.

Виж резултатите на анкетата: oriflame ili avon

Гласували
176. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • avon

123 69,89%
  • oriflame

53 30,11%
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134

Тема: oriflame ili avon?

Ейвън ЕСТЕСТВЕНО!!!! Почти цялата ми козметика е на Ейвън
    А продуктите на Орифлейм са УЖАСНИ!!!! (мое мнение)
    Имат само една нова маска за коса,която ми харесва,но останалите неща са боклуци Патила съм си от продукти на Орифлейм,така че никой не може да ме убеди,че продуктите са хубави

Dark~Illusion странно?!Аз пък имам към 6 спирали на Ейвън и нито една не ми спластява миглите и не е била суха (хммм май не можеш да си слагаш правилно спирала).Освен това не разбрах как си пецакваме кожата от кремовете на Ейвън А отностно Орифлейм ... Почистващият порите лосион и почистващия гел са ужасни!!!Братовчедка ми ги ползваше и получи алергична реакция (а тя никога не е имала проблеми с каквито и да е продукти) Занесоха проба от продуктите в лабораторията на Бърза помощ и й казаха,че имало някаква съставка,която въобще не би трябвало да се използва в продукти за лице.Тя подаде жалба срещу фирмата,ония я компенсираха и й направиха един подарак (2 парфюма,цялата серия "Слънцезащита" ,едни очила с камачета и някакви балсами за коса ли какво беше ) Аз също съм имала проблеми с козметиката на Орифлейм преди няколко години (около 2) бях 1 седмица на инжекции пак заради някаква алергична реакция и отново след тестовете на продукта се оказа,че има съставки неподходящи за лице От там казаха,че не съм първата с тези оплаквания и изпратиха жалба до фирмата + копия от тестовете Сега единствено ползвам една маска (както вече казах) ,но преди това я занесох да я тестват

StEfIt0o0o0o0 напиши от къде си взела информацията!!!Дай линк към цялата тема и т.н.,защото е лесно да копираш някой текст,да го пуснеш тук и да добавиш продукти на Ейвън

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    човек трябва да е луд, за да използва бяла козметика от Орифлейм и Ейвън...шампоани, балсами и маски 2 пъти по-зле

лаковете стават...гланцовете и балсамчетата за устни...и сенките...преди ползвах и 1-2 парфюма...това е в общи линии...като цяло предпочитам Орифлейм

иначе проблемите с бялата козметика не са нещо ново и зависят от чувствителността на кожата...аз имам проблем и с кремовете за лице на Нивеа, тея най-обикновените, в синята кутийка...веднъж ми се бяха появили нещо като малки плюски по лицето...оправиха се, но аз след това кремче Нивеа не съм пипнала...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

По принцип предпочитам орифлейм, но и двете марки си имат своите плюсове и минуси. На орифлейм много харесвам зимната серия с червената боровинка както и серията с алое вера. А на ейвън ми допадат лосионите за тяло и един охлаждащ гел- страхотен е за лятото Обаче шампоаните... абе щом един "Wash and Go" е по- добър, правете си сметката (това за шампоаните ми го каза една фризьорка)

И двете използвам, и от двете съм доволна. Нямам оплаквания.

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]нито едно от двете
    + 1

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Имам повече продукти на Avon,така че Avon
    Суетата.Моят любим грях.

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    [b](хммм май не можеш да си слагаш правилно спирала)
    Дааа, естествено че не мога... Те спиралите на Ейвън да не са толкова обикновени като останалите прости спирали... Хах, висше трябва ли ми за да мога да ги слагам или?

StEfIt0o0o0o0 напиши от къде си взела информацията!!!Дай линк към цялата тема и т.н.,защото е лесно да копираш някой текст,да го пуснеш тук и да добавиш продукти на Ейвън

http://www.elegantna.com/forum/viewt...er=asc&start=0
    Доволни ли сме ? пффф виж кво , зимаш ме дразниш вече, не ма занимавай, мацай са с тез лайна и enjoy !

