Здравейте на всички!!
Таа..моята история е мн объркана и ще съм благодарна на този,който я разбере и прочете естествено!!
А ето я и нея :
Преди около един месец,бях на рожден ден на много добра моя приятелка..напраихме си купона сичко ок..бяхме се пийнали повечко ама нали за веселба
Така и там видях едно момче беше адски симпатично..Преди няколко месеца имах чувства към него,но той тогава беше зает пък и не пожела да ми обърне никакво внимание и се примирих с това (преживях го лесно и бързо,а го обичах много).Та на този купон аз се сетих за него и той за мен..ии започнахме да се сваляме (той беше скъсал с гаджето си и аз също нямах).И така добре зарибявки туй онуй два дена..и накрая на втората вечер..вечерта той ми каза да тръгнеме..А не мислих много понеже преди го харесвах страшно много и мн исках да тръгна с него някой ден иии за това набързо му казах да.И с него ходехме 5 дена Докато той ми каза че май е сбъркал с мен ии каза,че не бил подходящ за мен..на мен ми стана ясно,че късаме!От това ме нарани страшно много,но аз нали винаги търпя...ии понесох и това.

Но вчера..по скайп ми писа,че е направил грешка като е скъсал с мен..защото дори не сме се упознали..и така нататъка и искал да се упознаеме повече и нали междудругото да ходим..ТОЕСТ ИСКА ДА ТРЪГНЕМ ПАК!!!
Когато ми го каза аз, не знаех как да реагирам да се смея ли да плача ли и му казах че след 2,3 дена ще му кажа какъв е отговорът ми..Но ме спира това,че може за пореден път да се подиграе с мен.За това бихте ли ми дали някакъв съвет посъветвайте ме нещо вие какво бихте направили на мое място..за сега аз смятам да му кажа да но просто не съм сигурна

Благодя на всички които прочетоха темата ми