.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Град
    варна,вътре в морето,двореца на русалките

комплекс за килограми,притеснения в секса

Може и темата да се повтаря,но моя случай е конкретен и индивидуален.Имам приятелка,най-добрата ми с която се познаваме от 2 години вече.Споделяме си всичко и вкл сексуалният опит.Тя е мн пълничка (16г-87кг) и когато е правила секс с вече бившия си е било тъпо и еднообразно,защото се е криела под чаршафите.После се депресира много и още не може да преживее раздялата.Поради факта,че аз съм слабичка и имам мн приятели момчета,ухажори и пр. тя ми казва,че я комплексирвам повече и ме изолирва малко по малко от живота си.Искам да й помогна,да се отпусне(да разбере че килограмите не са най-важното),или да я мотивирам да отслабне или да и намеря,момче което да я харесва пълничка.Моля ви за някакъв съвет как да постъпя Благодаря предварително
    Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара

много хубаво че мислиш за своята приятелка предложи и всяка сутрин да ходите да бягате или да карате колела или просто поговори с нея за това чете изолирва (причината за да я отстраните )

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от samo_za_snimka
    много хубаво че мислиш за своята приятелка предложи и всяка сутрин да ходите да бягате или да карате колела
    С две думи - ако ти пука достатъчно за нея, ще бъдеш до и със нея във всяко едно начинание.
    Разговорите няма да помогнат.
    Колкото и да си говорите двечките едва ли ще промените мнението на момчетата за нея.
    Тя спортува, за да отслабне, а ти - за тонус и съпричастност.

Re: комплекс за килограми,притеснения в секса

Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka_
    Може и темата да се повтаря,но моя случай е конкретен и индивидуален.Имам приятелка,най-добрата ми с която се познаваме от 2 години вече.Споделяме си всичко и вкл сексуалният опит.Тя е мн пълничка (16г-87кг) и когато е правила секс с вече бившия си е било тъпо и еднообразно,защото се е криела под чаршафите.После се депресира много и още не може да преживее раздялата.Поради факта,че аз съм слабичка и имам мн приятели момчета,ухажори и пр. тя ми казва,че я комплексирвам повече и ме изолирва малко по малко от живота си.Искам да й помогна,да се отпусне(да разбере че килограмите не са най-важното),или да я мотивирам да отслабне или да и намеря,момче което да я харесва пълничка.Моля ви за някакъв съвет как да постъпя Благодаря предварително
    това нейното не е приятелство

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Град
    "градът на мечтите"
    Сигурно й е гадно,а и са доста килограмите.Ми помогни й ако можеш,защото имам чувството че тя това постянно си го натяква
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на zero
    Остави я сама за малко време.

Всеки казва килограмите нямат значение..
    напротив ИМАТ.
    //лично аз неам претенции, но знам какво е.

то не зависи само от теб,зависи и от нейната мотивация повярвай ми,щото ако тя не иска.......няма на4ин.аз бях пълна на 15-91 кг..... и много едра бях и в пове4ето слу4аи се кефих на блузки които баща ми си взима6е и носех неговия номер(допълнително и носех по 6ироки дрехи принципно) сега съм на 16-82 кг,щото ре6их 4е трябва да отслабна.и в момента не ми ли4ат 4е съм толкова,носех панталон 36 мярка ,сега нося 33.......и съм мн щастлива от себе си.тъй4е 6те се полу4и само ако тя иска,от ли4ен опит ти го казвам
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf
    Единственият ми съвет към теб е да пишеш с друг цвят, този ми избоде очите, и не е приятен за четене
    Затова аз маркирам постовете написани с гаден цвят.
    Става да му дадеш цитат и пак да го прочетеш без да се
    гърчиш
    Успех за напред
    Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    то не зависи само от теб,зависи и от нейната мотивация повярвай ми,щото ако тя не иска.......няма на4ин.аз бях пълна на 15-91 кг..... и много едра бях и в пове4ето слу4аи се кефих на блузки които баща ми си взима6е и носех неговия номер(допълнително и носех по 6ироки дрехи принципно) сега съм на 16-82 кг,щото ре6их 4е трябва да отслабна.и в момента не ми ли4ат 4е съм толкова,носех панталон 36 мярка ,сега нося 33.......и съм мн щастлива от себе си.тъй4е 6те се полу4и само ако тя иска,от ли4ен опит ти го казвам
    Сякъш пак е множко за момиче

Цитирай Първоначално написано от zero[quote="lips_of_anegel
    Сякъш пак е множко за момиче [/quote]
    не си ме виждал за да коментира6 колко съм и какво съм на мойта висо4ина(173)изглеждам добре,тва не зан4и 4е не свалям о6те.........тъй4е ако оби4а6........

