- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак прецакан!
Здравейте , от много отдавна не сам писал в този форум , но ето че пак ми се наложи.Значи всичко почна преди една седмица.Гаджето ми замина на лагер и аз нямаше как да издаржа и заминах при нея.Вс. си беше перфектно , но на 3тия ден тя излязла на диско без да ми се обади като ми каза: тренера не ни пуска а на мен случайно кам 3:30 е така ми скимна да слеза до доло и е видях тя се разплака и ми каза че са се целували с някав и незнае кво иска а аз е обичам прекалено много и нз как да е забравя.После си говорихме и ми каза че от както е трагнала на море е станало нещо , но не заради някое момче ми е така .А преди сме ходели 3 месеца после тя скаса с мен и после пак на 1ви юли трагнахме а тва става всичко тази седмица.Тя ми вика искам да скасаме защото ти си единственото момче за което ми пука и не искам да те нарана пак.И другото което е тя ми каза: ти си единственото момче което се е отнасяло така с мен и е правело толкова неща[даже за секс не сам е насилвал чаках е тя да си реши кога] за мен но ти заслужаваш много повече от мен. А след всичко това е тарсих да излезем да си говорим защото ми пука за нея и нз как ще е забравя и най-гадното е че съм готов на вс пак да сме заедно![]()
![]()
![]()
;(
Извинявам се ако имам правописни грешки или някаде не сте разбрали , но сам супер много изнервен вмомента и пиша кат машина.Ако може нчкое саветче или предположение
Объркана история! Мисля, че трябвада я оставишили поне за известно време, за да осъзнае някои неща! Успех
Testis unus,testis nullus...
Мерси , мн хора ми казаха , че след време ще се варне , даже тя вика след време ще сажелявам ама касно ...
ами мисля 4е трябва да поговориш с нея и да и кажеш колко мн я оби4аш и не искаш да късате.кажи и 4е не можеш без нея и ... оф ,и аз незн,но отивай и се бори за нея.не я оставяй-мисля 4е имаш шанс да си я върнеш щото от разказа ти виждам 4е има 4увства към теб,просто е малко объркана
I can't stop myself from loving you <3
На момичетата никога няма да им писне да нараняват момчетата ...
Glory,Glory Manchester United!!!
Казал сам и го вече всичко това и тя ми вика не сам само аз има и по хубави момичета , но не може да разбере че не сам само заради красотата и с нея а ме кефи като характер като човек и е обичам мисла да е остава 1 месец да види че никой няма да направи това дето аз направих за нея а само ще искат да е изчукат .
Ако направиш така няма да сгрешиш..!
Glory,Glory Manchester United!!!
+1 въпреки факта че съм момичеПървоначално написано от UnABooMBeR
Когато разбере какво е изгубила ще се те потърси още повече като се сблъска и с повече тъпаци където ще гледат само как да я изчукат
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
На колко години е тя ,ако не е тайна ?![]()
Остави я малко сама, без да я търсиш, недей да комуникираш с нея, за да види как ще се чувства без тебУспех, дано се съберете
![]()
Наистина я остави малко и после пак я потърсиМоже да се осъзнае
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от haterkata
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Не бих разчитала на това.Момичето само ти е казало,че няма смисъл,защото не знае какво иска.Остави я ,но не си давай напразни надежди.Първоначално написано от ThePowerOfLove
Първоначално написано от MartyParty
+1
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
+1Първоначално написано от zaraaa
Мисля, че ще се съберете... не изгубвай надежда! Успех !
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Остави я да си тръгне...ако те обича или иска да е с теб,сама ще се върне...![]()
Не го ли разбрахте, че на ваще години такова нещо като любов НЯМА! Всичко е хормони! Тъпата курва се е била разгонила и е налазила на първия хуй. Какво толкова се учудваш и не знаеш какво да правиш не разбирам. Ми намери си и ти някакво ново курве и се компенсирай някак си!![]()
Мерси за саветите на всички
да и аз това щях да кажаПървоначално написано от vladuha haili
http://www.bgpetition.com/da_opazim_...eca/index.html --> Прочетете!
nai dobroto re6enie na problema - vseki den po 2 litra bira i do 2 sedmici q zabravq6![]()
![]()
Фактът, че ти е казала,че не те заслужава значи или "искам да се оттърва от теб" или "наистина се чуствам като боклук, прекалено добър си за мен". Ако е второто може би и трябва малко време да се поусети, че не може без теб => ще те потърси.. Ако е първото, по- добре я забрави.. дету ще ходи да ти се натиска с някви др.. няма смисъл![]()
Приятелката ти не е пораснала достатъчно за сериозна връзка.Остави я,нека да съжалява за това,че те е наранила.Не ходи след нея-тя само те наранява.Сигурна съм,че ще срещнеш по-добра от нея.
brato lubovta ne chaka ostavi q tq sama shte te potursi sled vreme moje mesec moje i godina no shte e tvoq![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si