()
Как ще си бременна след като не са свършили ф теб ставаш за смях само нищо повече.
Свършил, не свършил при възбуда от удоволствието (от страна на мъжа) се отделя предеякулационна течност, в която също се съдържат сперматозоиди, готови да създадат живот. Отивай при гинеколог както казват всички.
Може би не е тук мястото, но как може да се се предотврати това. С аборт ли? Каква му е цената? и доколкото знам, не е възможно жената да ражда след аборт, но ако Е ме светнете. И има ли други варианти?
Благодаря!
Чел съм за това и шанса ти е 1 на 10000 но вярно е има пак шанс дори и малък.Първоначално написано от Diablue{F}
надрусан, помисли пак дали шанса е малък?!