Цитирай Първоначално написано от zero[quote="lips_of_anegel
    Сякъш пак е множко за момиче
    не си ме виждал за да коментира6 колко съм и какво съм на мойта висо4ина(173)изглеждам добре,тва не зан4и 4е не свалям о6те.........тъй4е ако оби4а6........[/quote]
    Обичам, разбира се !
    Просто ми стана интересно
    Не се заяждам ни най-малко
    + това що не кажеш метода си, може да помогне
    на приятелката на това момиче

Пфф! И аз имам добра приятелка която е пълна, само че тя не е толкова нагла да ми казва че иска да ме изхвърли от живота й, понеже съм я комплексирала... То аз и не я комплексирам де, тя е абсолютен непукист и си се обичаме много.

А твоята приятелка явно бая се е издухала... И я разбирам... Сигурно тва й е най-болната тема и я обмисля всеки ден.

Но от опит ти казвам че пълните хора... понякога могат да са направо... Не знам, но ме изкарват понякога извън кожата ми. Хем врънкат когато пробват дрехи и излизат намусени от магазина "Бахти, никога не мога да си намеря дрехи!", хем са мудни и флегматични, не им се разхожда, не им се бяга... Като тръгнат на диета по едно време викат "Оф, не ми пука ве" и изяждат някой мазен чипс и т.н. Поне моята приятелка е така и малко ме дразни. Аз съм мила и й казвам че не е ужасно дебела (то тя не е де!), ама трябва да се постарае, за да не се ядосва че в магазини като New Yorker или пък Terranova не й стават готините панталонки/потничета.

Юркай я здраво, заеби доброто благоприлично поведение. Но наистина една тука дето се изказа е много права - сама трябва нещо да я подтикне, за да се вземе в ръце!

Ето на, аз преди бях loser, търпях обиди, подигравки, бях залупено тъпо дете, и колкото и да ме навиваха добросърдечни хора, аз си я карах както си знаех, на сигурно, без промяна... Изведнъж се нагнетих и ги ебах всичките и сега съм баси пичката

Тук се отплеснах, но зацепи за кво става въпрос.

Та, заеби доброто поведение и утешенията "че всичко й е наред, и си е много добре", ами следващия път като си купи сладолед я нападай (ама внимателно)... Нещо от сорта на "Миличка, искаш да ме изолираш от живота си понеже съм по-слаба, аз пък искам да сме приятелки и не искам да ядеш някакви боклуци от които пълнееш!" ... Кажи й, че ще й помогнеш да отслабне, наистина бягайте за здраве заедно, карайте колела. И юркай доколкото можеш. А за да постигне наистина впечатляващи резултати трябва да се мотивира самата тя, сигурно ще го забележиш ако стане така. И ще знаеш, че си помогнала поне с малко.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ами аз ли4но,бягам,правя упражнения и ям здравословна храна.избягвам сладкото,примерно по нещо сладко мн малко на ден или без него.пове4е плодове зелен4уци и такива работи.или да запи6е някой спорт,в този слу4ай най добре помага плуването.аз са като замина на море и 6те се скъсам да плувам и да видим кво 6те стане

Град
    Испания
    Започнете да ходите двете на фитнес примерно...кажи и че ти е много скъпа и не искаш да я загубиш заради това че си по-слаба отнея...кажи и че искаш да и помогнеш.Сигурно ще се съгласи,но в никакъв случай не и говори така все едно я съжеляваш
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

e ti kfo si vinovna 4e tq e debela ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    До някаде позната история мотивирай я да отслабне диета на плодове упражнения и плуване

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    Как можа да го кажеш тва?
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Не знам предполагам че трябва да спортува,аз спортувам тичам без сладко и такива работи и винаги съм във перфектна форма..
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    Как можа да го кажеш тва?
    Е що пък да не го каже... ми права си е! Като иска да прекратява отношенията си с момиче, което й се е смятало за приятелка, само защото е по- слаба, да се оправя самичка... Авторката да не е длъжна да се занимава пък... Съвет- Изолация

Re: комплекс за килограми,притеснения в секса

Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka_
    Ебати свинята заклеам се ... кви хора ебат такива китове бее ?

