- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И аз да пусна темичка.
Здравейте на всички.
Чесно казано започвайки писането на тази тема не знам какво ще напиша.
Просто имам нужда да говоря (пиша), споделям....
Сега си слушам една песничка и в нея се пее следното:
Всеки ден е година от деня, във който ти замина. Иначе добре живея и без теб, всичко е почти наред... Справям се с тъгата, че не аз, а друга е жената. Нека тя живее с теб живота ни, свикнах вече, знаеш ли..
И, ако бях достатъчно влюбена в това момче или нещо от сорта, без проблеми бих се разревала на тази песен. Но истината е, че дълбоко в себе си завиждам на другите.. и в случая точно на тази другата, която в момента получава неговите ласки.. тази, която се чувства добре в неговата компания, тази,която той в момента прави щастлива.. а не мен...
и, всъщност, не ми е криво от факта, че не мога да съм с него, нито от това, че по някакъв начин съм го 'изгубила' като човек, като личност, а просто, че изгубих всякаква надежда за по-добър живот, за по-пълноценно съществуване.. (абе, малко пресилени са тези словосъчетания) но искам да кажа, че за В МОМЕНТА си нямам никой (като изключим приятели, мама, братовчедки, стари познати), който да ме кара да се чувствам по-добре, по-жива, по-радостна, по-весела, някой, който да ме обгръща с цялото си внимание и нежност, да ме дарява с мигове на наслада... (оф, в момента не ми хрумват други такива изблици на тръпка, силно привличане... де да знам.. разбирате ме, нали)
И постоянно си повтарям, че всичко това е нормално, че някой слънчев ден и на мене съдбата ще ми се усмихне, и дори си повтарям, че сигурно ще се случи съвсем скоро..
Момчета лесно се намират.. такива, които биха дали мило и драго да са с теб, такива, които те харесват до полуда....
намират се и такива, за които и ти би дала всичко само и само, за да си с тях... но знаете ли колко трудно се намира човек, който да изпитва и той всички онези красиви чувства, които изпитвате и вие към него..... с това моето въпросно момче всичко беше на лице... просто тъпия, гаден, шибан обрат на живота и всичките му измерения развали всичко!
Това е.![]()
Щом сте стигнали до тук... ЧЕСТИТО! Вие можете да четете.хих. Шигувка. Знаете, че ви тача много.
![]()
"За всеки влак си има пътници"..Сигурна съм,че някой ден ще намериш човекът,който ще те прави щастлива..Човекът,който ще ти отдава цялото си внимание..Човекът,който би превърнал "момента" във "вечност"..Така,че няма смисъл да ти е криво за вече изгубено нещо..Гледай напред..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Черинке, ти би казала " Съдба", но аз не вярвам в съдбата. Мисля, че човек както си го направи така ще бъде.
Виждам, че не тършиш съвет, а и аз нямам такъв в момента. За успокоение бих казала, че това се случва при много хора, болезнено е, но се преодолява с времето.![]()
♥ ♥ ♥
Нямам думи...
Не знам какво да кажа...
Защото беше много дълго и не мога
да чета![]()
Винаги когато мислиш, че няма изход дадена ситуация, се намира такъв, изход има, трябва само да го намериш! Животът е пълен с хиляди изпитания и всеки един от нас трябва да премине през определен брой от тях, за да бъде истински щастлив! Явно не е дошъл сега момента, но след време вярвам, че ще намериш и споделиш щастието с любовта на живота ти! Трябва да имаш надежда и търпение, всичко друго го остави на времетоНаслаждавай се на лятото :P
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
много хубаво си описала нещатаи аз мисля че ще срешнеш своя "принц" скоро,защото точно когато нямаш надежда,мислиш че всичко е изгубено-той се появява
УСПЕХ
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Понякога вагоните не стигат."За всеки влак си има пътници"..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Продължавай да гледаш на нещата позитивно, друго няма и какво да направиш. Радвай се, че поне имаш мама, приятелите, познатите, защото има хора, които и толкова няма. Ама не се стягай много! Ти си готина и т'ва бързо ще отмине.![]()
И аз се чувствам по абсолютно същия начин в момента![]()
хората го казаха за всеки влак си има пътници
п.с коя е песента??
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
"За всеки влак си има пътници" ...леле това страшно много ме дразни направо като го вида и![]()
По темата:Споко Черешке ше оживееш...
Glory,Glory Manchester United!!!
Първоначално написано от AnzaRe
И тогава си оставаме сами ;]
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Просто не се отчайвай ... И ти ще намериш "твоя човек",въпрос на време![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ами през такива моменти всички минаваме..Няма какво да направиш освен да чакаш..Всичко си одва с времето си. Ама недей сега да мислиш за такива неща..Лято е-забавлявай се![]()
kriska__ песента е на Ивана - Не ме боли
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
+1 i vsqko zlo za dobroПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Има едно мнохо хубаво стихотворение на немски.Ще цитирам няколко реда от него :
"Каквото е сторено,е сторено,
каквото е сега никога повече
няма да се върне."
Вдигни глава и не чакай "принца на белия кон", защото той няма да дойде, когато ти искаш!Наслаждавай се на лятото и не мисли за това момче...Успех!![]()
Надали думи от рода на "времето лекува" и т.н. ще те успокоят за това няма да си правя труда да ги пиша ... Знам как се чувстваш искам да ти кажа, че 2 години аз се чувствах по абсолютно същият начин и после изведнъж всичко мина, сякаш ми беше трябвал точно този ден, за да преживея всичко. Сега вече дори рядко си спомням, че съм имала нещо общо с него, не съм го виждала от месеци (не че имам желание де), изтрих номера му от телефона си, за да съм сигурна, че каквото и да ми хрумне няма да имам възможност да го направя ... изтрих снимките и песните, които ми напомняха за него... но всичко това направих чак след като минаха тези 2 години ... не искам да си спомням как съм се чувствала обаче сега като прочетох твоята тема всичко изникна в съзнанието ми много много бързо. Сигурна съм, че ще се справиш ... успех![]()
![]()
![]()
So free
Защо ти трябва някой, който да те направи щастлива? Опитай се сама да направиш живота си хубав. Спри да се интересуваш от него. В крайна сметка осъзнаваш, че няма как да бъдете заедно. Следователно не си струва да се измъчваш.
е как ше сме на гарата, при положение, че ние самите сме влакове !?!!????Първоначално написано от sladkata_bebz
![]()
оф бе боже, въобще не загрявам за кво говорите.![]()
по дълга глупост не можа ли да напишеш сливке
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
МОГА.Първоначално написано от tuzaro
ИСКАШ ЛИ
усещам как искаш да ме биеш, нидей ма бара моля ти саПървоначално написано от cherinka
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.