- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам да го скъсам оО
Хаххааха лесен бил флипа... Майкооооо, Тони Хоук не може суич 360 флип, ама е лесен. Добре мерсиПървоначално написано от haterkata
![]()
Streetball is my job!
че имам фр дето го праят (сорка аз не мога)
просто действай... това е!
15
Въросът е малко груб, но имаш ли си някаква представа дали въпросният младеж е девствен?
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Боли ги гъза и 2-мата дали са девствени или не.Иска им се и на 2-мата какво чакате тогава?Искрите са хубаво нещо възплозвай се![]()
Мъсълта ми е дали им се иска толкова колкото си мислят или е колкото за спорта - ей така щото могат!
Ама всъщност, к'во ли ме засяга мене т'ва- да правят каквото искат все пак живота си е техен и те си го живеят, просто не ми се искаше тя да съжаляв после!
девствени сме и двамата.тва ми е притеснението!![]()
бтв мерси мн човекПървоначално написано от Insalutary
![]()
Щом си девствена си помисли. Както каза Insalutary вярно, че си е твоя работа, ама все си мисля, че ще е по-добре ако първия път е с някого, който го е грижа за теб, а не да стане ей така колкото за едното таковане :]. Мисля, че доста момичета така са останали разочаровани от първия си път и изобщо не им е харесало, просто защото са го направили ей така...
Първоначално написано от Always
въпреки всичко си мисля да НЕ го правим.ще се задоволим само с целувки.не искам той точно да ми е първи![]()
Обаче как лесно я разубедихме!
Е, тя до тогава има време да си помисли.Остава да каже какво е станало след уикенда :]
със сиг ще споделя
Ше издържите 1 година само на френскапосле вече поне на 15 стани и се ебете
![]()
Awe deIstvai be...Xi4 da ne Ti Puka...6tOm Vi UDrq HoRMona nqMa KFo da se priteSnqq6..davaI napraVo..PokaJi Mu kaKvo moje6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ii-
само ако ви намери скейтърът ще ви чупи от бой
развалихте му секса на човека![]()
Първоначално написано от OtherDimension
това ми хареса![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Първоначално написано от PLuScHeTo
![]()
![]()
малко така стана
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Е то вярно, уж трябва да се чака за Mr. Right ако ти е за първи път, ама....Абе вие какво разбирате под думата "подходящ"??? За мен единственият подходящ човек ще е тоя на първата ти брачна нощАма тия хормони тоя негон така правят
Хора сега ставам и все още асимилирам какво става
![]()
Ебати..направи го и това е!![]()
♥ ♥ ♥
амии ето ме завърнах се от пътешествието с наще.и въпреки адското желние си останахме на френска както каза Чичко Стоматолог![]()
Що бе, френската си е доста добро начало - стига да е имало и за двамата![]()
имаше имаше![]()