Здравейте , от много отдавна не сам писал в този форум , но ето че пак ми се наложи.Значи всичко почна преди една седмица.Гаджето ми замина на лагер и аз нямаше как да издаржа и заминах при нея.Вс. си беше перфектно , но на 3тия ден тя излязла на диско без да ми се обади като ми каза: тренера не ни пуска а на мен случайно кам 3:30 е така ми скимна да слеза до доло и е видях тя се разплака и ми каза че са се целували с някав и незнае кво иска а аз е обичам прекалено много и нз как да е забравя.После си говорихме и ми каза че от както е трагнала на море е станало нещо , но не заради някое момче ми е така .А преди сме ходели 3 месеца после тя скаса с мен и после пак на 1ви юли трагнахме а тва става всичко тази седмица.Тя ми вика искам да скасаме защото ти си единственото момче за което ми пука и не искам да те нарана пак.И другото което е тя ми каза: ти си единственото момче което се е отнасяло така с мен и е правело толкова неща[даже за секс не сам е насилвал чаках е тя да си реши кога] за мен но ти заслужаваш много повече от мен. А след всичко това е тарсих да излезем да си говорим защото ми пука за нея и нз как ще е забравя и най-гадното е че съм готов на вс пак да сме заедно

;(
Извинявам се ако имам правописни грешки или някаде не сте разбрали , но сам супер много изнервен вмомента и пиша кат машина.Ако може нчкое саветче или предположение