.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    1-я,.. определено

Супер фен
    Град
    България
    Нито едното!Не съм длъжен да помагам на някого !Да не говорим за непознат човек ,да се спасява!

Бих избрал първото ,ако ми е много добър приятел ,но това явление не съществува ,така ,че нито едното от двете възможности!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

az sum na principa 4e samo nie mojem da si pomognem i ne trqbva da raz4itame na dr

е аз имам един въпрос към всички вас
    кои сте вие дето вярвате в любовта още?
    и защо да правиш нещо за някой, като знаеш, че рано или късно всеки те прецаква...хора много, но Човеци няма

Град
    В сърцата на хората.
    "1. Човек би си продал душата само, за да види как любимия човек се изправя отново. "

За хората който обичам съм готов на всичко!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Определно първия вариант - бих направила всичко за човека,когото обичам

Голям фен
    Абе деца и пораснали деца, чета и се чудя вие имате ли и най-малка представа какво говорите... Едно е да направиш всичко възможно в дадената ситуация и да помогнеш на даден човек като се жертваш, съвсем друго е да казваш, че ще направиш ВСИЧКО, а пък да си продадеш душата... Съзнавам, че е метафора, обаче дори тогава, ако си продадеш душата най-малкото няма да си вече човек, а същество, следователно няма да можеш да обичаш, да съчувстваш, да помагаш, да живееш... Да не говорим пък, че едно е да говориш нещо на 14-20, друго е да го направиш. Както и да е, възхищавам ви се, че си вярвате дори да не знаете какво пишете. Аз бих са постарала да направя възможно, но определено не бих си продала душата за абсолютно нищо на света.
    ПП Като става въпрос за клишета, това да си продадеш душата е далеч по-страшно от това да си дариш органите, което малцина биха направили, но все пак е възможно...
    Don't worry, be happy!

Love0nlyMyself каза:
    ако този човек обичам 1 ако не 2

~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си