- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да забременея по този начин?
Какъв е шанса да забременея ако го правя със презерватив и приятеля ми не свършва в мен питам защото имам цистит а един от при4енителите му е бременост а само да кажа 4е наскоро на 6ти го направих за първи път дали не е от това
т.7
krem4et0
Nqma nikakav shans da zabremeneesh, ako go pravish s prezervativ i priatelq ti ne svyrshva v teb.
+ това, че бременноста не е единствения причинител на цистита. До колкото съм запозната(а аз съм бегло запозната именно с това) причинител може и да е някаква инфекция, но не претендирам за компетентност на това ми мнениеПървоначално написано от Nadelina
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
мерси на теб и на другите които ще пишат в темата занм 4е шанса да забременея така е нулев но все пак като ти доиде до главата по4ваш да се 4удиш
az puk mislq che ako suseda ot dolniq etaj mastrubira ima veroqtnost da zabremeneesh vse pak ne ste tolkova daleche....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ако го направиш с презерватив и момчето не се е изпразнило в теб неможе да забременееш. Спокз
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Не може да се забременее така![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
не можеш а ако се изпразни в теб пак не можеш шанса е почти нулев да забременееш от така
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Имам хроничен цистит от може би 5-6 години.Това не означава,че съм бременна.Няма шанс.А мога да те уверя,че цистита е в следствие на настинка на яйчните или бъбреците(не съм 100% сигурна)
tova mi e lubimito zaglavie na tema![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
аз съм на същото положение,но нямам нито дете нито съм бременна.От къде го измисли това,че бременността го причинява нз?Първоначално написано от princesa_viki
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
+1Първоначално написано от sweet_baby_cool
Невъзможно е![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
хуаухухаухаж кфи въпросивие филми не гледате ли
![]()
ако слагаш едно нещу дету се казва презерватив няма :![]()
![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
Така еПървоначално написано от aniezina
имала съм 2 пъти цистит и това е ако истинеш
![]()
Според мен момичето бърка цистита с това,когато си бременна и често пишкаш.Не знам дали се дължат на едно и също нещо...Първоначално написано от aniezina
Cistit moje da se poqvi poradi mnogo prichini:
1. Infekcia
2. Prostuda
3. Sex (poniakoga govorim de)
i dr...
http://www.zachatie.org/index.php?op...=765&Itemid=20 ами 4етох това и примерно настина пишкам 4есто снощи буквално през 2 мин и имам болки в кръста долу кадето са бъбреците има6е и преди 2 дена малко кръв и болка докато пишкам но те отминахаПървоначално написано от princesa_viki
Некакъв
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Ами отиди на лекар, може и да имаш бъбречна инфекция и какво ил още не.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ЦИСТИТЪТ Е ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ПИКОЧНИЯ МЕХУР. ДЪЛЖИ СЕ НА ИНФЕКЦИИ ИЛИ ПРОСТУДА.А И МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ КОГАТО ЧЕСТО СЕ СТИСКАШ КОГАТО ТИ СЕ ПИШКА. АКО НЕ СЕ ЛЕКУВА ПРАВИЛНО СТАВА ХРОНИЧЕН.
kakvo ozna4ava tova hroni4en cistit? az imah predi 3 meseca cistit no do kolkoto znam se izlekuva. kak se razbira 4e e hroni4en? nqkvo postoqnno draznene li kakvo?Първоначално написано от princesa_viki
Еми щом е с кондом и не свършва ф теб никакъф ако случайно не се скъса гумата ф теб!
олелел няма никъв шанс стига сте се шашкали от една искра като не знаете истинският огън какво прави![]()
колко потично се изразих
споко лейди