- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята приятелка, която я няма
AMI...moqta fr zamina na more za 10 dni a ne iska6e i az nz kfo da praa a nie dvete si drankame gluposti po cql den i posle se vijdame plzz kaete mi s koi 6i si govora cqla sedmica i pove4e![]()
![]()
![]()
С кучето... Все пак е най-добрия приятел на човекаМое да пробваш и с папагал ама не ти препоръчвам
![]()
С нас![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
ти само една приятелка ли имаш![]()
фани си гадже
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
говори си сама..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ооооооо ся гледах галена прехвалена при Слави, голям смях![]()
Моята отиде в Италия за цяла седмица, вие поне може да се чувате по телефона.Ама съм жива,нали?
![]()
Дам аз няма да виждам 1 месец приятелката си ама не се оплаквам,нали?
Glory,Glory Manchester United!!!
Кога за последно си говорила със себе сиПървоначално написано от lenito_sf
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Стига сте го критикували момичето!
Приятелката й е заминала и понеже няма какво да прави, за това пуска тема у форума.
Не се притеснявайте.
КАто се върне дружката й, няма да ви занимава с това, че няма с кой да си говори.![]()
А ти девойко, дълги и мъчителни жеговити дни те очакват.. в дълго, тъжно и мрачно умиление по приятелката си.
НО ТИ ЩЕ СЕ СПРАВИШ!
АЗ ВЯРВАМ В ТЕБ!
йахах![]()
Ми и моите приятели отидоха на България, а аз сега тука трябва с нек' ви американци си убивам времето!![]()
♥ ♥ ♥
Мацка да ти имам проблема
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
saglasna s1m i si nameri pove4e fr nemoje ve4no samo s 1 chovek da bydesh..Първоначално написано от tuzaro
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
nikoi ne e spomenal 4e iam samo ena fr iam mnou no sAMO s neq vaprosnata fr govora po skypeto po 3 4 5 4asai kat ne vi gree temata mi ne pi6ete be tfa e moq problem i pitam kak AZ da go re6a a tfa da si govora sama ne misla 4e e dobra alternativa
![]()
Направи си темичка"Говоря си сама".И знаеш какво да правиш.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
вие май не схващате приятелката и неискаше да ходи на море но се наложи аз заставам твърдо зад нея неможе така насила аз познавам момичето тя има много приятелки и всеки ден излизаме заедно но без тази наша приятелка е пълна скука тя ни правеше купона до една степан без нея не е толкова забавно...
ОМГ. Приятелката, с която си бяхме обещали да прекалеме лятото заедно замина за МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА. Айде не на мене тия...
К'во се оплаквате моита кат е тука да не ми е по-добре![]()
10 дни.. офф излагате се.. моята най-добра приятелка като замина за 2 месеца в Малта и ше се връща края на август мислиш че ми е лесно ли..?
Аман от лиготии вече !
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ти още ли си живамислех че от скука си резнала вените вече
![]()
ХахХхахХахаха нЕ те знам кво си момиче/момче,но ти имаш мн сериозен проблем и решението е едно-САМОУБИЙСТВО![]()
омг Да ти имам проблемаса за 10 дена няя да умреш уе ти само 1 приятелка ли имаш
![]()
![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..