- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се задържам дълго с едно момче
Когато се влюбиш вече няма да е така ;]
Quod me nutrit,me destruit!
оо знам какво е....и аз до преди 2-3 месеца бях по същия начин....зависи от момчето също,до колко си допадате,дали имате общи теми и интереси..аз намерих решение на проблема..появи се любовта на живота ми..и вече съм сериозна и никой друг не ме интересува и никой не заглеждам;]
Ами недей да тръгваш с всеки срещнат, който ти привлече вниманието. 0.о
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
абе човека е момиче бе и напротив се пише заедно
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
bih te posyvetvala da opoznae6 momi4eto, da nameri6 hubavi ka4estva v nego ama to ako tva si ti idva otvytre i tva nqa ti pomogne i pak 6te hukne6 podir druga. moqt syvet e idi na psiholog![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Курварче си![]()
И аз бях така,но след като започнах да обичам това просто се изпари
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от vilinanova
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хора стига бе,това с мъжката курва е супер гадно.4овекът пита за съвет.вярно е,4е е гадно за моми4етата,с кото излизаш,ама май няма нищо особено за притеснение,защото мом4етата са си мом4ета.пове4ето са женкари,при някои из4езва с времето,при други-не.вси4ко е до 4овека и до желанието му да се промени.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
това е "любов" беее идиоти! деа четете малко! за кво са ви иначе цайсите, за декорация?!Първоначално написано от HagpycaH
![]()
по темата - хвани си некоя наистина хубава а не кифли за по една нощ! а по живо по здраво...![]()
Първоначално написано от Riot
Е, ще ти мине. : )Първоначално написано от yuppy
А иначе ако трябва да кажа нещо гадно, ето ти - имаш нужда никой да не ти обръща внимание и да те реже, че да ти става кофти и да ти стане фикс идея някое момчеИли пък да се влюбиш жестоко а да те отхвърлят. Ще видиш как ще искаш само 1 и няма да поглеждаш други.
![]()
А междудругото мисля че и да не ти се случват такива неща пак ще се оправиш. Според мен тва минава. Или си курвичка, или си недорасла и тва ще отмине. Успех ! ^^
Похвално е че го осъзнаваш като проблем.
EDIT: пф, ти пък си бил момче.. еми същия хуй де, само че трябваше да се обръщам към теб в мъжки род.. както и да е, пак успех ..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride