- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Възможно ли е да мразя толкова много баща си??????
Moqta istoriq e tragi4na..mislq 4e na zemqta nqma po-lo6 ba6ta ot moq...daite nqkakv savet molq vi se..kakvo da pravq.Az sam na 17 godini i vseki den me goni ot vka6ti i mi kazva 4e za ni6to ne stavam..4e sam pari sam har4ela koeto mnogo me ubijda..pla4a po cql den no na nego ne mu puka..darji se s men kato s mar6lqk(ako moga taka da se izrazq) Mnogo mi e trydno da go tarpq...vseki den stava vse po-lo6o i po-lo6o ne izdarjam ve4e! Daite nqkakv savet molqvi se! Blagodarq predvaritelno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може би ако се държиш по смирено към него,но ако и това не стане потърси помощ от роднини .. преди време имах същия проблем като теб,но след време всичко се нормализирауспех
С реск да те убидя , но баща ти е тъпанар ....Ужас.... Или говори с него са спре да се държи така с тебе или гледай по - скоро да се изнесеш ..... Абе по - добре говори , обесни му кво ти причиняма така ! Ако има поне малко бащино чувство ще се осъзнае ! Тва просто и аз не бех го търпяла ! Да те гони от вас и то всеки ден...
Govorih my..kazvah my da perstane da se darji taka s mene,no toi ne me slu6a a maika mi me e zarqzala kogato sam bila na 2 godinki![]()
![]()
![]()
![]()
Оооф много шибана ситуация .... дали баща ти не се възползва от това че няма кой да те защитиАма не мога да го проумея .... А не можеш ли от роднини да потърсдиш помощ ? Да жинееш при тях нещоо баби дядовци нямаш ли ....
Не обясняваш с какво предизвикваш това негово държание....но каквото и да е не вярвам,че е нещо чак такова за да те гони от вас.... И аз мисля че трябва да се изнесеш при баба и дядо или при някои близки роднини! Успех! надявам се вс да се подобри![]()
![]()
![]()
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
Em..neznam to4no s kakvo go draznq tolkova....4istq..gotvq..vse pak jiveq bez maika si i var6a neinite zadaljeniq! Gledam vsi4ko da e idqlno 4isto i opraveno za da ne mi bu4i,no toi vinagi namira za ne6to da nedovolstva i da me obijda..Mislq 4e vinanata ne e v men,no i az ve4e nz !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мн гадноами според мен ти като си на 17 седнете и погожорете като бели хора,и му кажи:напр:кое те дразни толкова вав мен,кажи ми за да се поправя нещо от рода,а ако не иска отиваи при баба дяд.или из4акаи да станеш на 18,ако успееш да истарпиш.УСПЕХ!
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Еми спираш да праи6 всичко тфа,кът ти каже нещо не му обръщаш внимание,като започне да ти вика надуваш музиката до дупка и във вас започвате да се разминавате като бързи влакове така може да разбере че все пак правиш нещо иначе-при роднини или http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087Първоначално написано от SabrinaAa
Здравей, SabrinaAa!
Доколкото разбирам ти си наполовина сираче и имаш само баща ти който е пълен кретен . Не мога да се зачудя защо не поговориш с него, кажи му как се чувстваш и че по този начин те кара да се чувстваш като боклук ! Ако е от онези родители - идиоти можеш само да му се озъбиш. Защо ли още стоиш и гледаш това представление ?
Покажи, че не те е страх и че си знаеш цената ! Смело !
У дома също ме подлагат всекидневно на психически тормоз, но чудно защо аз търпя. Не повтаряй моята грешка ! Дори бих ти препоръчала да уведомиш властите. И аз бих искала да го направя, но съм твърде малка и едва ли някой ще ми повярва пък и ще стане по лошо ...
Едно си имам което ме крепи: ГОРДОСТ, знам каква съм и коя съм, знам колко струвам и какво искам от живота един ден ще стана на 18 и ще се изнеса преди родителите ми да са се усетли.
Както и да е увлякох се във личната си история ...
Мога да ти кажа само горе главата и право напред !![]()
Свиквай че в този живот се налагада бъдеш егоист ако искаш да оцелееш ...![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Бях подлаган на психически (и физически) тормоз много пъти от баща си, а след като майка ми и баща ми се разведоха - от приятеля на майка ми (този път нямаше физически). Една година той ми натякваще как нищо не съм правел и т.н. (без да поглежда собствените си дъщери, които 5 пари не струваха). Писна ми да слушам такива неща и започнах да се държа подобаващо. Може да съм малък, но той на мен не ми е никой и не може да ми заповядва.
Ти си по - голяма. Някой преди мен беше споменал да се държиш и ти гадно и повярвай ми, колкото и да е гадно това решение - това беше решението при мен. Ако не стане - устискай 1 годинка и се пренеси, или иди при баба, дядо, чичо, леля, брат'чед и т.н. и там устискай 1 годинка. 3-ти вариант е да информираш властите, но аз не бих...
Дано всичко да се оправи![]()
w00t, I commented
Какъв е тоя баща за бога? Така да oбиjда собствената си дъщеря! Вярвам, че и на майка ти не е лесно, но погвори с нея за този проблем и ако можете да се изнасете.
♥ ♥ ♥
Наричал ли те е "лайно""говедо"животно" и тн.?Казвал ли е на сестра ти,че за съжаление има такива ужасни хора(като теб) и ,че никой не може да те търпи?Е ако ти е казвал и това,спокойно...С времето ще се научиш просто да не обръщаш внимание на опитите му да демонстрира,че е нещо повече...Успех и знай,че не си единствената с такива проблеми
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...