- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- oriflame ili avon?
Ейвън.
Ейвън от орифлейм имам само 1 пар1ом които много бързо си изгубва миризматаа и на ейвън продуктите са доста по-качествени...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Определено предпочитам AVONИмат много хубави продукти от всички серии,които наистина си заслужава да се ползват!Досега не съм имала реакции от продукт на тази марка,а ползвам AVON повече от 3 години,докато от Орифлейм съм чувала от доста приятелки как са се обривали от кремове и тн
Да не говорим,че разфасофките на Орифлейм са по-малки и цените по-високи!А на Ейвън са по-големи,по-евтини и по-качествени!
А аз пък съм чувала същото за Ейвън, че се обриваш от някои кремове. Специално бялата козметика на Орифлейм е много по-добра от на Ейвън. Но все пак всеки е с различна кожа и всеки си има мнениеПървоначално написано от albb
![]()
АЙ да не споменавам за една толкова качествена пудра от Ейвън , дето ми се обрина така лицето, че от тва повече няма накъде, да не говорим че козметиката от Ейвън се води вредна за кожата и имаше един списък със забранени марки , беше от тях.Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
По принцип и от двете си поръчвам неща.. зависи какво ми хареса :P. Но повече от Oriflame..
Може би всеки трябва да открие най-доброто за себе си![]()
Интересно почти всичките ми приятелки ползват пудри на AVON и нищо им няма! Ти като си с проблемна кожа AVON не са ти виновни...Първоначално написано от StEfIt0o0o0o0
все едно![]()
Ае, чети малко и радвайПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Основи и пудри
Сред марките с най-тревожно съдържание са CARGO, Zhen, Avon, Bourjois, NARS, Elizabeth Arden, Cornsilk, Sally Hansen, Neutrogena, Max Factor, Ultima II, Revlon и Cover Girl. За да бъдем по-конкретни ще споменем продуктите към които трябва да подхождате внимателно, ако сте решили да ползвате. Внимавайте с: Avon beComing PURE BRILLIANCE perfect balancing foundation SPF 8 with Lumin8TM, Avon BEYOND COLOR Perfecting Foundation with Natural Match Technology SPF 12, Avon PERSONAL MATCH Cream-to-Powder Foundation SPF 10, Bourjois Plus Que Parfait! Foundation SPF 15 Opale Fidele 11; Hale Continu 16, Max Factor Lasting Performance Pressed Powder.
Вярно, но това си зависи изцяло от твоята кожа. Може да е по - чувствителна и за това да се получава така.. Но ако прочетеш какво сама си написала или копирала от някъде по - горе може да забележиш, че си изброила доста престижни козметични марки и не вярвам да имат такива ментета..Първоначално написано от StEfIt0o0o0o0
![]()
Love Ickooo
а по темата представител съм на Avon, но и от продуктите на Oriflame има много добри !![]()
Love Ickooo
Хах, Ейвън е пълен боклук. С тези продукти само си вредите, ама не го осъзнавате, може би имате по-здрава кожа ама ще си я преебете с този Ейвън, гаранция. Всичките им спирали са пълни болкуци, слепват ужасно много, да не говорим че досега в 90% от случаите са ми ги носили засъхнали и е трябвало да правя рекламации. От един крем за лице ми се появиха лишеи - кожата ми не е проблемна и досега от нито един друг крем не ми се е получавало така. Цветната им козметика пък никога не съвпада цвета който съм си поръчала с този, който ми носят. Орифлейм имат много добри спирали, също така и пудри. Кремовете за тяло и парфюмите им също са много добри. Някой спомена че Орифлейм били по-скъпи. Еми нормално е все пак да има ралзика в цените, Орифлейм си е маркова шведска козметика, а пък Ейвън никой не знае къде се прави...И тей като съм била представител и на двете марки мога да ви кажа че Орифлейм е дооооста над Ейвън.
![]()
Моля ти се, според някои хора на наща кожа й има нещо,а не на Ейвъна ...пфффПървоначално написано от Dark~Illusion
Kozmetikata na AVON e mn po-hubava,vapreki 4e i Oriflame imat nqkoi hubavi ne6ta
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
avon oriflame samo bokluci
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
AVON!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
oriflame![]()
Avon![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аvon!!!![]()
PREDUPREJDENIE: Usmivkite sa zarazni! S1VET: B1di prenositel!