.

Виж резултатите на анкетата: oriflame ili avon

Гласували
176. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • avon

123 69,89%
  • oriflame

53 30,11%
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134

Тема: oriflame ili avon?

Фен
    Град
    Казанлък
    Avon определено...!!

avon
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    SoFiA
    Avon
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    и двете марки са добри защо няма отговор и двете
    No matter where you go, there they are...

Знам всеки един продукт на avon и нито един не прави това,което трябва да прави.Евтини са всичките боклуци и на ейвън и на орифлейм,но в орифлейм поне кремовете,сенките и фондьотените са качествени.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az sam distributor na avon i sam za tqh oriflame hi4 ne gi haresvam i nikoga ne sam gi haresvala imat samo bokluci vednaj si bqh pora4ala n6 i pove4e ne povtorih
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    az sam distributor na avon i sam za tqh oriflame hi4 ne gi haresvam i nikoga ne sam gi haresvala imat samo bokluci vednaj si bqh pora4ala n6 i pove4e ne povtorih
    Аз пък веднъж си поръчах от ейвън и повече не повторих

И аз съм дистрибутор на AVON и клиентите са доволни.....ама не от всички неща.Но съм и на Oriflame и от него нямам оплаквания

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ейвън
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Los Angeles
    ейвън
    техните продукти са по качествени поне според мене
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Avon forever!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И за двете
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на alehole
    Нито едно Преди бях много за тях И за двете фирми,но наскоро си бях напоръчвала от AVON шампоанчета,маски,балсами и с едно измиване с шампоана който уж е по моя проблем с косата и направо имам чувството,че щях да умра като си видях косата на другия ден..вместо да е по-немазна тя бешее все едно намазана с олио и от месец се опитвам да я оправя и знаех си,че не трябва да изневерявам на HEAD N SHOULDERS Както и да е , на всеки човек различно влияние
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

АвОн както казва баба ми.
    Тия другите не ме кефят. Имам само един много готин коректор, ама то и на други фирми има, тъй че не са незаменими. Както и Ейвън де, ама спора беше коя от двете фирми.

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Евтинийки. Качеството отговаря на цената
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    40 Miles from the Sun
    Гласувах за Ейвън, макар че вече ми писна от продуктите им - душ геловете не са кой знае какво, за същата цена можеш да си вземеш от магазина и по-хубави, при шампоаните е същото, а гримовете не си заслужават.

Дистрибутор съм и на двете марки и впечатлението,което имам е,че на Avon е по-качествена декоративната козметика,а на Oriflame бялата

Предпочитам Орифлейм :)

Аз пък съм за Орифлейм! Ейвън си служи със световно известни имена и така изгражда бляскав имидж, който привлича, но продуктите на Орифлейм са по-подобрявани и качествени. Почти всеки месец излизат нови серии като всички нови продукти имат нова формула или технология. Пиша това от личен опит, тъй като имам наблюдения и върху артикулите и на двете фирми. Кремовете за лице и тяло, допълнителните подхранващи продукти като капсулите с витамини, позволяват човек наистина да се грижи за кожата си оптимално. Разбира се всеки има право на лично мнение, но аз предпочитам да заложа на продукт, който наистина има качествени съставки и ме кара да се чувствам добре пред това да се влияя че го промоцира известна личност.Като пример мога да дам новото червило "Копринана целувка", което наистина е леко и оставя невероятно меко усещане на хлад по устните. Да, може да не се отваря с едно щтракване и да не го рекламира холивудска филмова актриса, но наистина вярвам в неговите съставки, което е най-ценното.

AVON!
    Every man dies
    But not every really lives

Аз лично ползвам продукти и на двете. Все пак не е лъжа, че бялата козметика на Орифлейм е по-качествена. На Ейвън пък има мн нови предложения за тийновете. Мн съм доволна от спиралата Суперфул, и от серията с алое на Орифлейм.
    S.O.S please, someone help me... (music)

Avon
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

ам аз и от двете съм доволна,имам предвид ,че повечето ми гланцове,спирали,моливи за очи са на Oriflame, а на Avon имам разни кремове за лице и тяло,за сега нямам оплаквания

Град
    Roma, Italia
    Avon
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си