.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    nqkyde si

Ноктопластиките

[i]Хора смятам да си правя ноктопластика...но въобще нз дали има някакъв риск за моите нокти след това....а ако някой ми каже как вървят цените ще е супер

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...%EA%E0#3343824 я виж тази темичка.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Голям фен
    ^ тоя линк незнам как ще и отговори на въпроса ама нищо...
    казват че заздравителя който слагат преди да ти залепят ноктите бил много хубав,че после ноктите ти били по-здрави и т.н. но според мене не е така,тфа си оврежда ноктите малко или много...ако нямаш хубав маникюр,може би,но ако имаш хубави и здрави нокти по-добре недей за да не ги преебеш е тва си е мойто мнение и е по мой наблюдения аз лично не съм си слагала ноктопластика,но мой приятелки и познати са а относно цените...зависи къде ще си го направиш но само поддръжката на месец е м/у 20 и 30 лева

П.С. темата не е за тук

Град
    nqkyde si
    otidoh na noktoplastika,dadoh 45 lv i na kraq nqma6e i sedmica i eto 4e pyrvite dva sh4upeni nokatq sa na lice qko se prekarah..no pone 4uvstvoto za hubavi nokti predi da se sh4upqt be6e qko

Имах! Гадно е,не ми се счупиха,но ми пречеха и си личеше,че не са истински. Препоръчвам ти да направиш като мен-пускаш си твойте,ще си купиш заздравител и имаше едни хапченца за да не ти се чупят.Трябва да ходиш на маникюрист само веднъж в седмицата
    Better DeaD,Than In Love ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си