- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Важно ли е мнението на хората за вас?
Интересува ли ви какво говорят хората?Дали се влияете от хорското мнение или не..Или може би се интересуваш от мнението само на хората на който държиш и които обичаш..
влязох в тая тема,с намерението да напи6а то4но това....Първоначално написано от exploitedteen
Естествено, че ми пука!![]()
Няма хора, които да не се влияят макар и малко от мнението на другите.Друг е въпросът, че е много по-лесно да вдигнем носле нагоре и именно за през тези "другите" да се правим на самоуверени, силни и непоклатими.![]()
За мен е важно мнението на хората, които ценя, уважавам и обичам, но това не означава, че не бих се слушала и в съвет, критика и т.н. на напълно непознат, стига да съм сигурна в правотата му.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
С това твое мнение предотврати въпросните 4 страници.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Зависи кои са въпросните 'други'![]()
![]()
Робинята на Quench
x
аь ус ефь пьтнсше
Олееееее кфо да кажа аз като съм пулния непукист ..
пука ми за мнението на фриятелите и семейстото (т.е. хората,които обичам) , но дори понякога когато знам че съм права и съм убедена в нещо и тяхното мнение не ми влияе![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ако ми пукаше какво мисли,всеки човек около мен отдавна да съм полудяла....пука ми само от мнението на майка ми ,и собственото ми мнение.Е преди много се влияех от чуждото мнение , и ми беше все някв'o кофти.Но от много време не се влиая от това,и си ми е много по-добре.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Данък обществено мнение НЕ плащам![]()
Интересува ме само мнението на приятелите и семейството
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
само от мнението на хора, които имат някакво значение за мен
Ъъ.. да.
Но най-вече се интересувам от мнението на хора, които смятам за авторитети, и които могат да се обосноват защо именно това не им харесва в мен и т.н.
А тези, които казват, че не им пука, (несъзнателно) лъжат, защото истински непукисти има много малко... и едва ли са точно в тийнпроблем.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не съм исгурна дали ме интересувапонякога хората около мен са прави,по някога не...нали съм лъв и предпочитам да си троша главата отколкото да чуя кой какво ми казва..НО все пак има една групичка от същества,на които се оставям да ми ми напрвят егото на нищо и да се почувствам като първокалсник повтаряч....
да,пука ми
ама не за всички
Ехх, колко прав се оказа exploitedteen..![]()
Ами в повечето случаи се интересувам от мнението на хората само колкото да стане основа за смях и ебавки(повечето мнения не стават за нищо повече).
Виж някое интересно и добре формулирано мнение винаги ще ме заинтересува, независимо какъв ми е човекът който го изказва.
А хората, които казват че чуждото мнение не ги интересува да се замислят пак. Ако продължават да си въобразяват, че е така то думата "мислене" май не е точното определение за жалките процеси в главите им.
Ъх, пука ми, разбира се, но ме интересува мнението на хора, които имат значение за мен. Хора, които уважавам и ценя, които могат да ми посочат причина защо не харесват дадено нещо в мен. Не мога да тръгна да се стържа за мнението на някакъв непознат, който минавата от другата страна на тротоара.![]()
Любопитно ми е другите как ме описват, обсъждат и т.н.
експлойдет ме кефи
мега злетака
гражданина който никога не е напускал СЕЛО БЪЛГАРИЯ
евала ти прая селяндурино
Моля ?!
Хах, евала за искреното ти мнение!Първоначално написано от cherinka
![]()