- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПомоЩ!Той ме обича......?
Ходим с приятеля ми почти от 3 месеца и той постоянно ми говори,че ме бил обичал и само ме пита дали и аз изпитвам сащото.Е вервайте ми какво ли не изпробвах.Казвах му,че му се кефа,че ми е симпатичен,че му се радвам и че за да спя с него значи имам някакви чувства(ама нз к'ви са точно).А също така му казах,че и да имам чувства той няма да разбере за тях.Вече как ли не съм се измъквала,че стигнах до моментите,в които само мълча като пукал или го целувам,за да забрави какво ме пита...Също така мисля,че той е с мен само заради секса и не пропускам да му го кажа.Какво да правя?Дайте още идеи за измъкване...![]()
тъпичка си бейби
Това че ти кава "Обичам те!" не значи че е така.Пък и ти сама каза,че според тем е с теб заради секса.Ако така кажи и ти "Обичам те!" без да влагаш чувства в думите.
Dosta dosta t1pa![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Чак си се вдлъбнала мацка..
Кажи му,че още не си готова да отговориш на чувствата му по същия начин...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Струва ми се че и 2-мата сте мнооого зле..скъсай го бе кво ти пука?!Нека те обича..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Целуваи мее
Целуваиии меееее еее
Нека болката да спрее![]()
♥ ♥ ♥
Лол ходиш с него от 3 месеца и не го обичаш ... ти си баси гадната кучка ... нишо ше го зарежеш ама всичко в живота се връща(ама ако той иска секс те подкрепям..!)
Glory,Glory Manchester United!!!
Не мисля че е тъпичка!Щом не му казва ,,обичам те'',значи не е като другите мацки,които на втората седмица го казват,без да го мислят сериозно...,те си мислят че това просто ей така се казва...от несериозност!!!И моя приятел ме пита постоянно обичкаш ли ме не знам си кво,но аз му обясних ,че обичта е много силно чувство ,което лесно не се изпитва...а с времето..Ако продължи да те пита за това,защо не му обясниш това??Питай го какво според него означават тези 2 думички??Да ти сваля звезди и да те вкара в леглото си ли??Е,това последното не го питай,ти сама ще разбереш по отговора му какво е....Ако изпитва просто увлечение по теб ( което е по-вероятното,защото момчетата когато се увлекат по някое момиче го казват ) е нормално ..,но после всичко изчезва много бързо!Надявам се да си разбрала какво имам предвид...увлечението е временна история....обичта е къде къде далеч от това чувство!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
аз ако ходих с някого 3 месеца и съм правила секс с него опред щях да съм влюбена.и независимо дали и той ме оби4а или е с мен само зарад секса щях да му призная 4увствата си.но ако за толкова вр не си влюбена в него...![]()
I can't stop myself from loving you <3
Скрий се?
От хората!
НЕ ГО ОБИЧАШ А СИ СЕ ЕБАЛА С НЕГО?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
боже мили докъде стигна този свят
+1234325634532745273452736527Първоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
So free
![]()
4uval sam za tapi hora ama vie prekalqvate...
Po temata: Em izqsnete si ko praim de tolks li e trudno???![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Не разбрах какво лошо има в това да харесваш някой, да ти бъде симпатичен, но да не го обичаш... Да не и мислите, че всичко в живота е Идеалната любов или всеки път, когато сте казвали "Обичам те" на някого сте говорили сериозно?!
Хубавото е, че тя не го лъже!
А какво лошо има в това да имаш връзка само заради секса. Тя го прави за удоволствие, а не за пари. Няма база, по която да съдите, че това е грешка.
Какво я прави "гадна кучка" като е просто искрена?
Съветът ми към авторката е просто да му каже как се чувства. Ще ти бъде много по-лесно.
Първоначално написано от Pliok0019
+1111111111
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Bubles
И?Да я разпънем на кръст?Откога само като обичаш,трябва да правиш секс?Хората си имат определените нужди (е стига да не е на 13-14 години де).
В крайна сметка любовта идва с времето,в началото е силно привличане,лудост и т.н.,но от "обичам те",без чувства няма смисъл...,тези думи се изричат едва когато човек наистина ги почувства,а не така за "добър ден".Можеш да си с един човек,доста дълго и да се чувстваш привлечен и привързан към него и без да го обичаш...
Към авторката,това че не го лъжеш е много хубаво...,но неможах да разбера защо си мислиш,че е само за секса с теб?Показва ли ти го по някакъв начин,имаш ли основания да мислиш така?
Е пък в крайна сметка не си длъжна за 3 месеца да го обикнеш,зависи какви са ви отношенията..явно по бавно се привързваш към даден човек и по добре,така няма да те боли след раздялата..амии не знам мацка щом мислиш че всичко е заради секса..и само заради това ти казва че те обича...зарежи го..не знам как да ти помогна..а на теб харесва ли ти с него?![]()
Благодаря за отговорите,радвам се че има и хора,които ме разбират.Наистина понякога постъпвам гадничко спрямо него обаче това винаги е с причина.Истината е,че държа на него,но не мога да му кажа,че го обичам защото това за мен е много сериозно нещо и искам да го кажа когато наистина го изпитвам,а не просто ей така.Иначе имам малко напредък показах му,че държа на негоа това за мен е доста голяма стъпка.Просто ме е срах да не бъда наранена и се опитвам да не показвам чувствата си.Ми...той иначе не е с мен заради секса,признавам си.Доказвал ми е че не е така...така че спокс и аз не съм с него заради едното е**** .
ми кажи му е не го обичаш а за момента просто го харесваш
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Иди на лекар.Първоначално написано от steli4ka_in_love
Прегледай се.
Или му кажи,че не го обичаш.
Може да е просто от хората, които са по-недоверчиви и по-трудно се привързват и по-трудно обикват, а още по-трудно признават чувствата си, но това не ги прави болни или нещо подобно!
По-добре така, отколкото като всяка трета тема тук, в която почти на всяка страница се споменава как ходят от 2 седмици и как "stra6ny mnogy si obi4kam milytyyyyyyyy"![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
кажи му истината,той трябва да знае,а пък няма да има нужда постоянно да се ,,измъкваш,,
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Любовта не се казва, а се доказва! Може и това да му кажеш, важи за двама ви![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!