Имам проблем с баба ми
Нека ви я опиша:капела ветрило дълга пола Все ходи по чужбина Егати и работата егати и чудото:Италия Франция Египет New York Las Vegas Los Angelis Chicago Дубай И все се връща с некой лювовник Последно беше ходила в Италия и бе довела русо 20 годишно момче и ето каква беше репликата:"Лоренцо ме направи щастлива"
Съвет
хахажената иска да се почувства отново младичка и жизнена.Колкото до любовниците и по-старичките жени имат нужда някой да ги задоволява!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
![]()
![]()
![]()
Баба ти е бахти фена
И аз искам такава баба ... Кефи и се докато е жива и кажи да те забере с нея в Лас Вегас , а пък ако ти не искаш мене да вземе
![]()
![]()
хехехи-ем кво-жената явно много й върви с мъжете....
Какъв е проблема че искаш съвет не разбирам само?!Живее й се на баба ти, какъв е проблема?! Или може би не иска да те вземе с нея до Лас Вегас
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Tq me vze,spe4eli 10 000$ na Black Jack v edno kazino a kato se varna me izgoni ot staqta za da pravqt ne6to taino s edno mom4e-kfo li be6e neznam ama posle se izgubih vav Vegas i trqnba6e da me tarsqtПървоначално написано от Puky
Sorry 4e pi6a na anglijski ama se skapa ne6to kompa
da ne si gledala vcherasniq epizod na ruskoto reali "Okna" po tv2 4e da ni razkazvash epizoda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Вие сте направо за тея сапунки по бтв дето ги дават..![]()
![]()
![]()
Айде сега ако кажеш,че Супермен те е спасил преди да те блъсне Автобус.Ще получиш Оскар за най-невероятен сценарииПървоначално написано от sladur4e_
Първоначално написано от sladur4e_
imash dosta razvita fantaziq ! pozdravi! ima oshte kvo da se ochakva:P
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Темичката е леко измислена...явно ти се иска да имаш такава баба, но на кой не му се иска да си обикаляш с нея света
![]()
...
ооооооооо мн филми гледаш...![]()
![]()
баба в Вегас с любовници
![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И аз нз защо се оплакваш,може би ти си я познаваш по-добре от нас и те дразни мъъъничко.Ами явно на стари години е искала да види малко свят и си организира пътешествия,а за мъжете който се мъкнат след нея-явно още могат да ппаднат в нейният любовен капан!![]()
А за 20 годишното й гадженце-всяка стара жена си има нужда от нещо по младо което да я задоволява.![]()
![]()
Дай ми баба си назаем
![]()
![]()
Смени дилъра, а и не пишеш на английски ми на латиница
![]()
kaji 4e ni purzalq6,molq te
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Дам..и един мармот завива шоколада в станьол.Първоначално написано от sladur4e_
Не беше ли бобър?Първоначално написано от Pliok0019
![]()
omg, i te drazni 4e baba ti e 6tasliva![]()
![]()
Ako ne si izmislq6 de, kakto mislq 4e pravi6!!!
iiiiiii deteto mi kak ne te e sram be tvoqta baba e mn po-dobre mlada i hubava ot tazi [bez da se obijdash sladur4e_] ah ti kalpazanke takavaПървоначално написано от xpucuto
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
И кво лошо.. живее си жената кефи се че не е някоя дърта скука дето ти мърмори по цял ден да си скриеш пъпа и да не ходиш боса по теракота ..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~