.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

И аз да пусна темичка.

Здравейте на всички.
    Чесно казано започвайки писането на тази тема не знам какво ще напиша.
    Просто имам нужда да говоря (пиша), споделям....
    Сега си слушам една песничка и в нея се пее следното:

Всеки ден е година от деня, във който ти замина. Иначе добре живея и без теб, всичко е почти наред... Справям се с тъгата, че не аз, а друга е жената. Нека тя живее с теб живота ни, свикнах вече, знаеш ли..

И, ако бях достатъчно влюбена в това момче или нещо от сорта, без проблеми бих се разревала на тази песен. Но истината е, че дълбоко в себе си завиждам на другите.. и в случая точно на тази другата, която в момента получава неговите ласки.. тази, която се чувства добре в неговата компания, тази,която той в момента прави щастлива.. а не мен...
    и, всъщност, не ми е криво от факта, че не мога да съм с него, нито от това, че по някакъв начин съм го 'изгубила' като човек, като личност, а просто, че изгубих всякаква надежда за по-добър живот, за по-пълноценно съществуване.. (абе, малко пресилени са тези словосъчетания) но искам да кажа, че за В МОМЕНТА си нямам никой (като изключим приятели, мама, братовчедки, стари познати), който да ме кара да се чувствам по-добре, по-жива, по-радостна, по-весела, някой, който да ме обгръща с цялото си внимание и нежност, да ме дарява с мигове на наслада... (оф, в момента не ми хрумват други такива изблици на тръпка, силно привличане... де да знам.. разбирате ме, нали )

И постоянно си повтарям, че всичко това е нормално, че някой слънчев ден и на мене съдбата ще ми се усмихне, и дори си повтарям, че сигурно ще се случи съвсем скоро..

Момчета лесно се намират.. такива, които биха дали мило и драго да са с теб, такива, които те харесват до полуда....
    намират се и такива, за които и ти би дала всичко само и само, за да си с тях... но знаете ли колко трудно се намира човек, който да изпитва и той всички онези красиви чувства, които изпитвате и вие към него..... с това моето въпросно момче всичко беше на лице... просто тъпия, гаден, шибан обрат на живота и всичките му измерения развали всичко!

Това е.

Щом сте стигнали до тук... ЧЕСТИТО! Вие можете да четете. хих. Шигувка. Знаете, че ви тача много.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    "За всеки влак си има пътници"..Сигурна съм,че някой ден ще намериш човекът,който ще те прави щастлива..Човекът,който ще ти отдава цялото си внимание..Човекът,който би превърнал "момента" във "вечност"..Така,че няма смисъл да ти е криво за вече изгубено нещо..Гледай напред..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Черинке, ти би казала " Съдба", но аз не вярвам в съдбата. Мисля, че човек както си го направи така ще бъде.
    Виждам, че не тършиш съвет, а и аз нямам такъв в момента. За успокоение бих казала, че това се случва при много хора, болезнено е, но се преодолява с времето.
    ♥ ♥ ♥

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Нямам думи...
    Не знам какво да кажа...
    Защото беше много дълго и не мога
    да чета

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Винаги когато мислиш, че няма изход дадена ситуация, се намира такъв, изход има, трябва само да го намериш! Животът е пълен с хиляди изпитания и всеки един от нас трябва да премине през определен брой от тях, за да бъде истински щастлив! Явно не е дошъл сега момента, но след време вярвам, че ще намериш и споделиш щастието с любовта на живота ти! Трябва да имаш надежда и търпение, всичко друго го остави на времето Наслаждавай се на лятото :P
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    На края на дъгата :)
    много хубаво си описала нещата и аз мисля че ще срешнеш своя "принц" скоро,защото точно когато нямаш надежда,мислиш че всичко е изгубено-той се появява УСПЕХ
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

"За всеки влак си има пътници"..
    Понякога вагоните не стигат.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на babity
    Продължавай да гледаш на нещата позитивно, друго няма и какво да направиш. Радвай се, че поне имаш мама, приятелите, познатите, защото има хора, които и толкова няма. Ама не се стягай много! Ти си готина и т'ва бързо ще отмине.

И аз се чувствам по абсолютно същия начин в момента

Град
    in my world!
    хората го казаха за всеки влак си има пътници
    п.с коя е песента??
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

"За всеки влак си има пътници" ...леле това страшно много ме дразни направо като го вида и
    По темата:Споко Черешке ше оживееш...

Glory,Glory Manchester United!!!

Просто запази красивите спомени и продължи живота си. Радвай се на всеки миг с близките си, а любовта някой ден сама ще дойде при теб

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe

И тогава си оставаме сами ;]
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Просто не се отчайвай ... И ти ще намериш "твоя човек",въпрос на време
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами през такива моменти всички минаваме..Няма какво да направиш освен да чакаш..Всичко си одва с времето си. Ама недей сега да мислиш за такива неща..Лято е-забавлявай се

kriska__ песента е на Ивана - Не ме боли
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Винаги когато мислиш, че няма изход дадена ситуация, се намира такъв, изход има, трябва само да го намериш! Животът е пълен с хиляди изпитания и всеки един от нас трябва да премине през определен брой от тях, за да бъде истински щастлив! Явно не е дошъл сега момента, но след време вярвам, че ще намериш и споделиш щастието с любовта на живота ти! Трябва да имаш надежда и търпение, всичко друго го остави на времето Наслаждавай се на лятото :P
    +1 i vsqko zlo za dobro
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Има едно мнохо хубаво стихотворение на немски.Ще цитирам няколко реда от него :
    "Каквото е сторено,е сторено,
    каквото е сега никога повече
    няма да се върне."
    Вдигни глава и не чакай "принца на белия кон", защото той няма да дойде, когато ти искаш!Наслаждавай се на лятото и не мисли за това момче...Успех!

Град
    (: Русе :)
    Надали думи от рода на "времето лекува" и т.н. ще те успокоят за това няма да си правя труда да ги пиша ... Знам как се чувстваш искам да ти кажа, че 2 години аз се чувствах по абсолютно същият начин и после изведнъж всичко мина, сякаш ми беше трябвал точно този ден, за да преживея всичко. Сега вече дори рядко си спомням, че съм имала нещо общо с него, не съм го виждала от месеци (не че имам желание де), изтрих номера му от телефона си, за да съм сигурна, че каквото и да ми хрумне няма да имам възможност да го направя ... изтрих снимките и песните, които ми напомняха за него... но всичко това направих чак след като минаха тези 2 години ... не искам да си спомням как съм се чувствала обаче сега като прочетох твоята тема всичко изникна в съзнанието ми много много бързо. Сигурна съм, че ще се справиш ... успех
    So free

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Защо ти трябва някой, който да те направи щастлива? Опитай се сама да направиш живота си хубав. Спри да се интересуваш от него. В крайна сметка осъзнаваш, че няма как да бъдете заедно. Следователно не си струва да се измъчваш.

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra

или поне с хората на гарата,чиито часовници също са назад във времето...

...hate my nickname

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra

или поне с хората на гарата,чиито часовници също са назад във времето...
    е как ше сме на гарата, при положение, че ние самите сме влакове !?!!????
    оф бе боже, въобще не загрявам за кво говорите.

Град
    40 Miles from the Sun
    То и те се объркаха. ;D

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    по дълга глупост не можа ли да напишеш сливке
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro