- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- oriflame ili avon?
Orifleim ,от Avon веднъж си бях взела почистващ гел за лице с такива някакви сини гранулки и лицето ми се разрани.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
AVON, ползвала съм ги много години и съм се убедила че са много, МНОГО по-добри от Oriflame!!!
Avon![]()
Аз лично повече си купувам от AVON.Продуктите ми се струват доста по-добри.Освен това познавам повече хора,които са дистрибутори там,а не в ORIFLAME.
avon
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
нито едно от двете![]()
...
Определено Ейвън ,защото едно че продуктите им не са остарели като Орифлем,друго че са по-евтини и свежи!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
AVON! Представител съм и до сега не съм имала оплаквания от някой продукт.
avon
Като марка позлвам повече Ейвън. От Орифлейм съм имала само спирали и гланцове, но нямам оплаквания от тях.
Аvon
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Oriflame - може да са малко по-скъпи, но ми се струват по-качествени. На Avon съм си взимала няколко неща, но не съм много очарована.
И двете,но повече продукти си поръчвам от Avon
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
avon![]()
Avon
Оriflame определено ! Цените показват кои са по-качествени. Аvon са пълен шит отсякъде.
+1Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Да бе много са добри Oriflame, просто съм очарована! Веднъж си поръчах някаква спирала за 13лв. сложих си веднъж, миглите ми станаха ужасно сплъстени и я захвърлих! А всеки път щом отворя техния саит компютъра ми се бъгва... така че за какво говориме...Първоначално написано от StEfIt0o0o0o0
Avon. Почти всичката ми козметика е оттам и съм много доволна.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.