- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й докажа ?
дел
Направи ,така че тя да прочете тази тема...
edit: ама май ще трябва да си трия мнението а ?![]()
Нищо не можеш да направиш. Обаче наистина е странно, сигурен ли си, че не преиграва? Все пак просто си излязал с тях, не е станало нищо. Пък и от тогва е минало доста време. Продължавай да я показваш какво изпитваш, явно се държиш перфектно с нея и не го оценява.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ами ще и докажеш с любовта си според мен ама може и да преиграва нз точно не я знам каква е
s vremeto bi trqbvalo da osaznae 4e si samo nein..i men 6te6e da me zaboli ako priqtelq mi izleze s bivshata si... i az ne bih go zabravila..no bih prodaljila da sam s nego i ti po tozi nachin po koito se darjish s neq .. 6te razbere 4e tq e edinstvenata..dai i vreme ... i mnogo liubovuspex!
Прочетой малко...в началото...
..били сте гаджета,ама ти не си знаел![]()
Явно и трябва време,не знам колко.В това време трябва да си до нея,да й повтаряш колко я обичаш и че е единствената.Предполагам все някога трубва да се убеди в думите ти.
хмм май доста ти го натяква а? И аз преди се базиках така с един ... мом4ето дойде в 2 ве4ерта на вратата ми и започна да пее една песен на графа... мисля че се казва давам всичко за теб беше супер сладурско... а аз бях толкова заспала и шокирана че треснах вратата и отидох да спа.... после спрях да го натяквам шот ми беше гадно а и не можех след тва изпълнение (или поне тва което помня) пробвай ако стане печелиш ако не обърне внимание.... заебия
Доста мило и романтично.Първоначално написано от Bubles
![]()