.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: на по танц

на по танц

Каква ви е идеалната свалка в дискотека? Как ви се харесва някой?
    Аз обичам да видя някой да се забавлява и да ме забележи... да дойде при мен сериозен и да се смеем, ако е забавен... Веднъж ми се случи и вече 4 месеца сме заедно :P
    разкажете вие? с какво ви впечатляват момците

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    В диското не мога да си харесам никой. Не знам защо. Явно щот не мога да ги вида добре!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

еми...танцувам си на воля и като видя някой сладур му пращам няколко погледа,после той идва при мен да танцуваме заедно-отиваме отвънка да се опознаем...и някои др работи и така
    I can't stop myself from loving you <3

важно да е без гел, гердани и очила иначе

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: на по танц

Цитирай Първоначално написано от keti92love
    Каква ви е идеалната свалка в дискотека? Как ви се харесва някой?
    Аз обичам да видя някой да се забавлява и да ме забележи... да дойде при мен сериозен и да се смеем, ако е забавен... Веднъж ми се случи и вече 4 месеца сме заедно :P
    разкажете вие? с какво ви впечатляват момците
    Че защо не?!?Имахме банкет след завършването.Пуснаха една моя стара любима песен.Всички бяха на дансинга.Аз се съвзех и отидох при някакво момиче,което забелязах,че и харесва песента.И така поканих я на танц.Е толкова добре танцувахме,че спряха всички и ни гледаха.По време на танца се запознахме.А бе беше нещо много странно
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не ходя по такива места.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Лично на мен все още не ми се е случвало да си харесам някои в диското( или по точно не ми се отдава възможност поради непрекъснотото наблюдение от стран на мъжа ми ). Но ми се е случвало как си дeнcим и изведнъж някои леко се блъска( леко, леко ама си е баш със сила ) и се почват едни извинения....И за капак" изв ама как се казваш".,....Ооффф
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми, аз попринцип, вътре в дискотеката с никой не става врътката, но по-често като излеза отвън да подишам малко чист въздух и се заформя тук таме някое разговорче с някой хубав момък.
    Е, веднъж както си седях отвън да търся една приятелка и се бяха събрали група момчета, и аз седнах на няколко крачки от тях и ся се чудя как да ги заговоря, викам "момченца, огънче да ви се намира".. и се приближих към тях и съм заплюх едно момченце, ма той милия бомбок пиян и беше седнал и ме дръпна към него и от лаф на лаф на другата сутрин се озовахме в едно легло.

Просто вътре в дискотеките музиката е тоооолкова силна, че не мога да чуя кога някой ми говори, нито пък какво ми говори.
    За друг случай се сещам как двама младежа, единия от които си беше харесал моята приятелка, а другият мен и сами дойдоха при нас и ни предложиха след диското да отскоим до един бар да пием по нещо и ние се съгласихме. И така. И този другият до ден днешен поддържат връзка с приятелката ми.

Иначе някаква обща стратегия за свалки в дискотека нямам.
    Единствено се оповавам отвън пред сикотеката да има някой, който ще ми допадне и така
    Пък и не знам.. докато съм вътре в някоя дискотека и си танцувам просто ей така и се забавлявам и въобще не обръщам внимание на другите, нито ги оглеждам.. дори за други познати не се оглеждам.. просто единствено наблюдавам някой от компанията да не се зацепи някъде или да изчезне.. не знам, обаче като се случи много се притеснявам.. особено за момичетата.. макар, че що-годе могат да се грижат за себе си, но знае ли човек кой какво може да им направи и да им се случи... а исто и просто те си ходят до тоалетната милите а аз издивявам и пощурявам като не са ми в полизрението !
    Та тва е в общи линии

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Я съм хетеро и момци не заглеждам.
    И не ходя на дискотека.

В дискотеките само момичетата ли правят свалки? Ние вече неаме ли право>? Пък само да спомена аз от запознаство в диско съм ималвсичко друго но не и дълга връзка камо ли успешна...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на babity
    Когато аз отида на дискотека е забележително, мнооооого забележително! Може би, защото и рядко ми се случва де, ама имам един мнооого хубав спомен от един мнооооооого хубав пич в една дискотечница... Аз така си го гледах с моя овчи поглед, ама налиии нищо не очаквам, 'щото той няк'ъв мега як такъв как ше ми обърне внимание. И после установих, че не само аз го гледам, 'ми и той мен... и после едни жест... Просто цялата вечер си остана най - хубавата вечер в живота ми.

Фащаш момичето и казваш.
    -Ей бейби ела да танцуваме.
    -Добре
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от babity