.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Може ли да забременея по този начин?

Какъв е шанса да забременея ако го правя със презерватив и приятеля ми не свършва в мен питам защото имам цистит а един от при4енителите му е бременост а само да кажа 4е наскоро на 6ти го направих за първи път дали не е от това

т.7
    krem4et0

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nqma nikakav shans da zabremeneesh, ako go pravish s prezervativ i priatelq ti ne svyrshva v teb.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Nqma nikakav shans da zabremeneesh, ako go pravish s prezervativ i priatelq ti ne svyrshva v teb.
    + това, че бременноста не е единствения причинител на цистита. До колкото съм запозната(а аз съм бегло запозната именно с това) причинител може и да е някаква инфекция, но не претендирам за компетентност на това ми мнение
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

мерси на теб и на другите които ще пишат в темата занм 4е шанса да забременея така е нулев но все пак като ти доиде до главата по4ваш да се 4удиш

az puk mislq che ako suseda ot dolniq etaj mastrubira ima veroqtnost da zabremeneesh vse pak ne ste tolkova daleche....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Ако го направиш с презерватив и момчето не се е изпразнило в теб неможе да забременееш. Спокз
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Не може да се забременее така
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    с0фия
    не можеш а ако се изпразни в теб пак не можеш шанса е почти нулев да забременееш от така
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Имам хроничен цистит от може би 5-6 години.Това не означава,че съм бременна.Няма шанс.А мога да те уверя,че цистита е в следствие на настинка на яйчните или бъбреците(не съм 100% сигурна)

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    tova mi e lubimito zaglavie na tema

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Имам хроничен цистит от може би 5-6 години.Това не означава,че съм бременна.Няма шанс.А мога да те уверя,че цистита е в следствие на настинка на яйчните или бъбреците(не съм 100% сигурна)
    аз съм на същото положение,но нямам нито дете нито съм бременна.От къде го измисли това,че бременността го причинява нз?
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    Не може да се забременее така
    +1

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Невъзможно е
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

хуаухухаухаж кфи въпроси вие филми не гледате ли
    ако слагаш едно нещу дету се казва презерватив няма :
    .. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    + това, че бременноста не е единствения причинител на цистита. До колкото съм запозната(а аз съм бегло запозната именно с това) причинител може и да е някаква инфекция, но не претендирам за компетентност на това ми мнение
    Така е имала съм 2 пъти цистит и това е ако истинеш

Няма шанс да забременееш така...

...hate my nickname

Според мен момичето бърка цистита с това,когато си бременна и често пишкаш.Не знам дали се дължат на едно и също нещо...

SK0RP10N
    Guest
    Cistit moje da se poqvi poradi mnogo prichini:
    1. Infekcia
    2. Prostuda
    3. Sex (poniakoga govorim de)
    i dr...

Според мен момичето бърка цистита с това,когато си бременна и често пишкаш.Не знам дали се дължат на едно и също нещо...
    http://www.zachatie.org/index.php?op...=765&Itemid=20 ами 4етох това и примерно настина пишкам 4есто снощи буквално през 2 мин и имам болки в кръста долу кадето са бъбреците има6е и преди 2 дена малко кръв и болка докато пишкам но те отминаха

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)

не

Некакъв
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Ами отиди на лекар, може и да имаш бъбречна инфекция и какво ил още не.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

ЦИСТИТЪТ Е ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ПИКОЧНИЯ МЕХУР. ДЪЛЖИ СЕ НА ИНФЕКЦИИ ИЛИ ПРОСТУДА.А И МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ КОГАТО ЧЕСТО СЕ СТИСКАШ КОГАТО ТИ СЕ ПИШКА. АКО НЕ СЕ ЛЕКУВА ПРАВИЛНО СТАВА ХРОНИЧЕН.

kakvo ozna4ava tova hroni4en cistit? az imah predi 3 meseca cistit no do kolkoto znam se izlekuva. kak se razbira 4e e hroni4en? nqkvo postoqnno draznene li kakvo?

Еми щом е с кондом и не свършва ф теб никакъф ако случайно не се скъса гумата ф теб!
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

олелел няма никъв шанс стига сте се шашкали от една искра като не знаете истинският огън какво прави колко потично се изразих споко лейди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си