- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз, най-добрата ми приятелка и едно момче.. какво да правя?
Аз и приятелката ми бяхме поканени на Р.Д. Там щеше да бъде и едно мом4е с което приятелката ми искаше да ме запознае.. Бяхме се виждали и двамата сме и казвали 4е се кефиме на другия и така. Запознахме се и се харесахме .. започнаха едни погледи и така нататък докато не се оказа че момчето което има Р.Д. си е паднало по мен. Този с който се харесахме престана да ми обръща внимание защото рожденика му е приятел.Реши да се занимава със приятелката ми. На мен това не ми хареса и се ядосах. По едно време вече бяхме пийнали доста и неусетно рожденика ме целуна.. аз му отвърнах но само защото бях малко ма градус. После обърнах поглед към приятелката ми и момчето което харесах и видях че той не престава да ме гледа след това сякаш напук я целуна . Тя уж имаше само приятелски чувства към него но не се оказа истина. След около 10 минути въпросното момче ме извика отвън.. Аз отидох ии за секунди започнахме да се целуваме. Той ми шепнеше много мили неща от рода на : Ти си момичето за мен, въпреки че почти не те познавам и тем подобни. Всичко вървеше идеално докато на сутринта приятелката ми съобщи че има чувства към него. Постоянно ми разказва колко много го харесва и колко и е било хубаво докато е била с него и по този начин много ме наранява. Освен че момчето незнае какво .. или по точно коя иска в момента и аз съм в такова положение : Кое да избера момчето с което мога да имам една дълга и пълноценна връзка или приятелката си
![]()
Моля ви дайте и своето мнение
![]()
Вс!4к0 иDва, За Da сИ 0т!де [ ! ]