- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали...???????
Първоначално написано от HagpycaH
Да и аз казах че е минимален,ама го има нали???Или я си представи че не е бременност,ами ако е някоя болест?!Или инфекция...Има толкова много причини да ползваш кондоми че времето на света няма да ми стигне да ги изброявам...
dd_93 ако е бременна вече е късно за "анти-бебе" хапчетата,така че остава само аборта.Цената му е различна,от 300 до към 500 лв (поне толкова са цените му във вн) И...не винаги,но често става така че жената след това не може да ражда...Затова аз съм твърдо ПРОТИВ аборта (пък и убиваш човешко същество се пак..баси)
п.п да не си помислите че съм прайла и затва знам цените.просто ми беше инт и питах мойта гинеколожка![]()
Няма какво да мисля четах статия на германски сексолог преди 1-2 месеца точно по тази тема даже ще потърся линк специално заради теб ако го намеря ще ти дам да прочетеп статията.
"Ама да ви кажа нещо ама ние правихме секс,ама той не е хвърлял в мене,ама се притеснявам да не е станала белята "....Боже ти верно ли си толкова...или се правиш само на такава,ми има тестове бе,кво чакаш за съвет от тук,малеее майчице
![]()
Да, шансът да се забременее от предеякулационната течност е много малък, но го има. Все пак, не забравяйте, че не само наличието на сперма е обуславящо за създаването на зародиш. Освен това, той не е свършвал в нея. Да и закъснява може по много причини- диети, промяна във времето, болест, стрес и какви ли не още неща. Моят съвет е да изчака да минат двете седмици, да направи тест и ако е отрицателен- при гинеколог, за да разбере истинската причина за закъсняването. И към останалите: не виждам смисъл да я критикувате, след като вече се е случило и е направила простотията. На всеки се случва да прави глупости, важното е да си вземе поука и да се поправи следващия път. Тя ако сама не го осъзнае, да не мислите, че вие ще и помогнете?
Колкото повече се притесняваш, толкова повече ще ти закъснее..
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Това е вярно ,а без тест не можеш да се успокоишПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Благодаря на всички които не ме критикуваха и ми дадоха някакав съвет...малко съм по спокойнано.....ще ви пиша да ви кажа как са се развили нещата
Еми мойто момиче, ако беше ползвала презерватив, сега щеше да ти е по-спокойно.. Дано си си взела урок..
А иначе излез с приятели, позабавлявай се, ще се успокоиш и ще ти дойде.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
направи си тест и толкова .. ние какво можем да направим???