.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Аз, най-добрата ми приятелка и едно момче.. какво да правя?

Аз и приятелката ми бяхме поканени на Р.Д. Там щеше да бъде и едно мом4е с което приятелката ми искаше да ме запознае.. Бяхме се виждали и двамата сме и казвали 4е се кефиме на другия и така. Запознахме се и се харесахме .. започнаха едни погледи и така нататък докато не се оказа че момчето което има Р.Д. си е паднало по мен. Този с който се харесахме престана да ми обръща внимание защото рожденика му е приятел.Реши да се занимава със приятелката ми. На мен това не ми хареса и се ядосах. По едно време вече бяхме пийнали доста и неусетно рожденика ме целуна.. аз му отвърнах но само защото бях малко ма градус . После обърнах поглед към приятелката ми и момчето което харесах и видях че той не престава да ме гледа след това сякаш напук я целуна . Тя уж имаше само приятелски чувства към него но не се оказа истина. След около 10 минути въпросното момче ме извика отвън.. Аз отидох ии за секунди започнахме да се целуваме. Той ми шепнеше много мили неща от рода на : Ти си момичето за мен, въпреки че почти не те познавам и тем подобни. Всичко вървеше идеално докато на сутринта приятелката ми съобщи че има чувства към него. Постоянно ми разказва колко много го харесва и колко и е било хубаво докато е била с него и по този начин много ме наранява. Освен че момчето незнае какво .. или по точно коя иска в момента и аз съм в такова положение : Кое да избера момчето с което мога да имам една дълга и пълноценна връзка или приятелката си Моля ви дайте и своето мнение
    Вс!4к0 иDва, За Da сИ 0т!де [ ! ]

Град
    в мазето ;dd
    ако ти е истинска приятелка ще ти го отстъпи .. поговори с нея и с него и вземи решение .. прецени сама какво може да стане от връзката ви ии какво за теб е приятелството ви с приятелката ти

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    ако ти е истинска приятелка ще ти го отстъпи ..
    Голяма глупост каэа.

Просто сама прецени на кого държиш повече-на приятелката си или на това момче.Ако тръгнеш с него,може би ще се раэвихри някоя драма.Сама си прецени.А и честно каэано са ми смешни тея истории от типа - "аэ целунах оня,эа да подраэня тоя,а той целуна оная ,эа да ми го върне,а оная..." :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    правете си тройка и да не ви пука.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

дааа мс за идеята обаче в момента не ми е до глупости .. наистина ми е много кофти и нз кво да правя

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от devil>angel
    ...че момчето незнае какво .. или по точно коя иска в момента и аз съм в такова положение : Кое да избера момчето с което мога да имам една дълга и пълноценна връзка или приятелката си
    -->щом не знае коя иска,следователно няма особено сериозни чувства нито към теб,нито към приятелката ти.Което пък означава и двете да го забравите.Няма смисъл да се карате заради момче,което не е сигурно в чувствата си.

Град
    "градът на мечтите"
    Мисли за себе си бе момиче
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

ami nakaraite go toi da si izbere tazi koqto obi4a pove4e.. i dano e 6tastliv s edna ot dvete vi
    Let's get away..just for one day..

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    йеах

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Какво да правиш?
    Тройка...

Значи при условие ,че е знаела ,че се харесвате помеждусии къф е бил смисала да се занимава с него...глупаво е все пак(води си изводи кфи приятели имаш) !!!И ако найстина ти е добра приятелка земи поговори с нея изяснете се и готово... =D> хайде успехи ти желая и дано стане нещо...

мс много на всички .. наистина ще поговоря и с двамата и дано се оправят нещата

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SoMeThiNg SpEciAL
    Значи при условие ,че е знаела ,че се харесвате помеждусии къф е бил смисала да се занимава с него...глупаво е все пак(води си изводи кфи приятели имаш) !!!И ако найстина ти е добра приятелка земи поговори с нея изяснете се и готово... =D> хайде успехи ти желая и дано стане нещо...
    тва на профила ти ли си

Град
    hate city plovdiv, майна
    Да защо?
    гадже имаш ли си :P

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    ако ти е истинска приятелка ще ти го отстъпи .. поговори с нея и с него и вземи решение .. прецени сама какво може да стане от връзката ви ии какво за теб е приятелството ви с приятелката ти
    Такова животно като 'истинска приятелка' няма И повярвай ми - щом става дума за момче и до бой може да се стигне Имах подобен случай, само че 'приятелката' започна да сваля момчето, с което вече ходехме. Зарязах я и се скарахме щото ми беше адски тъпо да постъпва така спрямо мене.. Момчето имаше прави на избор между двете ни и избра мен, но тва явно не я е удовлетворило...Както и да е. По темата: Защо не излезнете само тримата и не попитате момчето с коя иска да бъде ? Ще е кофти за едната, но...

ПП На теб ти е кофти, но на нея дали ще й е кофти заради теб ако момчето й предложи да тръгнат и дали ще му откаже само защото на тебе ще ти е гадно ? Казваш, че тя е знаела, че го харесваш, но в момента ти дрънка за него и колко го харесва нали... Помисли и над това дали на нея й пука за теб и чувствата ти..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Мии първо поговори с момчето ии ако то има чуства към теб .. тръгнете. След това веднага отивате двамата с него при твоята приятелка ии й обяснявате всичко от-до ... Друг начин не знам ..
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Проста математика.
    Задача:Едно момиче не знае какво да прави.Най-добрата и приятелка и едно момче може би се харесват ?!?Как да помогнем на момичето?
    Дадено:
    1 момиче
    1 най-добра приятелка
    1 момче
    Решение:
    Използваме формулата за любовен триъгълник
    1 м.+ 2 ф = 3
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

тва е много гадна ситуация.Според мен не трябва да слушаш никой а сама да решиш.Сърцето ти подсказва да избереш него а разума нея.Понякога трябва да действаме с разума а не със сърцето...
    Целия шибан стил е едно копие !!!

може и да не ти се хареса, но щом ти е добра приятелка, а и момчето ви харесва... аз бих пробвала тройка... веднъж става такова съвпадение :P

Да защо?
    Еми не...!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Значи при условие ,че е знаела ,че се харесвате помеждусии къф е бил смисала да се занимава с него...глупаво е все пак(води си изводи кфи приятели имаш)
    +++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Такива ПРИЯТЕЛКИ са за бой с метлата !
    Кажи й да внимава по кой хлътва, защото после ще има огромни последици за нея!
    Според мен първо й кажи тва нещо.
    Предупреди я!
    Пък вече след това й казвай и обеснявай, че не може да го има и , че той харесва теб!

ПРи положение, че е щяла ТЯ да ви запознае двамата, после кво се е замесвала с него !
    айш!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да защо?
    Еми не...!!!
    Ще ти стана с удоволствие.

Правила за публикуване