- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко струва ?
Бих искала да попитам колко струва пробиването на втора дупка на ухото? (ако знаете и за дом Младост Варна конкретно ?)
Ами аз си пробих втора дупка на ухото за 5 лв,ама аз не съм от Варна,цените там може да са различни...
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
от 5 до 10лв.
то много зависи от козметичния салон или студио, където се пробива.В Русе например има места, където пробиват за 3 лв, на други за 5 лв, а има и където пробиват за 10...така че е относително
...
5-10 лв
EMINEM ZAVINAGI !!!
Аз моята дупка си я направих мин година и дадох само 5лв.Обаче не съм от Варна,а от София.Но въпреки това не вярвам да дадеш повече от 10лв.Приготви си някъде от 5 до 10лв.Смятам че ще ти стигнат.
ам на мен за първа дупка ми зеха 6Първоначално написано от StEfIt0o0o0o0
ама за втора дупка не знам кфи са цените![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
10 лв., поне последно толкова беше...![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Mерси.![]()
nqma zna4enie koq podred e dupkata cenite mislq che se opredelqt ot tva dali e na uhoto nosa i t.n.
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Аз съм от Плевен и моите струваха по 3 лв .. но както казаха и други цените са 5-10 лв![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!