- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- С коя програма се правят ...
ЗдравейтеТа въпроса ми е с коя програма се правят тези клипчета във vboxa
може би с Power Point ?!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Кои клипчета? Дай пример.
А доколкото знам на Powerpoint клипчета не могат да се правят![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Flash ili movie maker.
Ima i drugi ama tiq sa nai prostite.
ами не зная за това питам ... благодаря за отг все пак![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
боже мн е сложна тая програма movie maker някой може ли да ми пообясни поне малко по-важните неща![]()
моята програма не е такава, а някаква със супер мн опции и функции и направо се шашардисах като я отворих![]()
Slide Show Movie Maker Version 3.7 се казва![]()
е и с теа стават яки клипове . зависи просто от материала който си подбрал , и как точно си го подбрал .Първоначално написано от g_antonov
И какво точно не можеш да и разбереш на програмата!това може би е една от най- елементарните програми.... от страни са ти бутоните за качване на снимки за писане на текст и за ефекти! кфо му е сложнотоПървоначално написано от pinki
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
жалко, че не знам как да прикача print screen, за да видиш, че не е толкова проста и елементарна ... [/url]Първоначално написано от gamercheto_
Това ли е програмката, която си си изтеглила? -> http://www.softpedia.com/screenshots...ie-Maker_1.png
И на мен ми се вижда много сложна.. Movie Maker-a би трябвало да го имаш, ако си с Windows. Потърси го: Start -> Search ( с лупичката) и пишеш Movie Maker и ако ти излезне, си готова (:
да тази е !Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
като я отворих за 1 път и ...
Ще потърся да и благодаря
![]()
А бе има 1000 такива теми!!
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
pinki има една елементарна, казва се Auto Movie Creator пробвай с нея
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
sry za latinicata ama nz ot kyde se vkliu4va na toq lap top ... blagodarq vi na vs az si namerix tazi movie maker ot windowsa koqto si mi e![]()