- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Моля , изрежете къс от песен...
Който може да ми изреже от песента на "Слави Трифонов - Сватба" текста "Ааааа , моя ще си вече , аааа ще е страшно ако кажеш не!"
Благодаря предварително!![]()
samo tva izre4enie li ?
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Да!![]()
Щото искам така , да ми звани телефона...![]()
Ама то как се прави, кажете, че и аз искам нещо да си изрежа... В смисъл малко от началото на една песен и да започне от 30-тата секунда примерно...?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
с MP3 to ringtone казват че ставало работата , но аз иначе режа с MP3 Cutter![]()
Racing Heart
cool edit също е добра програма, в дата има.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
То за тва се казва мп3 то рингтоун....Първоначално написано от vbox4o
и аз подрепям таз програмка![]()
Abe az imam Mp3 to ringtone i ot 7 mb gi pravai 1,5 naprimer. A tva s rqzaneto stava s cutter. Ako o6te q nqma6 6ti q otreja dai skype na lsПървоначално написано от cherinka
![]()
аз съм с МР3 Cutter, върши чудесна работа
Аз понеже съм малко тъпичка някой ще ми обесни ли как се работи с mp3 cutter![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Аз пък ползвам Mp3 knife понеже е по-простичко.![]()
Everything happens for a reason..
абе дърпате си jet-audio и там има едно jet trim перфектно е за рязане
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!