- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое от тези две твърдения е правилно, според вас?
"Никой не би желал да падне само заради надеждата, че ще се намери кой да го вдигне."![]()
За мен лично има 2 варианта.
1. Човек би си продал душата само, за да види как любимия човек се изправя отново.
2. Човек само гледа отстрани падналия и го подминава с мазна усмивка.
Вие какво бихте направили в този случай?
Редактирано от Цвети
7-ма точка
NO COMMENT
аз бих избрал 1-я вариант...
NO COMMENT
ако този човек обичам 1 ако не 2
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Извинявам се за неяснотата...
Кой от 2-а варианта бихте избрали при положение, че падналия човек го обичате?
NO COMMENT
Продавам душата си![]()
. Като обичам, обичам истински ...
Memento moriendum esse!
Ясно е, че 1, не вярвам да има човек, който да обича някой и да не би му помогнал в труден момент
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Темата е малко тъпа. Ако обичаш един човек, разбира се, че ще направиш всичко за него!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от Raderfort
A.D.I.D.A.S.
Когато паднеш трябва сам да се изправиш, а не да очакваш някой да дойде и да те издърпа.Този някой може само да ти даде стимул да изплуваш и да се бориш, но няма да те изкара от калта, защото не той те е вкарал теб и не той е отговорен за грешките, които ТИ си допуснал, за грешките заради, които си опрял дъното!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Естествено, че 1вия вариант. Каква ще е тази любов, ако е само на думи?!
Първоначално написано от ThunderGoddess
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Повярвай ми темата не е тъпа... За жалост много хора се правят, че обичат някого, а като дойде момента се оглеждат на къде да избягат.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
NO COMMENT
Еми ти замислили се, че този някой може да е опрял дъното заради човека, от който чака помощ?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
NO COMMENT
Дори и така да е, това е станало защото този някой "страдалеца" е позволил на някой друг да му повлияе зле, да го унижи и т.н.
Момичетата често пъти се оплакват, че момчета са разбили сърцата им, а същевременно не си дават сметка, че сами са виновни.Когато не си удовлетворен от това, което ти дава една връзка е много по-добре да я прекратиш, от колкото да се надяваш, че с времето нещата ще се променят, защото именно тази надежда, на по-късен етап се замества от страдание, угорчение, болка.И какво става тогава ли, момичета започват да обвиняват приятеля си, че ги е излъгал, че не се е държал честно с тях, да това може и така да е, но никак не е малка възможността възлюбеният им да си е бил такъв още от преди да се срещнат, но тя чак сега да си е направила труда да забележи/приеме това.Та идеята ми беше, че сами сме виновни за разочарованията и сълзи, защото ако наистина знаехме как да реагираме, нямаше да си позволим лукса някой да ни нарани.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
между другото аз съм момче... а не момиче![]()
![]()
NO COMMENT
първия вариянт
+1 .Първоначално написано от stelenceto1
Бих направила абсолютно всичко за любим човек..
Нека бъдем реалисти.По смисъл съм съгласен с 1.Но както и да си говорим да си продадем душата,малко звучиПървоначално написано от Raderfort
.Бих направил всичко иначе
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Прочетох го около 7-8 пъти (толкова, колкото отворих темата) и не мога да разбера какво искаш да кажеш.
Явно другите са те разбрали, но не и аз.
Съзнавам, че поста ми няма никакъв смисъл, но въпреки всичко, в мен тлее някаква надежда, че ще се намери някой добър човечец да ме опретни за какво става въпрос.![]()
1. Човек би си продал душата само, за да види как любимия човек се изправя отново.
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Може ли аз да съм този добър човечец?Първоначално написано от cherinka
![]()
Еми смисъла на темата е следния: дали когато любимия човек има нужда да му се помогне ние какво ще направим.
NO COMMENT
Би ли станала серийна убийца? На деца? Ай стига с това всичко...границите на това което ще направиш за някой които обичаш са мн далеч от всичко....Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Избирам първият вариянт.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
\Първоначално написано от GregoryHouse
/