Значи последно време изобщо не се разбирам с мама а неискам да е така.Най се дразня когато знае че съм права а пак спори ето пример миналия ден се върнахме от троян и тя ми извадила нещатата от чантата и почнала да ми ги прибира е апък на мене вика да не барам найната чанта как да не се дразня и аз нали си носех единия диск на Bon Jovi и отивам в моята стя да видя дали е там и го няма и я питам къде е и тя аз извадих всичко от чантата в колата е и аз не е в колата(намери закво да спори с мене аз да незнам къде ми е диска дето драскотина няма по него)и тя утре баща ти ще ти го даде гледам си дисковете др ден няма го и я накарах да ми даде чантата той вътре така се ядосах никога не си признава когато съм права апък не спира да ме обвинява вече неможем и да говорим като бяхме в троян нали като и говорех и тя оф изнервяш ме и излезна от стаята след 5 мин.Крисе айде на разходка и аз нали те изнервям...оф не спира да ме дразни от малка съм така неможем да се разберем изобщо не ми казвайте да говоря с нея защото тя си мисли че е права за всичко...и отгоре на всичко всички мен обвиняват и ми казват да се разбираме все аз съм виновна писна ми!!!Кажете някой има ли такъв проблем апък и да няма дайте ми съвет как да не се ядосвам толкова на мама.