.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    На момичетата никога няма да им писне да нараняват момчетата ...
    +1 въпреки факта че съм момиче
    и не ме е срам
    .!.

Град
    РЮАР
    Тая те е зарязала и изобщо недей да се вкарваш филми като ти е казала онова там, че ти си момчето бла бла... изт1ркани клишета...

Момичето старада от недостиг на мозъчни клетки ... НЕма да се плашиш !

Re: Пак прецакан!

Цитирай Първоначално написано от toni1992
    Здравейте , от много отдавна не сам писал в този форум , но ето че пак ми се наложи.Значи всичко почна преди една седмица.Гаджето ми замина на лагер и аз нямаше как да издаржа и заминах при нея.Вс. си беше перфектно , но на 3тия ден тя излязла на диско без да ми се обади като ми каза: тренера не ни пуска а на мен случайно кам 3:30 е така ми скимна да слеза до доло и е видях тя се разплака и ми каза че са се целували с някав и незнае кво иска а аз е обичам прекалено много и нз как да е забравя.После си говорихме и ми каза че от както е трагнала на море е станало нещо , но не заради някое момче ми е така .А преди сме ходели 3 месеца после тя скаса с мен и после пак на 1ви юли трагнахме а тва става всичко тази седмица.Тя ми вика искам да скасаме защото ти си единственото момче за което ми пука и не искам да те нарана пак.И другото което е тя ми каза: ти си единственото момче което се е отнасяло така с мен и е правело толкова неща[даже за секс не сам е насилвал чаках е тя да си реши кога] за мен но ти заслужаваш много повече от мен. А след всичко това е тарсих да излезем да си говорим защото ми пука за нея и нз как ще е забравя и най-гадното е че съм готов на вс пак да сме заедно ;(
    Извинявам се ако имам правописни грешки или някаде не сте разбрали , но сам супер много изнервен вмомента и пиша кат машина.Ако може нчкое саветче или предположение
    ти си супер добро момче...тя е супер объркана...и заради тва ще страдате многоо... преди време аз имах такова момче до себе си обаче ей така едва ли не си играех с него..щото бях адски объркана (казвала съм му същото, което и тя на теб ) после на него му омръзна да се опитва да ме разбере и да ме вкара в пътя и ме заряза много брутално но пък това ми помогна да стана точно каквато той се опитваше да ме направи и то сама иии...развалихме всичко (или по-точно аз) но пък ... знам ли .. Ти трябва да решиш ... тя трябва да реши .. говорете!!! да не стане накярая ... аз го обичах ама не знаех какво искам, нараних го и сега го няма... ти си човекът който явно знае какво иска действай

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не я търси ,не и пиши .Да видим колко ще се сети за тебе!!Ако не го направи,както ти искаш да се оправите..не си струва,зна4и няма 4увства към тебе,а само си е играла !!Такива моми4ета са безотговорни ку4ки!!Реве,защото така ще ти напраи мили о4и4ки!!ако те е оби4ала що се е мляскала с някакъв "сулио и пулио"
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

da naistina mnogo obarkana istoriq...mislq 4e tq naistina te obi4a 6tom ti e prelojila da se razdelite samo za da ne te naranqva...nz az do tozi izvod stignah! Ako naistina q obi4a6 ne q puskai da si tragne za6toto tova 6te vi razdeli napalno! Do kolkoto znam razdqlata barzo otminava ospbeno ako sre6ne nqkoi dryg mnogo barzo 6te te zabravi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си