.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

Сладко отмъщение

Хорааа, моля ви се отнякъде да ми намерите серията на Сладко отмъщение, в която участваше Азис. Рових в гуугала ама не намерих нищо. Чного много ще съм благодарна ако някой помогне, страшно много ми се гледа тая серия
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Никъде не мога да я намеря.. Дори и в сайта на предаването..пише, че въпросната серия с Азис се е превърнала в легенда, а е неоткриваема в нета Ох, много ме е яд Така се бях присетила и ми се гледаше..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    ТОва ли е?

http://vbox7.com/play:864847d4

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Да, това е само че аз искам цялата скрита камера. Това го гледах само че е 13 секунди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си