- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се задържам дълго с едно момче
Проблема е там че немоа се задържа с ено момиче за по дълго.. Най мн няколко дена видя някое друго и старото вече ми е омръзнало, а неискам да е така деа..
Т.1 и т.7 от правилника!
swords1010![]()
xq
Ами не се заглеждай по други . . . като имаш момиче се пробвай да не заглеждаш други и така тфа е начина според мен![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
И ние какво да трябва да направим по този въпрос - явно не си готов за сериозна връзка с някой и това е!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
+1Първоначално написано от Insalutary
Защото си още малък...не бързай,за всеки влак си има пътници.
Като поодъртееш малко, ще ти мине.
![]()
Робинята на Quench
да има много темички тукПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
На против. Ще закоравее и ще стане истински курвар.Първоначално написано от SINDEL
Проблема е в природата на мъжа. По природа мъжа е ловец и се нуждае от свеж дивеч. Друг е въпроса, че някои мъже съумяват да овладеят тези нагони, или поне да ги смекчат. Чувал ил исза отворена връзка? Имам познат който е на почти 30, имъ съпруга и дете и още си кръшка. Съпруката му знае, но също така знае и, че той просто прави секс, нищо поече. Но пи теб подобни отношения едва ли ще бъдат препоръчителни. По-скоро намери някое момиче което да ти помогне, но не чрез ревност след като и споделиш проблема си, а като се опитва ад ти даде всичко от кото имаш нужда за да не поглеждаш друга. А ти се стегни и си вкарай ясната мисъл в главата, че така не ива колкото и да ти се иска!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
абе след време че ти дойде акъл у тиквата![]()
Мисля че темата не е за раздел "секс" а за раздел "любов"
+2Първоначално написано от haterkata
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мерси на сички дет споделиха мнение.
xq
добре де и ние какво трябва да направим? щом имаш момиче до себе си не се заглеждай по други и така ще си разрешиш проблема ...![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Защото си тъп за това!![]()
Еми явно не си поживял добре шом ги менкаш толкова бързо,не си взел хубавото от живота.Поживей си,сега ти е времето,а не да се издънваш когато вече има семейство и деца!
на колко си????
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Я се стегни малко..не можел да издьржи дьлго с едно моми4е...ми проготви се за не6то по-сериозно...тьрси позитивите в една врьзка...не тьрси само на4ини да смени6 моми4ето...айде успех...определено 6те ти е нужен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисли6,4е най лесното не6то е да ме забрави6...сьжалявам,4е 6те те от4аям но това е най трудното не6то,което 6те направи6!!!
Мм аз познавам един дет сега ще е 12 клас ии не може да кара с момиче повече от 1 месец!!Амаа .. кфо да се праи! Природа!
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
След една седмица на 18Първоначално написано от DYNAMIC
Бал си ги![]()
![]()
![]()
на 16 съм
xq