Avon много ясноо

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Определено Ейвън ,защото едно че продуктите им не са остарели като Орифлем,друго че са по-евтини и свежи!!!
    Milichka, tochno obratnoto e. Ako si chula ot nqkyde ne si razbrala dobre. Tova za ostarelite produkti na Avon se znae ot vsichki. Ubedena sym, che v tova sa sigurni poveche ot 50% ot momichetata, izpolzvali tqhnata kozmetika.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ами преди съм си поръчвала по принцип от Avon разни лосиончета, гланцове, вече предпочитам да си отида в някой козметичен магазин и да си купя каквото ми трябва

Град
    Холивуд ;)
    Аз пък съм чувала,че някои от продуктите на Ейвън са канцерогенни - предизвикват рак.А пък Орифлейм често обновяват колекциите си и ми изглеждат по-качествени.

нито 1то ам иначе Орифлейм повече ми хар. Ейвън са боклуци според мен
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от StEfIt0o0o0o0

Доволни ли сме ? пффф виж кво , зимаш ме дразниш вече, не ма занимавай, мацай са с тез лайна и enjoy !

Инфо от началото на 2007 Моля следващият да пусне инфо от 2004-2005

П.П. Пука ми,че ми дреме....Знаеш ли колко ме вълнува,че те дразня А иначе аз си използвам Ейвън от поне 5 години (като тогава използвах само лакове,балсами,шампоани и душ-гелове) и до сега не съм имала проблем с тази марка :P Майка ми,баща ми и почти всичките ми познати (момичета и момчета) използват Ейвън и до сега никой не се е оплаквал (хммм защо ли?!Ми явно в тези "лайна" няма нищо вредно )
    Dark~Illusion ... ми не знам ... на теб може и да ти трябва някакво по-специално образование,защото от 3-4 години използвам само спирали на Ейвън и никога (е освен първите ми 2-3 опита да слагам спирала) миглите ми не са се слепвали .... Хммм,а може би дистрибуторите си подбират клиентите и пробутват боклуци на тези,които не са им симпатични

Голям фен
    Имам някой даже доста неща Ейвън и Орифлейм.. Някой са си чисти боклуци - няма спор, но има и хубави неща.Ако трябва да избирам нито едното от двете не предпочитам..

Нито едното нито другото.

Цитирай Първоначално написано от StEfIt0o0o0o0

Инфо от началото на 2007 Моля следващият да пусне инфо от 2004-2005

П.П. Пука ми,че ми дреме....Знаеш ли колко ме вълнува,че те дразня А иначе аз си използвам Ейвън от поне 5 години (като тогава използвах само лакове,балсами,шампоани и душ-гелове) и до сега не съм имала проблем с тази марка :P Майка ми,баща ми и почти всичките ми познати (момичета и момчета) използват Ейвън и до сега никой не се е оплаквал (хммм защо ли?!Ми явно в тези "лайна" няма нищо вредно )
    Dark~Illusion ... ми не знам ... на теб може и да ти трябва някакво по-специално образование,защото от 3-4 години използвам само спирали на Ейвън и никога (е освен първите ми 2-3 опита да слагам спирала) миглите ми не са се слепвали .... Хммм,а може би дистрибуторите си подбират клиентите и пробутват боклуци на тези,които не са им симпатични
    Подбират си ги даааммм, така си е. Като скиат, че си пълното лайно и ти бутват нещо що годе ставащо от съжаление, белким са поопрайш малко, въпреки че си оставаш същата гнус.

Брей че забавно... Да бе вярно така е... аз сама си пробутвах боклучавите им спирали нали... Интересно че почти всички момичета които си поръчаха от мен не бяха доволни... Сега сигурно ще изкараш че вината е моя нали? Не знам, може би ти не си свикнала да използваш хубава и качествена козметика, та затова се радваш на Ейвън?

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]нито едно от двете

Имам козметика и на Avon, и на Oriflame.
    Avon не са лоши, но според мен Oriflame са по-добри като марка ;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Определено Ейвън ,защото едно че продуктите им не са остарели като Орифлем,друго че са по-евтини и свежи!!!

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Брей че забавно... Да бе вярно така е... аз сама си пробутвах боклучавите им спирали нали... Интересно че почти всички момичета които си поръчаха от мен не бяха доволни... Сега сигурно ще изкараш че вината е моя нали? Не знам, може би ти не си свикнала да използваш хубава и качествена козметика, та затова се радваш на Ейвън?
    На Avon козметиката е много по качествено,отколкото на тия бoклуци от Oriflame

^ Аз не казвам че Орифлейм е голямата работа. Аз лично не използвам почти нищо и от двете марки. Но ако става въпрос за избор между двете, Орифлейм е класи над Ейвън...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си