- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Сладко отмъщение
Хорааа, моля ви се отнякъде да ми намерите серията на Сладко отмъщение, в която участваше Азис. Рових в гуугала ама не намерих нищо. Чного много ще съм благодарна ако някой помогне, страшно много ми се гледа тая серия![]()
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Никъде не мога да я намеря..Дори и в сайта на предаването..пише, че въпросната серия с Азис се е превърнала в легенда, а е неоткриваема в нета
Ох, много ме е яд
Така се бях присетила и ми се гледаше..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ТОва ли е?
http://vbox7.com/play:864847d4
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Да, това е само че аз искам цялата скрита камера. Това го гледах само че е 13 секунди![]()