- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В мене ли е проблема?
Ами проблема ми е следния от 7 месеца практикувам сексуален живот и немога да испитам кой знае какво удоволствие и си мисла 4е проблема е в мене според вас каква е причината?
нов партньор![]()
според нас, 'си мисла 4е проблема' явно е у тебПървоначално написано от The lost soul
Ми не мисла че партниора моя мнение де чак па да е толко смотанПървоначално написано от keti92love
Ми моми4е съм на 16 съмПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Еми защо питаш дали е в теб проблема, като знаеш че не е в негоПървоначално написано от The lost soul
ми не съм толко сигурна но все пак може ли да е от това че не вода толко време полов животПървоначално написано от keti92love
не вярвам... според мен е от него, стига да не си пълно дърво. Аз така бях първия ми път, но после всичко се подреди. Сега мисля да провбвам с орална любов и много се вълнувам... виж и ти да разнообразишПървоначално написано от The lost soul
Амииии,вероятно от скоро водиш полов живот и е нормално да не изпитваш кой знае какво удоволствие,ако и партнъора ти е неопитен и неуверен също е причина...С времето ще ти хареса ,всички са така.Отначало боли,няма удоволствие,вдървени са,но после се отпускат![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
МерсиПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
Първоначално написано от The lost soul
raznoobrazete malko i vednaga shte usetish udovolstvieto![]()
сигорно партниора ти е мнго внимателен с теб **,че до толкова че не усещаш удоволствие.... **
моят съвет е сменяйте пози ,повече разнообразие дедазнам..!!
Еми чисто и просто или сте стягаш не се отпускаш не се нагласяш за секс или просто смени парта!
ами на мн жени им е трудно да изпитат оргазъм. може би трябва да пробваш сама да си доставиш удоволствие. много са получили първия си оргазъм по този начин. просто ти познаваш себе си по добре от партньора си и знаеш кое ти харесва. след това ще е мн по-лесно и той да ти достави удоволствие.
Ml1kni be ne iskam da te pitam! Kogato se eba ne p1shkam, napravo vikam! Ku4ka otka4ena, luda, nenormalna, za kvartalnite kopeleta prosto brutalna!.. Sega 6te te ostavq p1rvo v1zduh da si vzemesh.. Dishai! A posle 6te go poemesh!!
Това, че водиш полов живот от 7 месеца не значи, че е редовен и пълноценен. Може би все още не се отпускаш достатъчно и не си настроена подобаващо за секс. С времето и с натрупването на малко повече опит вероятно ще се оправиш и ще ти хареса - в началото всички са малко вдървени и уплашени. Ако партньорът ти също не е много опитен няма да е лошо да поговориш с него с риск малко да го засегнеш, но ако работите заедно и се учите заедно и двамата ще станете по-добри и ще изпитвате повече удоволствие от преживяването.
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Не е в теб, мила.
И аз го имах същия "проблем" преди.
Сега съм с подходящия човек, който ме познава, който знае какво искам и който не мисли само за собственото си удоволствие.. и най-важното, човек, който наистина харесвам, и всичко е прекрасно : )
Просто си намери нов приятел.
Или говори със сегашния си да направи нещо по въпроса <__<
RaNo Ti e o6tE spOred mene...V1zRaSTTa Do GolqMa StePeN okaZva VliqNie...Ima VrEme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ii-