Ееее 87кг е множко квото и да си говорим
    Накарай я да почне да ходи да фитнес, да бяга сутрин и тем подбни неща Вярно е до някаква степен, че килограмите нямат значение, ама извинявайте аз дето съм коч 186см съм 85кг
    Накрай я да тренира, а и поговорете за тва че те изолира, щото вие жените (не всички сигурно, са не искам да обиждам някого, но най-вече при момичета и жени съм го виждал тва) имате склонността да се изхвърляте мноооого понякога без да осъзнавате и после много съжалявате, пуста му депресия
    Най-важното е да не я заебеш, ако наистина ти пука за нея !!! щото тогава ше стане много лошо, поне за нея...

Цитирай Първоначално написано от SJD
    Ееее 87кг е множко квото и да си говорим
    Накарай я да почне да ходи да фитнес, да бяга сутрин и тем подбни неща Вярно е до някаква степен, че килограмите нямат значение, ама извинявайте аз дето съм коч 186см съм 85кг
    Накрай я да тренира, а и поговорете за тва че те изолира, щото вие жените (не всички сигурно, са не искам да обиждам някого, но най-вече при момичета и жени съм го виждал тва) имате склонността да се изхвърляте мноооого понякога без да осъзнавате и после много съжалявате, пуста му депресия
    Най-важното е да не я заебеш, ако наистина ти пука за нея !!! щото тогава ше стане много лошо, поне за нея...
    Бе и ти си много, квото ида си ! Аз съм 191 и съм 83 !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ами дебела си е какво да говорим,за всеки влак си има пътници ще открия точния човек за нея който не се интересува от килограмите й, а през това време може да пробва да отслабне

Аз се чудя как изобщо се е уредила със секс...И как го е правила...

Град
    u nas
    ами аз ли4но,бягам,правя упражнения и ям здравословна храна.избягвам сладкото,примерно по нещо сладко мн малко на ден или без него.пове4е плодове зелен4уци и такива работи.или да запи6е някой спорт,в този слу4ай най добре помага плуването.аз са като замина на море и 6те се скъсам да плувам и да видим кво 6те стане

Как ще помага плуването бре момиче. Студената вода кара организма да включи защитните си функции против изстудяване на тялото като по този начин натрупва подкожна мазнина. Или викаш тя като плува се поти

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Знам как се чувства. И аз бях така и мн се комплексирах от сестра си която ядеше страшно мн повече от мене и не пълнееше изобщо и адски се бяхме отчуждили
    Поговори с нея но мн внимателно. Кажи и че ти пука за нея и че ако иска ще и помогеш и заедно ще правите диета. Намерете нещо за здравословното хранене в нета и почнете и двете. На тебе няма да ти навреди (а и нищо не пречи а си хапваш когато не сте заедно стига да не и казваш след това) а на нея мн ще помогне. Освен това нека си води дневник с това което яде и да си записва успехи. Примерно 4-5 неща които е постигнала днеска (не е яла сладко, ходила е мн пеша, правила е упраженения... такива неща) и това ще я мотивира много казам го от личен опит. Също и кажи да се запише на пилатес или йога или да си купи ДВД да си прави упражненията вкъщи. Страшно се отслабва а упражненията не са твърде изморителни и са даже мързеливи така че няма да и писне и да се отчая бързо бързо.
    Кажи и да не носи широки дрехи защото слагат още килограми. Нека да кашира проблемните зони но не с палатки.
    Това е засега. Мн е хубаво че я обичаш толкова мн и те е грижа за нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си