- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое от тези две твърдения е правилно, според вас?
1![]()
Vinagi bih izbrala 1-q variant
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Има ли смисъл от питане?.. АКо обичаш човека до теб, когато изпаднв в беда винаги ще му помогнеш както можеш и ще правиш всичко за него, но ако не го обичаш или просто ти е бил занимавка ей така.. , ще го оставиш да се мъчи в лайната сам.![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
+1Първоначално написано от ThunderGoddess
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Еми има смисъл от питане, защото когато ми трябваше на мен помощ момичето, което обичам се направи, че не ме познава.Първоначално написано от Al3ksandra
а като знам какви неща съм правил за нея направо
![]()
NO COMMENT
е добре вие какво бихте дали най-много от вас, че да му помогнете ?!Първоначално написано от babity
![]()
NO COMMENT
da ti kaja 4esno taq pogovorka nqma ni6to ob6to s dvata ti varianta....ina4e estestveno 4e purviq![]()
в случая има, защото това беше пратено от момиче, което обича момчето, на което го праща...Първоначално написано от angel4ee
NO COMMENT
Глупаво е да кажеш, че ще направиш винаги всичко за един човек. Няма смисъл да се казва, защото ще е лъжа. Да не говорим, че има хора, които колкото и да искаш да им помогнеш... не попиват. Както казваше даскалката ми по БЕ: даваш им шоколад, а те ядат хартията!Първоначално написано от Raderfort
![]()
Първоначално написано от babity
моя случай беше точно такъв...
![]()
NO COMMENT
1-viq variant!!!!![]()
Всички казват първи вариант но колко от тях ще го направят![]()
Първоначално написано от dmgto
за това не бях се замислял. еми да разкрия тайната защо аз питам следното.
ходих с едно момиче година и 4 месеца. правих всичко за нея- помагах и за ученето, уважавах я , помагах и в трудни моменти, не съм изневерявал и най-важното наистина я обичах.![]()
. тя твърдеше, че страшно много ме е обичала, но излезе точно обратното. до преди 2 месеца всичко беше наред(имаше ги и нормалните каранаци- то без тях неможе
) и просто реши да ме прави на гъз. В буквалния смисъл ме изкара пълно лайно и тя самата ме събори(преносно) и аз не се борих да се изправя просто и се молих да се осъзнае какво приказва. преди 1 седмица ми написа това "Никой не би желал да падне само заради надеждата, че ще се намери кой да го вдигне." Просто нямам думи не стига, че паднах за нея, а и когато имах нужда да ми помогне да се изправя тя просто се направи, че не ме познава.
![]()
Дано никога да не срешнете такива хора! Обичайте човека до себе си и не се карайте за глупости!
NO COMMENT
1-то много ясно![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Бих продала душата си не да видя как "любимия"( в кавички)се изправя, а как пада още по-надълбоко.. така че ще си направя микс от двете и туй ще е то... А ако го обичам ли? ......ММ нема такъв вариант!
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
и азПървоначално написано от sasha_90
![]()
So free
opredeleno parviq variant
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
abe q se zemi v race 6tom stiga6 do filosofiq zna4i si napyt da stane6 emo aint cool!
Ако видиш, че някой е паднал му подаваш ръка независи мъ дали го обичаш или не. Просто трябва да бъдеш повече добър и по-малко лош...
NqKaF si TaM :P
+1Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
"Човек би си продал душата само, за да види как любимия човек се изправя отново."
дори и да нямам чувства..не мога да стоя и да гледам човека който до вчера съм обичала паднал ...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Без значение дали го обичам или не,за мен има само едно решение: "Човек е оправдан за това,че гледа другия отвисоко само когато му подава ръка,за да стане!"![]()
И аз бих избрала първият вариант,но не бих избрала 2-рият...Не бих постъпила така.Колкото и да ме е наранил...Първоначално написано от Raderfort
![]()